Боя за коса - blond 16, Приказни блондинки!

• 85 153
  • 739
  •   1
Отговори
# 420
Аз си купих този спрей, пак е без отмиване, не е лош. )

dachita, много хубав цвят ти се е получил, на мен ми харесва. )

MMariana, твоят последният най-много ми харесва. )

# 421
ММариана на мен пък пурвият цвят ми харесва най-много.Един от любимите ми е  Heart Eyes

И малко в страни от темата,но да де те попитам тъй като си от Пловдив да не си певица?Снимките ти ми напомнят на артистичните снимки на колежките от АМТИИ  Grinning

# 422
Охо, добре дошла и на Мариянка в отбора! Ай, оставяйте на бабата малкия довечера и се обадете!

dachita, цветът ти е много хубав и доста светъл, има някакъв розов отенък или така ми се струва?

Вчера си купих това:
Спрей без отмиване. Днес ще го пробвам след измиване.

Момичета, с какъв шампоан си миете косата? Моята е склонна към омазняване. М момента я мия с шампоан на Пантен за обем, но не съм доволна.

Милаа,веднага да кажеш доволна ли си,че от няколко дена го позаглеждам този спрей  Praynig

Аз го имах този спрей и бях много доволна от него!
Като свърши реших да пробвам някой друг и си взех на Глис Кюр,за което съжалявам.Чакам с нетърпение да приключа с него,за да си взема пак този на Елсев. Peace

dachita,много хубав цвят! Wink

MMariana,този цвят,който си в момента е супер! Имаш страхотна коса! Crazy

# 423
  • Parsberg
Момичета купих си боята SYOSS цвят 9-5 води се ледено перлено русо.Утре ще се боядисам и ще пусна снимки.

# 424
По повод на шампоаните, мия се с Фруктис и с Schauma Q10,
elfi4ka незнам защо , но за 4ти път ми задават такъв въпрос, дори и в радостни обреди ме питаха Simple Smile явно си имам двойничка  Mr. Green
The Code не помня номера, ще видя пазя ли кутията..
чакам и аз отзиви от балсама
п.с. Ася, ако има как да оставим дребен ще се чуем, че от 100 години не сме се виждали

# 425
Охо, добре дошла и на Мариянка в отбора! Ай, оставяйте на бабата малкия довечера и се обадете!

dachita, цветът ти е много хубав и доста светъл, има някакъв розов отенък или така ми се струва?

Вчера си купих това:
Спрей без отмиване. Днес ще го пробвам след измиване.

Момичета, с какъв шампоан си миете косата? Моята е склонна към омазняване. М момента я мия с шампоан на Пантен за обем, но не съм доволна.

Милаа,веднага да кажеш доволна ли си,че от няколко дена го позаглеждам този спрей  Praynig

Аз го имах този спрей и бях много доволна от него!
Като свърши реших да пробвам някой друг и си взех на Глис Кюр,за което съжалявам.Чакам с нетърпение да приключа с него,за да си взема пак този на Елсев. Peace

Какъв му е ефекта?

# 426
Така се радвам,че ни живна темичката и се включиха много нови блондинки.Че в началните теми пишехме само няколко момичета.
Целувам ви бе блондитаааааааааааа  newsm51 newsm51

# 427
Момичета, благодаря ви за хубавите думи!
На мене също ми хареса цвета ,който се получи ,но не знам дали ще се получи и следващия път- поиграх си малко на химик  Laughing.

giga b боядисах се както и преди с Фарком 100 /само корените/ , но дължините ми бяха вече доста в сиво-бяло и исках по-топъл нюанс.Затова реших този път да матирам с нещо в русата гама.
 Няма да се смеете ,но такъв "бъркоч" си забърках - а то взе че се получи.  Grinning.

В купичката дето се боядисвах беше останало около една чаена лъжица от боята с която боядисах корените ,към нея прибавих само боя тъмно русо / 204 на Престиж/ съвсем малко /колкото по-голямо бобено зърно /.
Получената смес ми се видя доста тъмна и към нея прибавих /същото количество /и от балсама на Престиж - златисто рус.
Напълних купичката с вода до горе и с получената течност си направих обливка на косата.Стоях не повече от 2-3 минути,
като започна да се променя цвета ме достраша  и измих .
А иначе наистина има лек розов оттенък , както asja забеляза.

Аsja от тази серия Total repair 5 си купих шампоана и балсама ,ама за мойта коса като че ли идват малко тежички - отнемат ми от обема.Ще чакам отзиви за спрея.
Сега в момента ползвам шампоана на Орзене - харесва ми.Вчера си купих и балсама от серията - като пробвам ще пиша.В момента има промоция на Орзене -голям шампоан + балсам  на цената на шампоана.Един вид балсама е безплатен ,та реших да се възползвам. Grinning

И на края добре дошли в групата и от мен на nadka_d и MMariana  Hug.

# 428
Така се радвам,че ни живна темичката и се включиха много нови блондинки.Че в началните теми пишехме само няколко момичета.

А аз се радвам, че и ти се завърна, че ни беше позабравила  Hug

# 429

Много мило!  Simple Smile
Аз също се радвам,че се събрахме повечко и като гледам как "издухваме" темата...  Shocked  Laughing

За да не е СПАМ - dachita, направо мисля да си копна химическата ти реакция,резултата е убийствен!  Crazy

# 430
GodaiVa,ефектът при мен беше мека,лъскава и жизнена коса.Аа...и мирише приятно,не е някакъв силен и натрапчив аромат. Peace

# 431
GodaiVa,ефектът при мен беше мека,лъскава и жизнена коса.Аа...и мирише приятно,не е някакъв силен и натрапчив аромат. Peace
Мерси,да взема го пробвам.Използвала съм само на Глис,горе-долу всички видове,голяма разлика не виждам или някакъв ефект,така че е време за нещо ново  Laughing

# 432
  • София
Ммммда, на дъвки и бонбонки мирише спрейчето. Много ми допада аромата му, но пък ефект аз не виждах особен

# 433
Ммммда, на дъвки и бонбонки мирише спрейчето. Много ми допада аромата му, но пък ефект аз не виждах особен
Кажи тогава ти от кой си доволна  Flutter

# 434
  • София
От никой  Laughing Спрейове какви ли не пробвах и никой не ме възторгна особено за да си го купя пак. Просто ако напръскам малко не виждам никакъв ефект, ако напръскам много ми се намокря и слепва косата...
От продуктите без отмиване съм доволна от серума за руса коса и от този за изправяне на Балеа и от серумчето на Елсев, което като консистенция наподобява течни кристали. На Рене Фурте... (не знам как се изговаря  Laughing ) имах един крем за сухи краища без отмиване, той беше разкошен, но отдавна не съм си го купувала

Общи условия

Активация на акаунт