Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 87

• 26 578
  • 756
  •   1
Отговори
# 600
# 601
  • Варна
Здравейте, мили дами! Hug
Днес е ден за смесени чувства- радост от заслужената победа на невероятната екранна двойка Серхан- Йозлем и разочарование от отново отложеното без обяснение начало на сезона на "Незабравима"!
Гуфи, страхотно стихче и оформление! newsm10 Скритият талант почна да се разкрива- дерзай! newsm51
Тарабас- невероятен талант, всички стихове са прецизно осмислени и брилянтно представени- страхотна и качествена поезия! Браво! smile3525
Моксито, страхотни оформления! newsm10 Наистина във форума бяха публикувани уникални стихове, има невероятни произведения, които не бива да бъдат забравени и трябва да се популяризират. Благодаря, че се грижиш за това с таланта си! newsm51
Ади, страхотен клип- отлична идея, чудесна реализация- емоционално и красиво представяне и песента е страхотна! newsm10 Не би ми хрумнало, че на тази песен може да стане такъв клип- невероятно попадение! newsm51

# 602
Здравейте момичета, връщам се да ви изчета - за да съм в крак и пак ще се чуем . - гледам страхотни снимки пускате - браво, така се подържа огъня  -ето и една от мен:

# 603
  • Варна
Много съм разочарована, че началото на сезона пак е отложено нейде в бъдещето Crossing Arms

Нещо в АТВ-то става, но какво ли...
Програмата се промени- защо ли...

Пак информация няма...
Пак суматоха настана...
Пак отложиха началото-
изчака ми се чакалото...

Обстановката се нагнетява,
почна тягостно да става-
това ужасно неведение
води до ненужно напрежение!

Що за проява на неуважение
към нетърпеливите фенове?!

# 604
  • Варна
Изключително съм радостна и доволна от факта, че Серхан и Йозлем са обявени за най- магнетична екранна двойка! Party

Награда

Днес почна деня
с чудесна новина-
феновете се събраха
и единодушно избраха
с гласове най-голяма бройка
за най-добра екранна двойка
великолепния любим тандем
чудесните Серхан и Йозлем!

Любимците ни красиви
са твърде талантливи,
имат актьорско призвание
и получиха признание
за великолепната си изява-
първо място-заслужена награда
и най-искрените ни чувства
за тяхното изкуство!

# 605
Черпя ви по едно питие! Наздраве!

# 606
Според регламента на Меги или Каламици/не ми се сърдете ,ако съм сбъркала/, на ден трябва да имам поне 10 поста! Само на тази страница моите са 6! Значи,мога да спра! Peace

Тази бройка е встъпителна и се отнасяше само за новобранците!!
За старите кучета е желателно да пишат по десет поста на час!!! hahaha hahaha hahaha

# 607
Здравейте момичета, връщам се да ви изчета - за да съм в крак и пак ще се чуем . - гледам страхотни снимки пускате - браво, така се подържа огъня  -ето и една от мен:

Много любима моя... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
 Hug

# 608
Изключително съм радостна и доволна от факта, че Серхан и Йозлем са обявени за най- магнетична екранна двойка! Party

Награда

Днес почна деня
с чудесна новина-
феновете се събраха
и единодушно избраха
чудесните Серхан и Йозлем

smile3501 smile3501 smile3501 newsm44 newsm44 newsm44

# 609
  • Стара Загора
Здравейте, приятели! Работата ме е грабнала и имам малко време за развлечение, но всяка свободна минута съм тук и заради това съм съкратила даже разговорите с моя Харун до минимум.
Ей, ЗАДОБРЯВАТЕ МНОГО, хей!!!  От ден на ден по-хубави клипчета, стихове, красоти! Чудя се откъде да започна с благодарностите и се страхувам, че ще пропусна някой, но наистина сте много.
Благодарности на Ради за информацията, на Росисан, на Пепел от рози за сканираното списание, на Ади за новия прекрасен клип, на науморната Дани, Тарабас, Бганио, Уинона, Каламитси, на Мокси за прекрасното оформление и не  на последно място на color=red] Роси [/color]и ..... Всички Вие правите форума прекрасно място за забавление и отдих.  smile3501 smile3501 smile3501 newsm51 newsm51 newsm51

# 610
  • Русе
Според регламента на Меги или Каламици/не ми се сърдете ,ако съм сбъркала/, на ден трябва да имам поне 10 поста! Само на тази страница моите са 6! Значи,мога да спра! Peace

Тази бройка е встъпителна и се отнасяше само за новобранците!!
За старите кучета е желателно да пишат по десет поста на час!!! hahaha hahaha hahaha
По тази логика,сега да сме не 87 тема ,а 870?! Не е ли малко множко,бе?! #Crazy Аз и така съм 1,2, че малко закачам от нощна-3-смяна?! hahaha

# 611
  • Варна
Голямо мъчение е за мен, че през деня не мога да се включвам и аз в коментарите, а съм само воайор- гост на темата, но какво да се прави- от служебния комп няма начин това да става! ooooh! Ако ми позволите, бих искала да изразя своята позиция

За скромността

"Скромността краси човека!"
Я, карайте по- полека-
това е философия сбъркана
и истина вече изтъркана...

Който бива скромен сега-
по-скоро си нанася вреда,
никъде не може да се котира,
никой не иска да го разбира...

Скромността вече е недостатък,
от минали ценности остатък
и повече пречи,отколкото помага-
новата тенденция се налага...

Трябва да си дързък и нахален,
дори с риск да станеш досаден-
само така сега успял се става
и в живота се побеждава!

Друг въпрос е, че не съм съгласна
с тази невероятна позиция ужасна,
защото аз все още съм радетел,
че скромността е добродетел!

# 612
  • Русе
Много съм разочарована, че началото на сезона пак е отложено нейде в бъдещето Crossing Arms

Нещо в АТВ-то става, но какво ли...
Програмата се промени- защо ли...

Пак информация няма...
Пак суматоха настана...
Пак отложиха началото-
изчака ми се чакалото...

Обстановката се нагнетява,
почна тягостно да става-
това ужасно неведение
води до ненужно напрежение!

Що за проява на неуважение
към нетърпеливите фенове?!
smile3501 newsm10 newsm51 smile3514 smile3514 smile3514

# 613
  • Русе

Награда

Днес почна деня
с чудесна новина-
феновете се събраха
и единодушно избраха
чудесните Серхан и Йозлем!

Любимците ни красиви
са твърде талантливи,
имат актьорско призвание
и получиха признание
за великолепната си изява-
първо място-заслужена награда
и най-искрените ни чувства
за тяхното изкуство!
И ние,и ние! smile3501 smile3501 smile3501 newsm10  love001 newsm51

# 614

За Дани и нейната "Награда".
Дано Хубавелко и Газелка получат още много такива награди и признания от зрителите.

Общи условия

Активация на акаунт