Къде в Пловдив??? - 15

• 54 341
  • 737
  •   1
Отговори
# 345
  • Пловдив
kremena,трябва да се разберет с булката дали тя ги иска тези неща.Ние си имахме музика,хора и т.н.Но забулване и закичване не исках и нямаше.И ако кумата беше тръгнала да ги прави,щеше да ми стане кофти
Иначе
забулване-в дома на булката като я взимате-кумата я забулва и й пожелава хубави неща
за закичването има различни вариации-кумата,шаферката

# 346
  • Пловдив
Някой беше питал за мед,от днес пак има пред централна поща.

# 347
  • Пловдив
Като отидете да вземете булката, първо влиза кумата , тя носи булото, букета, чантата , ръкавици (ако има) и забулва булката...Кумата премята три пъти булото , а булката трябва да откаже и след това се забулва..Закичватето- на мойта сватба понеже кичихме само родителите, кумовете и шаферите, аз ги закичвах, но иначе ако кичите и другите гости, те се закичват в ресторанта от шаферите..Но има всякакви традиции, най-добре е наистина да се консултираш с булката, или ако има със сватбената агентка..Simple Smile

# 348
  • София
Момичета, къде има хубави спални чувалчета? Трябва да купя на дребния, искам да са като балон, т.е. по-широки в долната част, а не дълги и тясни.

# 349
Някой ходил ли е скоро до Адидас на Ленинград?Има ли някакви детски зимни якета!Ако сте видяли по другите спортни свиркайте,само да са от по-дебелите,че като гледам масово какви са ги напускали,тънички, с по една платка поларче отдолу,ужас!

Да, има. Повече ме интересуват момчешките и за момиченца не съм гледала. Бяха два вида, едните по 85 лв., а за другите нямам спомен. Simple Smile

# 350
brambi,значи да паля и да ходя!А дебели ли са,като за по-люта зима newsm78?

# 351
Момичета,цирк Балкански е в Пловдив,представленията им са от 16,30 и 19,30 ( в сайта им са посочени други часове).телефон за инфо 0878 57 06 02.
Цена на билети за възрастен 15-18-20 лв.  За дете до 3 г.-3 лв. без право на място. За дете 4-10 г.- 10 лв. с място до вас Simple Smile
Билети може да се купят и на място ( писахте по-напред,че е някъде в Тракия )

Не съм питала до кога са тук,а в сайта им пише,че понеделник почиват  Hug

# 352
Момичета моля,кажете къде има магазини за дрехи за бременни,че времето захладня,а с облеклто съм много зле.

# 353
Има един магазин на първия етаж във Форум Тракия, има под клиника Торакс-Четвъртък пазара. Останалите не знам дали работят още и ще се въздържа.
А да, във Вис Виталис също има дрехи за бременки:)

# 354
Имам и аз нужда от информация-знаете ли къде има от пижамките на Дисни за момиченца?
На местата от които съм вземала са изчерпани като номера,а на нас ни трябва размер 6 или 8.
Изключвам обикалянето по кварталите.Ако някой може да ми каже  къде ги има в район Централен, ще съм много благодарна!

# 355
  • Пловдив
Момичета моля,кажете къде има магазини за дрехи за бременни,че времето захладня,а с облеклто съм много зле.

Някъде по Гладстон бях видяла...май с/у банка ОББ.Имаше и в подлеза на Пон.пазара!

# 356
  • Пловдив
В магазин "Касида" видях, че продават дрехи и бельо за бременни. Имаше дънкови панталони на Есприт и туники. За рокли и поли не съм сигурна. За "Касида" до "Селена" на Пещерско шосе става въпрос, в другият магазин не съм ходила.  Peace

# 357
  • Пловдив
Облекла за бременни има и в подлеза на Тримонциум, магазинът е Конти, в момента има и някакво намаление. В Гранд-а мисля, че също мярнах някакъв магазин за бременни, но не съм влизала да разглеждам. Аз тъпо, но упорито си карам с дрехи от нормални магазини  Simple Smile
Пак в подлеза на Тримонциум има и детски магазин, в който съм виждала пижамки на Дисни, но не съм гледала подробно за размери и видове. В Бейбиленд на Петко Де Петков преди също имаше голямо разнообразие на пижамки Дисни, но скоро не съм ходила нататък.

# 358
Пак в подлеза на Тримонциум има и детски магазин, в който съм виждала пижамки на Дисни, но не съм гледала подробно за размери и видове. В Бейбиленд на Петко Де Петков преди също имаше голямо разнообразие на пижамки Дисни, но скоро не съм ходила нататък.
Точно тези са двата магазина , от които пазарувах...Изчерпани са номерата.

# 359
  • plovdiv
Имам и аз нужда от информация-знаете ли къде има от пижамките на Дисни за момиченца?
На местата от които съм вземала са изчерпани като номера,а на нас ни трябва размер 6 или 8.
Изключвам обикалянето по кварталите.Ако някой може да ми каже  къде ги има в район Централен, ще съм много благодарна!
В Касида-старата съм взимала и скоро видях на Ген.Заимов в едно малко магазинче за пижами до затворения на Kanz

Общи условия

Активация на акаунт