Знаете ли кого видях- 16

• 106 534
  • 730
  •   1
Отговори
# 525
Аз много често срещам известни личности.Веднъж пътувах в една маршрутка с Тодор Колев.В Билла съм срещала Димитър Цонев и Емел Етем.В други хипер маркети певицата Кали и Джужи от ,,На КАФЕ,,.и още други.

# 526
  • Sofia
тези постоянно четат тук  ooooh! http://www.blitz.bg/article/21692

# 527

Съфорумката трябва да ги съди за авторски права, направо възмутително и най-вече жалко  ooooh! Outta Joint Tired

# 528
От блиц пак са ни набедили ,че сме хванали Нико Тупарев в изневяра Joy
Доколкото си спомням имаше един пост,че някой го е видял да се разхожда из центъра,но не намирам поста newsm78

# 529
  • София
Да, защото го изтрих. Точно защото развинтеното въображение на някои пълни вестниците.

# 530
Киров-баща в Порше Карера

# 531
  • София
Денди на площад Гарибалди, върнеше като отнесен, този определено не е сам  Mr. Green

# 532
  • София
Денди на площад Гарибалди, върнеше като отнесен, този определено не е сам  Mr. Green

Grinning той ,че не е-не е, обаче е страшен чаровник! аз му се радвам много  Hug

# 533
Преди малко в МОЛ "Галерия" - Стара Загора Антон Хекимян с приятелка Sunglasses

# 534
Преди малко в Мол София - Тони Стораро . Той бил симпатяга наживо.

# 535
Аз го видях миналото лято на ОМВ и си помислих какъв привлекателен мъж и после го познах Peace

# 536
  • София
Днес в мол Сердика видях Ники Дойнов, Енчев със семейството му (жена му е много нежна и красива Grinning) и Камелия. Simple Smile

# 537
  • с/у ОколоМръсТното
преди време - един репортер в бтв... този, дето правеше разследване за фалшивите шофьорски книжки... Но как се казваше  Thinking

# 538
  • София
Аз го видях миналото лято на ОМВ и си помислих какъв привлекателен мъж и после го познах Peace

Ах, Тони ще се наканя да отида да го гледам /и слушам/ аз някой голям ден - много ми харесва гласът му! /без да съм фен на този тип музика/ Просто като чуя този глас ииии....  Heart Eyes

# 539
  • София
Катя Близнакова - за пореден път си разхождаше кучето на площадката зад блока, където всеки ден играят деца Sad

Последна редакция: нд, 28 ное 2010, 17:39 от tanini

Общи условия

Активация на акаунт