Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 36

• 39 383
  • 751
  •   1
Отговори
# 345
  • Бургас
А за Гъбко никой ли няма инфо  Confused?

Последно вчера са ми пратили мейл да им преведа сумата която е преведена още преди 2 седмици  Mr. Green Crazy От седмица немогат да уточнят кога ще си получа нещата.... и да беше само това ..........
  Какво точно инфо ти трябва?

Ами чакам си 3 поръчки, 1 от които със сигурност е на адреса им преди последния курс и ми се искаше да знам кога ще си ги получа  Sad. Все се надявам да е по-скоро...

Предполагам, че извънреден курс не са имали Габко който да е пристигнал в четвъртък. Следващия им пристига в понеделник и ще ни пишат. С мен поне са много коректни и винаги получавам информация за нещата ми когато пристигнат в БГ.
Малко търпение до утре и дано всичко, което очакваш е в утрешния им бус Peace

# 346
  • София
Благодаря! Ще стискам палци, защото имам спешни неща!

И да си повторя питането, ако някой знае?

От Маталан може ли да плати с германска карта и да се достави в Германия?

# 347
Аз да се похваля с първа приета и вече изпратена поръчка от Теско чрез Габко:D

Преди ми отказаха, но сега ми харесаха картата. Rolling Eyes

Сега остава да дойде бързо и да ми станат нещата, че френските размери ги научих, но английските са ми мътнички Mr. Green
Най-много да задръстя темата с неуспешни покупки.

Специални благодарности на maeva0959 и mentina за ценните съвети и търпението към мен   bouquet

# 348
  • София
Мога ли да пусна поръчка сега, ако нямам достатъчно пари по кредитната карта? Или да не рискувам и утре да я заредя, пък после да пусна поръчката?

# 349
  • Варна
Ако нямаш пари в картата изобщо няма да ти приеме поръчката - блокират сумата на секундата.

# 350
Момичета дайте размерчета на панталонче или дънки от теско 2-3 или 3-4  Praynig

# 351
И аз пак да помоля за размер на панталон от Теско размер 6-7 години.

# 352
Момичета,моля тези които са поръчали чорапогощници от Некст за 4г. момиченце да ми кажат размер 3-4г. ли са поръчали или 5-6г.  Rolling Eyes
В момента имаме размер 3-4г. и са и добре,но незнам след Нова година дали ще и стават  Rolling Eyes
Дъщеря ми е висока 107см. и тежи 18кг.  Laughing
Благодаря ви предварително!

Аз взех 5-6 и са й идеални, според мен по-добре вземи този размер. Малката ми е с почти същите мерки като твоята дъщеричка. Peace

# 353
  • София
Ако нямаш пари в картата изобщо няма да ти приеме поръчката - блокират сумата на секундата.

ОК, ще изчакам до утре Peace

А за момиче 76см от този тип панталони кой размер да поръчам 9-12 или 12-18
http://www.clothingattesco.com/girls/Cherokee-Roll-up-cargo-pant … ls-girls-ages-1-7

# 354
  • Плевен
Някой поръчвал ли е това панталонче http://www.clothingattesco.com/Girls-New-In/Cherokee-corduroy-tr … b5rzh%2B1bg%3D%3D ?
Дали става за зимата или подплатата е само отдолу на крачолите?

# 355
  • София
Name on card as it appears on your card:  на това място при плащането в Теско какво трябва да се напише?

# 356
  • София

Да попитам - нещата от мъжката колекция, отговарят ли на размерите от таблицата в сайта?
 Отговарят си съвсем точно.
Name on card as it appears on your card:  на това място при плащането в Теско какво трябва да се напише?
Името на което се води картата с която ще плащаш.
тези дънки съм ги дублирала http://www.clothingattesco.com/Girls-New-In/Cherokee-Patchwork-j … c021736&bklis   -размер 4-5 г. продавам ги

Последна редакция: пн, 27 сеп 2010, 00:22 от Dzuls

# 357
Някой поръчвал ли е това панталонче http://www.clothingattesco.com/Girls-New-In/Cherokee-corduroy-tr … b5rzh%2B1bg%3D%3D ?
Дали става за зимата или подплатата е само отдолу на крачолите?

Body: 100% cotton, lining: 100% cotton, waistband: 99% polyester 1% elastane
Machine washable

В инфото дават подплата 100% памук, сигурно е на целия панталон.

# 358
  • Плевен
basmachi , благодаря  Hug . Къде съм гледала, изобщо не съм го видяла описанието.

# 359
Джулс,  Hug
теб трябва специално да те черпя. Laughing Утре ще докладвам резултата от поръчката ми от онзи сайт. Wink Само да отскоча до пощата, дано са там нещата.

Общи условия

Активация на акаунт