Любители на котки - тема 42

• 48 680
  • 743
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Аз пак останах без котенце...размина ми се  Tired Face Говорих и с хората публикували снимката на малките котета във ФБ, ама и там казаха, че са обещани...та, ако някой се откаже може и да се уредя с едно момиченце   Kissing Heart

ако искаш потърси и на други места.. ето едно предложение:
http://www.catfriends-bg.org/bg-24933-.php
има доста сочни оферти - Линди, Софи, Барис и Асока, Лъки, и ненаименовани малък черньо, котета пътешественици, малки котета - т.е. избор имаш голям и като възраст и като разцветки Hug

ПС. аз лично най-много си харесах зверчето от банера - точно копие на старата ми котка - когато я взехме беше ей такъв бонбон космат  Heart Eyes

# 166
да представя Чарли  Laughing
http://dessi71.snimka.bg/other/kotki.538810.20892017.big

а това са снимки изложбата на котки  отпреди две седмици / пусто време все не стига да качвам снимки/

http://dessi71.snimka.bg/other/kotki.538810.20892306

# 167
  • София

СФИНКС  Shocked как можа да ни го причиниш, бе, жено  Naughty

един единствен път съм виждала таквоз чудо наживо и дори не посмях да го пипна.. а и винаги си спомням една серия на Приятели, в която Гюнтер се съгласи да вземе сфинкса на Рейчъл (нали я обичаше) и като го взе попита Джоуи шепнейки "Какво е това?  newsm78 Змия ли е?  Shocked" (слагам емотиконки, за да придобиете представа за физиономията му  hahaha)

# 168
Аз пак останах без котенце...размина ми се  Tired Face Говорих и с хората публикували снимката на малките котета във ФБ, ама и там казаха, че са обещани...та, ако някой се откаже може и да се уредя с едно момиченце   Kissing Heart
Аз пък продължавам да търся осиновители на моите, все още никой не се е обадил...

А ето и причината, поради която не мога да ги прибера -
Много е мила Съни, но има силно чувство за собственост (по отношение на мен) Simple Smile

# 169
  • София
Pipis, за твоите котета си мислех - да се обърнем за помощ към някаква организация в Европа за намиране на осиновители? Става въпрос за животинки, които са в опасност, може пък и да намерим подкрепа.

# 170
Моят проблем с НЕвиждането на снимки си остава и това е. Ужас.

# 171
Да Емел, прочетох това, но като се замисля на практика май би било трудно дори само заради разстоянията. А иначе бих имала повече доверие на осиновител чужденец.
То и тук има някакви организации, при това не малко, но реално не знам какво правят. Аз нямам намерение да ги давам в приют, жал ми е. Ако някой има информация за работеща организация (или опит с такава), дано сподели.

# 172
Моят проблем с НЕвиждането на снимки си остава и това е. Ужас.
линковете ли не се отварят ?

# 173
Не мога да видя копираните снимки в пост (като на пипис)... Седи ми или празно място, или с червени хиксчета Tired

# 174
  • София
Аз пак останах без котенце...размина ми се  Tired Face Говорих и с хората публикували снимката на малките котета във ФБ, ама и там казаха, че са обещани...та, ако някой се откаже може и да се уредя с едно момиченце   Kissing Heart

Sauron има 3 момиченца, които още храни с биберон, но са в Пловдив. По Коледа докарах едно от котетата й в София, но не бих могла да кажа кога точно ще ходя в Пловдив - след 1,2 или 3 седмици. Все пак ако искаш разгледай предните страници - беше ги показала. Майка им ги изостави и тя се мъчи да я замести  Wink.

Хексилина, горкото коте! Дано се възстанови бързо! Дано се разберат някак, че аз имам много лош опит в това отношение - години наред си гледам 2 кастрирани котарака в отделни стаи, които на всичкото отгоре си живяха мирно поне 3-4 години и се скараха в един момент  Sad.

*Dory*, явно ти е забранен достъпът до определени сайтове. Много често служебните компютри са със забрана към снимка.бг и подобни.

pipis, и 4-те са много сладки! Дано намериш дом за малките! Все пак пробвала ли си дали глезаната няма да се съгласи? Често съскат 2-3 дни и се примиряват. Дори при Сода на Ган се породи и майчинско чувство и взе да се грижи за малкото коте  Grinning.

# 175
Момичета стискайте палци на моята писана и е подута предната дясна лапичка и в 16 часа сме на лекар.Дано не е нещо сериозно.

# 176
Момичета стискайте палци на моята писана и е подута предната дясна лапичка и в 16 часа сме на лекар.Дано не е нещо сериозно.

Стискаме палци и лапи  Praynig Hug

# 177
pipis, и 4-те са много сладки! Дано намериш дом за малките! Все пак пробвала ли си дали глезаната няма да се съгласи? Често съскат 2-3 дни и се примиряват. Дори при Сода на Ган се породи и майчинско чувство и взе да се грижи за малкото коте  Grinning.
Не мога да кажа, че съм пробвала, но рижото, едва що се беше възстановило от счупеното краче и се покатерило на балкона, а от там в кухнята. И право при паничката на Съни. Когато го усети го би много жестоко, буквално и го извадих от устата. Нямаше поражения (освен преяждането), но ми беше ясно как ще се отнесе. А пък аз си я и познавам, особена е. Пази си територията много ревниво.  А освен всичко друго - ще станат четири, при това разнополови...

# 178
  • Варна
Стискам палци и аз!

Моите жУвотни май се разбраха Grinning. Цяла събота се преследваха тихичко и наблюдаваха една друга, но в неделя вече Маца великодушно гледаше как мъничкото и опустошава храната в купичката и не се криеше, нито подскачаше като го види. В края на деня когато Маца минаваше край Съни я "целуваше"/според мен си е целувка докосването на нослето с носле, нали?/ и се отдадоха и на преследване и игри дори  Grinning. Е, от време на време мъничкото отнася по някое предупредително шамарче, но е много рядко. Вчера водих децата на рожден ден и три часа бяха самички без да са разделени и днес си ги оставих за цял ден заедно. Дано всичко да е наред като се прибера Laughing.

ето малко снимки от уикенда Simple Smile

# 179
  • Варна
Супер е, че се спогаждат. Котките са си животни с характер, никога не знаеш кога как ще реагират, твоите явно са се харесали. Едни приятели имат котка на година и половина-две, а наскоро си взеха пинчерче-бебе Simple Smile Мацата отначало му била шамари, после станали първи приятели Party

Общи условия

Активация на акаунт