SUPERNATURAL - The Wait is Over

• 30 632
  • 691
  •   1
Отговори
# 45
  • В средата на времето
Това не се отнася за Дийн от петия сезон, а от предстоящия шести. Ако си си мислела, че в предния сезон Дийн се е размекнал, гледай само сега какво на какво са го направили  #Cussing out. Една година яде манджите на Лиса и се развали момчето  Wink.

Ясно. Crazy Чела съм 5 за 4 Crazy Laughing

Тя Импала си каза, че е приготвила награди за всички участници. А тайната награда на бъдещия победител ще чакаме от Дейна.

Ей за това съм се объркала Crazy. Миксирали са ми са се постовете, които съм чела Rolling Eyes Sorry, Impala  bouquet

# 46
Брей, много сте скоростни в писането, кога Фейчето направи нова тема, че кога и четири страници сте изписали! Не ми се мисли в неделя къде ли ще сме докарали, ако вървим с тези темпове - май още към сряда другата седмица ще трябва да се прави: Supernatural - After the Exile on Main Street Mr. Green

bicho_malo, колажите са върха! Семейният трепе с физиономията на Джаред, а свещениците и Тюдорите са ми любими. Simple Smile Дженсън с цигулката - мърррррр! Heart Eyes

Е уж, нали, тази сюжетна линия била приключила. Явно се има предвид само Апокалипсиса, защото като виждам как пак ще прехвърчат архангелчета и лошички, жълтооки демончета ще се вясват, ясно е че Краят не е онзи КРАЙ Crazy На мен ще ми липсва Хвърковатата чета Crazy (без Анна) и цялото боричкане там дето падаше Grinning
Изи, ти какво си й насъбрала толкоз женска злоба на ангелката? Да не би да е заради 4х17 "онази прословута сцена"? Mr. Green

Момичета, мисля, че намерих най-най-най-любимото си промо за шести сезон - http://www.youtube.com/watch?v=tNlFvSoQvAA&feature=player_embedded  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes smile3544 smile3544 smile3544 smile3544

Злате, изпреварила си ме! Аз туй промо го нацелих днес по обяд и цял следобед пред очите ми се мержелее полуусмивката на Дженсън и сериозната физиономия на Джаред! Тези двамата могат ли да бъдат още по-готини?! smile3544 smile3544

Това не се отнася за Дийн от петия сезон, а от предстоящия шести. Ако си си мислела, че в предния сезон Дийн се е размекнал, гледай само сега какво на какво са го направили  #Cussing out. Една година яде манджите на Лиса и се развали момчето  Wink.

Ясно. Crazy Чела съм 5 за 4 Crazy Laughing

Тя Импала си каза, че е приготвила награди за всички участници. А тайната награда на бъдещия победител ще чакаме от Дейна.

Ей за това съм се объркала Crazy. Миксирали са ми са се постовете, които съм чела Rolling Eyes Sorry, Impala  bouquet

Споко за наградата, измислила съм я вече, само малко грешка в изчисленията на датите съм допуснала, така че "доставката" в ( прекия и преносния смисъл) на наградата ще може да се осъществи най-рано на 07.10.10 (Sorry about that  ooooh!  33uu ). Иначе съм твърдо "За" идеята на Импалка, че не трябва да делим желаещите да се включат в конкурса на победители и не-победители. Идеята беше да се забавляваме и тези от вас, които умеят да пишат увлекателно (а както се оказа такива в нашата тема не липсват!  Peace ) да получат допълнителен стимул и форум за изява. Simple Smile Моя скромна милост се отказа да се пробва след като прочете работата на професионалистките в писането на сценарии, тъй че ще ме извините и ще си запазя само правото на основен спонсор на наградата за тази от вас, която събере най-много гласове. Наградата ще бъде оповестена щом определим чий сценарий е взел най-много гласове, но тъй като гледам май вече си имаме очертаващ се "победител" един вид! Wink  Peace

За Дийновото размекване - и аз побеснях като го прочетох! Ама ха! Как не я е срам Сара, за това ли чакаме цяло лято за нашия страхотен "shoot-first-ask-questions-later- Dean", a тя да ни сервира някакъв захаросан като домашен крем-карамел "soft Dean". Даже Дженсън, милия, се е възмутил и му е било трудно да го играе различен Дийн от този, на който е свикнал 5 години! Таз Сара започва от самото начало да ме изнервя значи! Crossing Arms

Последна редакция: чт, 23 сеп 2010, 20:13 от Dana_Scully

# 47
  • Разпиляна във въображението
Дженсън е по-лековат, а Джаред не се усмихна изобщо.

# 48
  • В средата на времето
Изи, ти какво си й насъбрала толкоз женска злоба на ангелката? Да не би да е заради 4х17 "онази прословута сцена"? Mr. Green

Няма женска злоба, по-скоро дълбоко негодувание Crossing Arms От всички жени в този сериял Дийн се чифтоса баш с този безличен, скучноват и ъгловат ангел без крила Crossing Arms За Тренера трябва най-доброто Naughty Joy Изобщо нямаше и дума да обеля ако Дийн беше решил да отпечата малко заклинания върху гърба си, тренирайки с демонката в червено Mr. Green Анна не ми харесва нито като визия, нито като образ. Туй то Crossing Arms  Laughing

# 49
Ако ви се четат още малко спойлерки преди вдруги ден: http://www.tvovermind.com/cable/thecw/supernatural-tv-news/super … ensen-jared/31837. Описват с по едно изречение епизод по епизод какво ще се случи. (По-скоро е интригуващо, отколкото спойлериращо). Simple Smile
- They had a plan in place for season 6 back in early season 5.  But she doesn’t want to commit to a definitive length of how long they will continue the storyline (ie. like Eric Kripke did with his “five year plan”).

- The vampire episode (episode 6.05) is a lot of fun and will be a poke at recent vampire popular culture.  The episode will contain a few very important character moments for Sam and Dean, but they’re taking advantage of the fact that pop culture has a different view of vampires nowadays.

- The season premiere is primarily from Dean’s point of view and is a kind of sequel to the original pilot episode.  After the premiere, we’ll learn more about Sam’s story over the next few episodes.

- Dean’s relationship with Lisa is less about him being in a romantic relationship than it is about him being part of a family unit.

Няма женска злоба, по-скоро дълбоко негодувание Crossing Arms От всички жени в този сериял Дийн се чифтоса баш с този безличен, скучноват и ъгловат ангел без крила Crossing Arms За Тренера трябва най-доброто Naughty Joy Изобщо нямаше и дума да обеля ако Дийн беше решил да отпечата малко заклинания върху гърба си, тренирайки с демонката в червено Mr. Green Анна не ми харесва нито като визия, нито като образ. Туй то Crossing Arms  Laughing

Разбирам те напълно! И аз не я харесвам Анна като визия особено много, но пък и не ми се нрави идеята Тренера да го обвързват сексуално с която и да било. (Само донякъде с Лиса ми се връзва, ама донякъде, дано не дават ексцесии, че пак ще замерям екрана на компютъра с пантофи). Simple Smile  Twisted Evil

Последна редакция: чт, 23 сеп 2010, 20:32 от Dana_Scully

# 50
Аз съм от тези на "пълно отрицание" към всякакви личности от женски пол близо до Тренера Crossing Arms

# 51
Ами Импала?

# 52
Импала не може да съгреши с него. Доста ... неконфортно е и със сигурност болезнено.

# 53
Ах, по-малко от 31 часа остават! Не издържам вече! Мисля официално да спра да чета каквито и да било спойлери и т.н. до вдругиден сутрин и да продължа да си тъна в сладката мъглица на (мъничкото останало ми) неведение! Simple Smile Mr. Green

Чудя се само този приятел кога ли ще го появят?

# 54
Нищо против да е от първия епизод до последния Whistling

# 55
Нищо против да е от първия епизод до последния Whistling

И аз така! Simple Smile A на тази снимка е излезнал страхотно - толкова bad-guy look е извадил, че чак ми иде да го изям! Wink

# 56
А и репликите му са уникални Grinning

# 57
Последно, обещавам: http://www.fancast.com/blogs/2010/supernatural/supernatural-6-th … w-about-season-6/ Ей тук може да се прочете спойлерче, че е възможно все пак да видим "самУлета" пак! (Не, не е правописна грешка, става въпрос за амулета, който малкия Сами подари на Дийн за Коледа и после батко му "беше така добър" да захвърли позорно в кошчето за боклук)!

Само малко бяло спойлерче:
THE NECKLACE IS GONE: Did Sam fish Dean’s amulet out of the trashcan at the end of April’s “Dark Side of The Moon”? Jensen’s iffy on if we’ll ever spy the necklace again. “I think [series creator] Eric Kripke got so inundated with so many questions about that damn necklace that he was like, ‘You know what? Screw it… I’m melting it down.’” Then again, now that a new show runner (exec producer Sera Gamble) is in place, “She’s definitely got the power to bring it back,” says Ackles.

PREPARE TO BE FASCINATED: Mark Sheppard, who is back for an unspecified number of episodes as Crowley and comes off as a bona fide fan of ‘Supernatural,’ says that Season 6’s ambitious grand plan is “a testament to the boys, the show runners and the writers. There’s an awful lot at stake, and the motivation behind what people are doing seems to change.” (Similarly, Ackles said that toward the “meat of the season, everybody gets back on track and we find out why their motivations shifted a little bit.”)

Without revealing a lick more, Sheppard teased, “You’re going to be fascinated by where this goes.”
   bouquet

Последна редакция: чт, 23 сеп 2010, 22:12 от Dana_Scully

# 58
  • # супернатурална #
Добре, че съм зле с английския, та останах почти неопетнена откъм спойлери Laughing
Добре де, защо не давате жени да доближават Сам/Дийн. Вярно, че Анна не беше най-добрия избор, но благодарение на нея се насладихме на страхотна гледка Flutter То нея все едно я нямаше в Импалата Laughing Аз ще съм доволна да заформят още някоя и друга връзка момчетата, иначе няма как да видим дъхоспиращи сцени.

# 59
  • В средата на времето
Добре де, защо не давате жени да доближават Сам/Дийн.

Аз давам бе Laughing, само че съм претенциозна Crazy
Освен това е доста несправедливо спрямо Дийн. Уж образът му е на непоправим сваляч и ценител на жените, а нищо такова не видяхме наистина Laughing. Сам примерно го огря с много по-красиви жени Crossing Arms Grinning

Общи условия

Активация на акаунт