Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 36

• 39 231
  • 751
  •   1
Отговори
# 510
  • Бургас
Ботушите са ни отчайващо големи http://www.clothingattesco.com/Girls-New-In/F+F-Printed-wellingt … ots/invt/az021067 УК6 стелка 15.5 успявам да измеря. Ако някой ги иска на цената в сайта да ми пише ЛС

# 511
..
Страшна е роклята. Май ще има кръщене. Да е жива и здрава бебка.   bouquet
Камък ми падна от сърцето. Толкова я чакам тази рокля, че се поболях, докато решим проблема и издирим пратката. В крайна сметка, момата ще си носи роклята на кръщенето. Wink
Благодаря за пожеланието! Hug

# 512
код за 10%намаление при поръчка над 30 паунда в Matalan: SEPTOFFER3
валиден до 05.10

# 513
divya. това стелката ли е или подметката,че за стелка ми се вижда много Rolling Eyes

# 514
  • София
АЗ СЪМ БЯСНА НА ГАБКО! Иде ми да крещя направо! Днес ми казаха, че имали проблем - изгоряли им компютрите, имали и проблем с банкирането и от сайтовете им отказали поръчките, защото не им ги платили. Е, добре, а защо трябваше да ме мотаят повече от две седмици? Нямало как да се свържат с мен, защото им изгоряли компютрите, а докато разговарях с някаква Госпожа каза, че виждала, че имам поръчка от Теско и Некст. Съответно в поръчката ми има и телефонът ми. Можеха да звъннат. Сега пак съм в чуденка за фирма посредник - Емпреса или Гив транспорт? До сега съм поръчвала 2 пъти с Алезар и бяха суперкоректни.
Габко се оказаха много некоректни. #2gunfire #2gunfire #2gunfire #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Извинявай, но може ли да не пишеш в червено... направо вади очите.  Доколкото знам червените букви във форума означават крещене... а пък ние не сме Габко... защо крещиш на нас...

# 515
На мен пък ми е много чудно, защо, когато сте доволни от един посредник, го сменяте с друг?
IONbonbon ,
защо сменяш Алезар, след като си доволна от тях?

# 516
  • София
Hope_  Хиляди благодарности за информацията    smile3525    Много са сладки нещата със здраве да си ги носи малкият бонбон.

# 517
Ботушите са ни отчайващо големи http://www.clothingattesco.com/Girls-New-In/F+F-Printed-wellingt … ots/invt/az021067 УК6 стелка 15.5 успявам да измеря. Ако някой ги иска на цената в сайта да ми пише ЛС
Ако бяха червените с Мини Маус веднага ги вземам, че аз поръчах червеното яке с точките. Sad

# 518
  • София
На мен пък ми е много чудно, защо, когато сте доволни от един посредник, го сменяте с друг?
IONbonbon ,
защо сменяш Алезар, след като си доволна от тях?
Нямаше да го сменя, но когато правих поръчката те не приемаха поръчки като посредници, а само за транспортни услуги Sad

# 519
http://www.next.co.uk/shopping/women/shoesandboots/6/1?extra=sch … 3b%26nbsp%3bBoots   |Искам да си ги поръчам,някой би ли ми казал като нося 39 номер дали ще ми станат същия номер и дали си отговарят,и също така какво означаша буквата след номера   newsm78

# 520
bebino ,
за номера не знам, не съм купувала от Некст ботуши. Но за буквата след номера - W - означава широк крак, а R - нормален.

Джулс,
благодаря за пожеланието! Hug

IONbonbon ,
ще се разреши проблема, просто малко търпение и разбиране. Peace

# 521
# 522
Получих си поредната поръчка от Некст, но за съжаление апреските, които толкова много исках за дребния са ни малки  Confused
Ето тези са, номер 8 - меря стелката 16 см.Иначе нямат етикетче с размера  newsm78

http://www.next.co.uk/shopping/boys/youngerboys/73/11?extra=sch& … 3b%26nbsp%3bBoots

Ако някой прояви инетерес - ЛС  Heart Eyes

Алезар начисляват ли доставка от Некст?

писах на лични,за апреските

# 523
  • София
Бебино, не съм си купувала ботуши, но сандалите им си отговарят. И на децата обувките-също.  Peace

А колко е доставката от сайта на Некст до УК -адрес?

# 524
  • Burgas
Бебино, не съм си купувала ботуши, но сандалите им си отговарят. И на децата обувките-също.  Peace

А колко е доставката от сайта на Некст до УК -адрес?
3.95 паунда  Peace

Общи условия

Активация на акаунт