Знаете ли кого видях- 16

• 106 629
  • 730
  •   1
Отговори
# 225
Кирил Чалъков ме е гримирал -нищо особенно.Със Азис съм се виждала/разсърди ми, се че не искам автограф от него а от Малина  Mr. Green/  и Малина.Емилия на нашата маса беше -не останах много очарована  Rolling Eyes Кали,била съм на гости на Мартина Вачкова,Устата,ДесиСлава
Малеееее много фолкаджии  ooooh!

# 226
Зуека и жена му на терасата у тях. Просто неволно погледнах нагоре една сутрин и те бяха там. Стана им неприятно, че ги видях. Все едно нарочно съм го направила... ooooh! Какво да направя, че офисът ми е до техният блок.

"Джони Деп" учи в НБУ, потвърждавам и аз. Разбира се учи актьорско майсторство Simple Smile

Видях и мис България от Перник Simple Smile Разхубавила се е. Като споменах на колеги, единия ми каза, че си била правила пластични операции. Откъде знае идея нямам, но много се смях  Joy Иначе я видях как си подрусва бюста до един от задните входове на Съдебна палата, влезе, взе някакъв документ и излезе след 5 минути. Чакаше я един чичак с Мерцедес.

# 227
В сряда следобед Цецо от "Дзифт" и Биг Брадър до Пощенска банка, много ми е смешен hahaha

# 228
това лято в Несебър - Левент от Листопад (незнам как му е истинското име ) но наистина много хубав пич  Blush
Ейййй завидях  Hug Голям мъжкар е  Heart Eyes
Странно какво е правил там  newsm78
искам и аз да го видяяя Sad Sad Sad Sad Sad  Cry Cry Cry Cry страхотен мъж  е
И аз завидях  Flutter

# 229
Деян Икебаната преди един час в метрото  Mr. Green

# 230
Деян Икебаната преди един час в метрото  Mr. Green
Нормално ли се държи или си е смахнат?Сега пишел нов хит "Дъртаци" hahaha

# 231
Вози се само две спирки, но успя да даде автограф на свой почитател  Mr. Green  hahaha

# 232
Снощи на "Кармен" в Старозагорската опера - Венелин Петков, свеж, висок и чаровен Crazy

На 1 октомври в старозагорски хотел Кондьо и свита...Учудващо добре изглеждаше, за разлика от една русокоска, която в главата приличаше на разплетена кошница, но това не й пречеше да си вири носа ooooh!

# 233
  • София
В едно кафе в Люлин преди около месец Любо Лежанката, колкото висок, толкова и широк.  Laughing

# 234
В Камино снощи Бербатов с жена му,Томаш,които празнуваха раждането на дъщеричката му и други известни футболисти.

# 235
В Камино снощи Бербатов с жена му,Томаш,които празнуваха раждането на дъщеричката му и други известни футболисти.

Приятелката на Бербатов  как изглеждаше , защото на мен ми е направила много хубаво впечатление от снимките , които съм виждала.

Последна редакция: нд, 10 окт 2010, 17:27 от Маями

# 236
Хубава ,слаба ,висока,тъмнокоса с хубав тен-без забележки.

# 237
  • Cофия
Ники Кънчев вчера, с едно синьо ситроенче Grinning

# 238
Миналата събота Юлиана Дончева в самолета на Изи Джет

# 239
Аз пък оня ден видях Симеон Лютаков, актьор, ама не знам дали го знаете. Wink
Беше на прожекцията на филм с негово участие и на Калин Врачански... ама Калинчо го нямаше.  Confused

Общи условия

Активация на акаунт