Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 87

• 26 664
  • 756
  •   1
Отговори
# 555
# 556

Гуфи благодарности за поредната доза красота. newsm51 smile3501 newsm51

# 557
Пепел от рози, благодаря ти , че публикува списанието аз не го открих . newsm51 newsm51 newsm51
Още съм на седмото небе че нашите любимци са №1 !Ние си го знаехме но оставаше и комшиите да си го признаят! newsm68 newsm44 newsm68  bigdance2
А за Атв думи нямам smile3511 smile3511 smile3511 smile3515 smile3516 smile3514!

# 558
Измама

С АТВ то нещо стана
и получи се поредната измама.
Кво ли стана обърквация настана ,
че останахме си ний така
с излъгани надежди и самота .

Но добре,че има форумната треска
заличава таз поредна лъжа
с много снимчици стихчета и клипчета
няма как да си тъжим а купона ще си продължим.

Защото тук е веселбата
и по лесно ни вървят нещата.
Със сладки раздумки всеки ден и час
времето минава неусетно за нас .

Тъй ще си дочакаме началото на сезона
с по-чести посещения от балкона
 слизайки долу в салона
 с идването на Харун и Еда ще продължи нашата великолепна веселба.  Heart Eyes

# 559
А сега е време за храна:

# 560
# 561
Moxito, Guffi,  Tarabas, mariq_72,  Чудесно оформление и чудесни стихове! smile3525

От толкова перипети нашите любимци имат по една изразена бръчка. А нашите бръчки от чакане на филма .........???

Guffi, с тези вкусотии наистина подобряваш настроението. eat cheers  sun

Последна редакция: вт, 21 сеп 2010, 15:51 от Isis

# 562
# 563
Тарабас, невероятно е както винаги. А за да изпълнеш нормата за това, че отсъства миналата седмица днес трябва да напишеш поне още едно.  newsm51
Изпълнявам веднага, но първо специална благодарност  bowuu за оформлението на стихчето ми и поздравления на Мария за "Измама" - много точно казано   bouquet   bouquet   bouquet

ФЕН

От днес Серхан и Йозлем
имат нов, изтънчен фен.
Тяхна снимка здраво стиска,
до сърце си я притиска.

Със присъща вярност бди над тях
да не сторят някой смъртен грях
и с очички нежно им  говори
всичко, че за тях ще стори.

Ако трябва гладен ще стои
или буден до леглото им ще бди,
ще ги пази зорко от Мелда
да не прави пъклена вреда.

Трябва да се обясни обаче
на туй мъничко глупаче,
да пази своите любимци строго,
че май враговете им са много.

Те ще си опитват да ги спрат,
с подлост двамата да разделят,
но когато любовта им победи
фенът ще им носи на поднос халки.

А на сватбата при гостите отбрани-
някои нелегално, други с покани,
на фотьойл обвит във бял сатен
ще се кипри най-големият им фен!

# 564

Здравейте и от мен!
Днес денят ми започна страхотно!!!
Поздравления на магията Сехан - Йозлем за първото място,напълно заслужено,както и за всички нас-върли фенове на Незабравима!!!Да ни е честито!
Гуфи,не преставай да пишеш и да ни радваш,а и с оформленията ти е незаменимо преживяване
Мокси, оформленията ти ми спират дъха.Превъзходни са
Тарабас ,стиховете ти докосват сърцето ми.Благодаря ти

Пепел от рози ,сърдечно ти благодаря за качването на статията за Серхан.Много ме зарадва!!!!Бях започнала да мисля варианти как да я видя

За Вас

И накрая,какво е това ще има филм,няма да има филм в неделя.Нали уж са професионалисти.Тая АТВ заприлича на аматьорска телевизия.Не мога да си представя,каква е тази подигравка със зрителите.Такова нещо не предполагах,че може да се случи в 21 век.....
Благодаря на всички във този чуден форум,които поддържате огъня.Ако не бяхте Вие,до сега щях да съм им сложила една *****,независимо че съм откачила на тема Незабравима.И за Вас

http://www.youtube.com/watch?v=QSQ6bgLTk6g

Последна редакция: вт, 21 сеп 2010, 16:04 от manpla

# 565
Мария72 поздравления!!!Напълно съвпада с чувствата ми в момента newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51

# 566
:Аз токущо показвах списанието на една колежка, тя знае колко много го харесвам този актьор, но уви, тя е много земен човек и ми каза - не мога да разбера да се възхищаваш на човек, когото не познаваш, все едно някой мъж да въздиша по мацка от Плейбой.
Попита ме и как мъжът ми търпи подобна конкуренция.
Е, какво да отговоря  Rolling Eyes Че съм голяма въздухарка  Simple Smile и че мъжът ми ме харесва такава и изобщо не ревнува от моите забежки по Серхан  Heart Eyes
Странно ми е, че ако имам реален флирт с някого, щеше да го одобри на 100 %, а една такава искрена възхита буди учудване  Rolling Eyes
[/quote]

Алиса, да оставим мъжете и в частност Серхан Яваш! Твоята колежка може  ли например  да се разпла4е над един филм, над една книга, над една 4овешка история, която не я касае лично, може ли да усети красотата на изгрева и залеза,красотата на едни скали и на морето, може ли да ходи боса по ливадата, за да усети земята! Може ли да мечтае? Ако няма сетива за тези неща, тя не е земен човек, а нещастен!

# 567
Mария 72 , поздравления за стихчето , целия форум изпитва подобни чувства !

# 568
  • Русе
Ей,фурии,само час ме няма! А вие пишете ли,пишете...?! #Crazy
Списание не открих,било по поръчка. Ще търся утре сутрин по РЕП-вете!
Мария, браво за "Измама"! smile3501 newsm10 АТВ заслужава censored /римува се със заглавието/
Гуфи,поздравления за оформлението на "Прозрение"! И още за вкусотийките/днес е празник-без диети !/, и за питиетата- взех една Текила,хареса ми формата! smile3501 smile3501 smile3501 newsm74 newsm74 newsm74 newsm10 newsm10 newsm10  love001 newsm51  love001 newsm51

# 569
  • Русе

Тарабас, свършиха ми се цветята,но не и възхищението ми към твойта поезия!Невероятен сладък "Фен" си сътворила! Нямам думи! smile3501 smile3501 smile3501 newsm74 newsm74 newsm74 coolcool coolcool coolcool newsm51 newsm51 newsm51

Общи условия

Активация на акаунт