Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 91

• 42 091
  • 729
  •   1
Отговори
# 240
Меги, бонуси за 15 септември отдавна вече нямаме, Tired ooooh! нито за други празници, но парите не са проблем, ще си купя един пистолет с капси и отивам да обера една банка. #2gunfire По-важна е идеята и желанието да Ви подаря една такава почивка (ние си знаем, че е само в мечтите ни, ама нейсе...).  Party
Ади, тук съм, но както казваш акъла ми се взе от работа, #Crazy полудях от лични деца, от държавни... ,  smile3516 но си откраднах малко време за Вас! smile3503 newsm47 newsm51

# 241
KОМЕТКА,мястото.на което ни каниш,е наистина прекрасно и незабравимо,и аз с радост приемам поканата.А нищо не се знае,може някой ден да го посетим всички заедно-цялата ни незабравима компания.

Мокси,тази песен съм я слушала много пъти,и всеки път ме "хваща"за гърлото

А днешната ти феерия в червено е направо вълшебна за не по-малко вълшебни стихове!

# 242
Да си поканим и хубавелко...

Такааа, от къде да започна, че станах разногледа #Crazy #Crazy #Crazy. Айде от синята ризка, че този поглед вече напълно ме хипнотизира.

# 243
Добър вечер, Дами! В случай, че филма се забави още някоя и друга седмица, редиците ни ще изчезнат нацяло...
Тарабас, това е моето БЛАГОДАРЯ за таланта ти!

.... Та да преминем през страстното червено, от което лъха красота и талант в максимални количества.

# 244
      Очакване  smile3516

Нашата любима "Незабравима"
май ще я гледаме чак на зима!
И то ако изобщо почне сериала,
щото и това взе да ме съмнява...

Да почва май няма намерение-
след толкова дълго протакане
и ужасно изнервящо чакане,
сериала отива към забвение...

Отдавна вече го няма на екран
и ако не беше красавеца Серхан,
дето възхищението ни обира
и във форума дамите събира,
сериала щяхме да сме изоставили
и почти да сме го забравили...

Дори най- върлите фенове
почнахме да губим търпение...

Не мога да не отразя и Дани, най-емоционалната сред поетите. Дани, ти си едно истинско чудо на съвременната поезия.  smile3501 newsm51 newsm10  love001 newsm51

# 245
KОМЕТКА,мястото.на което ни каниш,е наистина прекрасно и незабравимо,и аз с радост приемам поканата.А нищо не се знае,може някой ден да го посетим всички заедно-цялата ни незабравима компания.

Мокси,тази песен съм я слушала много пъти,и всеки път ме "хваща"за гърлото

А днешната ти феерия в червено е направо вълшебна за не по-малко вълшебни стихове!

Наистина е много чувствена и стойностна песен.
А, относно феерията от червено- заслугата е изцяло на Тарабас!  bouquet

# 246

Поствам чаровната усмивка на Серхан/която сигурно ви е омръзнала/, че като знам какви мъки предстоят да видим...?! Скоро усмихнат няма да го виждаме! smile3518
Днес като видях тая великолепна снимка, а по радиото за 57474657 път вървеше една реклама, ми хрумна следната закачка:
Като видя на Серхан чаровната усмивка  newsm47
се чувствам като кола след автомивка! newsm53
Снимките му цял ден като зяпам #Crazy
не спирам да се хиля като ряпа! tooth
Дани, аз си представих, че съм едно черно БМВ, което го лъскат усърдно в автомивката, а в скута ми седи наш бат`Серхан... Joy Joy Joy

# 247
# 248
Кометке, извинявай от синята ризка на Серхан, и страстното червено- накъде  се насочваш мила?  Thinking Thinking Не за друго, ами да знам да слагам ли червената точка...  newsm03 newsm03

# 249
Добър вечер скъпи незабравимковци!!!

Поздравления на всички таланти в темата,които непрекъснато радват душата ми и докосват сърцето ми!Няма да изброявам имена,защото най-вероятно ще пропусна някого.
За всички Вас,които поддържате огъня в темата

http://www.youtube.com/watch?v=q8IsaTWjpq8&feature=related

# 250
Много красиви снимки ,прекрасни мисли ,закачки и шеги,разкошни стихчета.Ето за това е хубаво тук.Прочитах ви тези дни с голямо удоволствие.....без да имам време да се влючвам.Всички сте много готини.....Усеща се обаче ,че това вече прекалено дълго чакане на новите серии ...започва да става болезнено и отегчително.Ха дано в най-скоро време ни зарадват Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing и да се почва #Crazy #Crazy #Crazy

ПРИЧИНИ

Омръзна ми ...от толкова причини   
До колко ясни са ...или не ясни   
Изгубих се в......границата   
на действието  и  мълчанието   
Душата стене...с молба за помощ   
Опитват се в капан да хванат   
Свободната и тичаща- Емоция   
Еееееее...хайде ...стига вече   
Додея ни ,от изморителното чакане
Желаем..........действие
С говор и картини........... ясни
Желаем пак да се докоснем до душата му
Красив препълнен океан
от истински ....емоции и чувства
Желаем пак в очите му да се изгубим
От сълзите и блясъкът да вкусим
От устните му пак да чуем
Красиви думички за любовта
Защото  тя е неговата ИСТИНА
Неповторима. Завладяваща. Незабравима

Боб, причините ги остави, но виж това за очите много ми хареса, как искам да се изгубя и аз в тях! Flushed

# 251
Преди това да разлея питиетата

# 252
Кометке, извинявай от синята ризка на Серхан, и страстното червено- накъде  се насочваш мила?  Thinking Thinking Не за друго, ами да знам да слагам ли червената точка...  newsm03 newsm03
Бях се юрнала към черните ризки, направо са зашеметяващи... Май ще имам нужда от едно питие... #Crazy

# 253
Преди това да разлея питиетата

Ееееее, Мокси, четеш ми мислите, веднага ще обърна едно от нашето, ти знаеш... newsm74 newsm24 newsm24 newsm24 newsm24 newsm24 newsm24

# 254
Здравейте дружина. Hug Ето така искам да ви виждам    Heart EyesБалкона пълен и честичко се пише  PeaceТова се казва незабравима компания а не като днес до обяд аз следобяд Вени  NaughtyЯ вижте колко ние добре всички заедно. Heart EyesЩом Кометка се е появила да вади тефтера и да пише отсъствията. Hug

Кометке ,Манпла ха добре дошли  welcome

Тарабас ,Дани , Боб_99 браво за нестихващата ви муза.  bouquet

Моксито благодарности за оформлението на Тишина   bouquet Дано следващия ми опит носи името "Веселба" Heart Eyes
http://www.youtube.com/watch?v=uXH1_2j__Nc

Общи условия

Активация на акаунт