Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 36

• 39 416
  • 751
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Още един тъп въпрос, но нямам време да ровя много назад. Детските дрешки на Теско отговарят ли си на размера? Embarassed
Отговарят си   Peace                                                                                                                                                                                                  

Последна редакция: сб, 25 сеп 2010, 12:55 от Dzuls

# 271
  • София
телефона на Габко в Лондон някой може ли да ми даде  bouquet  bouquet
02082455445

Адреса на Габко в сайта верен ли е? бях чела, че имат нов!
Това е адресът  Peace Смениха го преди много време, но стария беше друг.

# 272
Чета темата редовно, но не мога да си спомня как се използваха 10% за нов клиент от Теско.Начисли ми само две по 20%  newsm78  и БД.дано поне да не ми я откажат на втория мейл .

# 273
  • Бургас
Има зимни якенца в Mother care с 20% намалени за момиченца и момченца.
Аз ще се въздържа, дъщерята вече има три няма кога да ги носим Crazy

# 274
извинявам се за спама

dkavr ще си изчистиш ли кутията за ЛС  Hug

# 275
  • някъде
Защо не ми се лови кода за
20% процента?!

# 276
  • София
Нищо няма в разпродажбата на Некст, всичко е или малък размер или от лятната колекция.
За да не съм капо  Laughing, пуснах една малка поръчка с пижамки, пантофи и дънки за детето.

# 277
Здравейте!
Може ли да ми кажите 13см дължина на ходило,на какъв размер отговаря от английската номерация.Благодаря предварително.

# 278
  • Бургас
Ако някой пуска от намаленията на Некст, моля  Praynig да ми пише ЛС харесах две три неща ако още са налични и мога да се вредя за тях ще е супер Simple Smile

# 279
  • Sofia
момичета дайте сайт,където има дрешки girl2girl?

# 280
Здравейте!
Може ли да ми кажите 13см дължина на ходило,на какъв размер отговаря от английската номерация.Благодаря предварително.
Моят син в момента е с 13,5 стъпалце и носи C5 маратонки Reebok.Много зависи и от модела обаче.Иначе от Бг съм купувала и 22 и 20 номер  Shocked и двете му стават.

# 281
извинявам се за спама

dkavr ще си изчистиш ли кутията за ЛС  Hug

Готово!

# 282
  • пловдив
Момичета,дамското бельо на Некст как е като качество,отговарят ли си размерите  Hug

# 283
Момичета,дамското бельо на Некст как е като качество,отговарят ли си размерите  Hug

На мен ми харесва. Малко е умалено.

# 284
Никой ли не иска да ме включи в поръчка за Tesco   Tired

Общи условия

Активация на акаунт