Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 36

• 39 175
  • 751
  •   1
Отговори
# 585
момичета да ви попитам,някой поръчвал ли е от некст артикули с отложена доставка,дали наистина ги доставят в тези срокове(1-2 седмици),или може въобще да не ги доставят?

# 586
момичета да ви попитам,някой поръчвал ли е от некст артикули с отложена доставка,дали наистина ги доставят в тези срокове(1-2 седмици),или може въобще да не ги доставят?
Може да ги доставят, може и не - на късмет. Все пак, в повечето случаи ги доставят.  Peace

# 587
Снощи поръчах от Теско и днес вече е диспатчната. Поръчката е направена с кредитна Виза на ПИБ, а при регистрацията ползвах мейл на gmail.com-

Благодаря на всички за полезната информация и съвети  bouquet

# 588
Ето едно кодче за Tesco:
XX-VCAUTUMN.
Exclusive 20% off Clothing Orders - Including Items in the up to 75% off Sale at Tesco.
Не съм следила,дали е пускано в темата.

Ами то заради това кодче и другото , което дава автоматично още 20% народа пазарува като луд  Party
Само аз май останах без поръчка от там.
Има сладки неща,обаче пък нищо не ме грабва.
Та затова съм пропуснала кои точно са кодовете Peace.

# 589
  • София
Поръчвала съм и досега не съм имала проблем.Доставят ги понякога и по рано от срока,който са дали  Peace

# 590
Поръчах от Теско на 28ми вторник , на същия ден я пратиха. Получих и мейл от Емпреса , че вече пътува за България Simple Smile Аз съм се регистрирала с мейл в абв.бг. Днес ще пусна нова поръчка, че това допълнителното кодче ме изкушава  Heart Eyes

# 591

Някой дали е вземал това яке, да даде мнение
http://www.next.co.uk/shopping/boys/youngerboys/16/2?extra=sch&a … %3bYounger%20Boys
Става ли  за студено време, как е като изпълнение ... и всичко което би ми помогнало да преценя дали си заслужава за зимата.
Благодаря предварително.  bouquet

Не изглежда дебело като за зимата...по-скоро есенно...но не съм го виждала на живо и в магазина на Некст го няма...вчера проверих всичко за момченца там smile3532

# 592
Момичета , когато имате отказан артикул от Теско (специално),кога ви възтановяват сумата?
Имам един отказан артикул и днес проверих , че парите за цялата поръчка са изтеглени...
Случвало ми се е от Асда да ми откажат,но в банкирането веднага ми се отразява "Възтановена сума от търговец",а  от Теско няма нищо...
Ще съм благодарна някой минал по този път да сподели...  Hug

# 593
  • Пловдив
На мен ми се е случвало преди и до 2-3 дни са ми връщали парите.  Peace

# 594
  • София
Момичета , когато имате отказан артикул от Теско (специално),кога ви възтановяват сумата?
Имам един отказан артикул и днес проверих , че парите за цялата поръчка са изтеглени...
Случвало ми се е от Асда да ми откажат,но в банкирането веднага ми се отразява "Възтановена сума от търговец",а  от Теско няма нищо...
Ще съм благодарна някой минал по този път да сподели...  Hug
 Аз имах отказан артикул.Теско теглят само сумата за поръчката която ти пращат др. пари ти ги освобождават автоматично.Провери си хубаво наличността.Няма да ти отразят връщането(както при Асда),защото те не ги теглят.Сумата за артикула ще се появи в картата като наличност.

Последна редакция: пт, 01 окт 2010, 13:32 от Dzuls

# 595
Случвало ми се е от Асда да ми откажат,но в банкирането веднага ми се отразява "Възтановена сума от търговец",а  от Теско няма нищо...
Ще съм благодарна някой минал по този път да сподели...  Hug
 Аз имах отказан артикул.Теско теглят само сумата за поръчката която ти пращат др. пари ти ги освобождават автоматично.Провери си хубаво наличността.Няма да ти отразят връщането(както при Асда),защото те не ги теглят просто сумата за артикула ще се появи в картата поне при мен е така аз съм с виртуална виза на ДСК.
При мен се получи същото - отказан артикул, авторизацията беше за по-голямата сума, но се осчетоводи реално дължимата от мен!

Аз имам следния въпрос: да не би случайно вече да може да се поръчва от kiddicare с БГ карти? Трябва да купя чувалче за количката на детето, а там има точно каквото ми трябва!

# 596
  • Варна
Да, Теско теглят само сумата за реално изпратените неща - останалите пари се освобождават автоматично. Много пъти съм имала отказан артикул, но никога не са ми теглили пари за него.

# 597
И моята първа поръчка вече е получена в Габ ко, кога ще е в България, ако тръгне още в неделя с редовния курс?

# 598
Благодаря ви на всички за отговорите   bouquet
Точно така е...не са си ги изтеглили...не съм видяла добре  Simple Smile
Още веднъж благодаря  Hug

# 599
Влизам да се похваля, че и моята поръчка от Теско е диспачната днес  newsm44
За протокола - кредитна Виза Галакси на ДСК, и-мейл в gmail.com  Peace

Общи условия

Активация на акаунт