Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 36

• 39 330
  • 751
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Момичета може ли отново да помоля за съвет кой размер да взема от якето с точките на Теско. Пишеше, че е умалено. Дъщеря ми е слаба и висока 103 см, колебая се между 4/5 или 5/6.
Благодаря
  Поръчах го за момиченцето на приятелка високо 105 см и размер 4/5 и стана идеално.Мисля,че 5/6 ще е голямо и якето въобще не е умалено според мен  Peace

# 436
  • Варна
Hope, не бързам чак толкова с поръчката, така че ще чакам да споделиш впечатления за дрешките от Некст  Simple Smile

# 437
  • Русе, София
Благодаря Dzuls

# 438
 Grinning Да се похваля с новите придобивки за децата всичко е от асда чрез емпреса ги поръчах и доста бързо дойдоха за сметка на едно яке и панталон от теско които така и не дойдоха от всичко съм доволна ботушките са страхотни много топли розовите са  ук 9 а сините ук 1 стелка трудно ще се премери ,но подметката ако някой иска ще я меря,едноцветните блузки 3 в пакт са по- плътни от колкото изглеждат и мислех, памучни са,но 100%  като се изперат няма да са със същите размери  Grinning  размерите на блузите са 3-4 и 4-5 г. бикините и слиповете много нямат разлика между 5-6г. и 6-7г. и 3-4г.и 4-5г.  имам още по 1 пакет  досега не са се свили от прането страхотни са  като се има предвит ,че са 2 паунда купих и по 10-15бр.чорапи,че все ги губим или остават сираци  Grinning   http://nandini.snimka.bg/advertising/asda.537418

# 439
  • София

Това отговаря ли си на размера?

# 440
да
имам 12-18 месеца и 3-4 години

# 441
  • София
Мерси   bouquet

Успях току що да пусна от Теско  Grinning Парите ми ги блокираха веднага. Сега да чакам мейл, нали?

# 442
За съжаление от Теско не ми приема и двете карти от Експресбанк и от ДСК. От първия път ли ви приема поръчката, да не би да трябва да настоявам и няколко пъти да опитвам? Много моля ако някой поръчва от Теско и ще ползва намаленията с кода , много бих искала да ме включи.
Нека ми пише на лични.Благодаря.

# 443
Мерси   bouquet

Успях току що да пусна от Теско  Grinning Парите ми ги блокираха веднага. Сега да чакам мейл, нали?

дам, или на сайта стауса да ти стане диспачт Peace

# 444
Здравейте, ще може ли някой да ми даде размери на това яке от Теско номер 9/10 http://www.clothingattesco.com/ages-5-13-schoolwear/Boys-Puffa-c … ys-boys-ages-5-13? Синът ми е на 7 години, 130 см и се притеснявам да не му е много голяма, а номер 7/8 обикновено му е малък /в случая не е и наличен/. Мерси
Сина ми е на 7 год. висок 132см-поръчах му 7-8 и му е точно,ако реши да расте много тази зима може да не го носим до пролетта-съветвам те да поръчаш 9-10 год

Мерси, аз пролетта взех на разпродажбите пухенка от Теско номер 9/10 /Cherokee е ако има значение/, обаче определено ни е голяма най-вече в ръкавите- прилича на космонавт и не може да си движи ръцете. И сега мислех да взема 7/8, но тъй като всички коментират колко са умалени......пак се хвърлих на 9/10 . Като се замисля обаче тази която имаме определено няма да стане на 10 годишно момче.

# 445
здравейте, и ние имаме от якенцето на точки от теско, взех4-5 размер, ние сме 1метър високи и и е добре, има малко аванс, според мен са си точни номерата, на по ръста.....

# 446
  • София
В момента в ДЕБЕНХАМС има добро намаление!

Не може да се плаща с бг карта, но алтернатива има:

По време на намаления този сайт качва артикулите в амазон и то с безплатна доставка до UK адрес!

www.debenhams.com

# 447
Пишете моля с карти от кои банки приемат от Теско.....
Благодаря

# 448
divya. интересуват ме розовите с Пепа Пиг.Ако е възможно стелка,подметка-каквото можеш да измериш и да споделиш стават ли за зимата-в смисъл дали ще пропускат Rolling Eyes
Благодаря предварително!  bouquet

# 449
Днес ми диспачнаха поръчката от вчера (Теско)  Simple Smile
Не се сдържах и преди малко пуснах още една  Crazy Нали идва Хелоуин ... и костюмчета трябват...
Поръчката ми беше доста под 50лири,но с едни потничета ми махна доставката,ще умра от кеффф  Mr. Green

diatod,съжалявам че не те прочетох по-рано...че си и от Варна...  Confused
Аз плащам с виртуална виза на ДСК,имам 6 успешни поръчки  Peace

Общи условия

Активация на акаунт