Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 91

• 42 090
  • 729
  •   1
Отговори
# 360
Все ще се споразумеем  някак си. Може и график да направим предварително  Thinking
Става, нали си ми приятелка, ще се споразумеем, а пък и с моето голяяямоооо сърце...  smile3521 smile3521 smile3521
  love001  love001  love001 newsm51 newsm51

# 361
Ооо! Диагнозата я имам от 1 месец вече! Откакто Ви открих!
Мислех си че съм леко луда, но се поуспокоих малко. Тука "лудите" сме повечко./в кръга на шегата/
Фенка съм Ви 100%-тна!

# 362
То толкова желаещи малееее Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes #Crazy #Crazy #Crazy
Аааа,Моксииии,не е честно,нали си си хубавица......с тоя график..... ти първа,а ние в седма глуха   Weary Weary Weary
Именно! Това казвам и аз!  newsm53 newsm03

# 363
Кометке виж сега само как гледа  брюнетките. Heart Eyes Блондинките да има да вземат . Crossing Arms

Абе, с такава блондинка като Мокси бая зор ще видя,  newsm78 току виж Серхан си променил мнението за блондинките! smile3506

Не бъдете скромни дами....Че какво ви е на вас, красота, обаяние,сексапил...Айде моля ви! Naughty А, и скромността е за хората, които нямат др. качества. Е, вие определено не сте от тях! С толкова добродетели във вас, достойно заемате  челните места.

Боже, хванах се да правя комплименти на жени..Това не ми се беше случвало...Да не си помислите нещо,съвсем нормална съм си!!! Joy Joy

# 364
Абе,дами той тоя хотел в Ава много малък и специален,нема цени,само със запитване  newsm78 newsm78 newsm78Ние като идем и това е.Ще си имаме частно парти там newsm03 newsm03 newsm03 Дали да не поканим и.........

# 365
Вие, сладурани, добре си купонясвате Party, ама всяка вечер все по до късно и по до късно и аз вече не знам кога да пускам моите стихове?! newsm78 Е, понеже сме си у дома, и аз да си представя едно от последните ми творения- из тия дни Тарабас престави едно стахотно стихче- "Черно и бяло"- невероятна, красива и мъдра поезия, пък на мен ми хрумна едно

Сиво

Понякога ако загубиш надежда,
може всичко сиво да изглежда-
сивият  пейзаж те обкръжава,
сивото прониква и те задушава...

Сиво небе и сива луна
мъждеят със сива светлина,
сив път и сиво слънце-
душата се свива на зрънце.

Сиви облаци, сиви мъгли...
Сиви сълзи в посивели очи...
Страдащо сиво сърце...
Нещастно посивяло лице...

Монотонно сиво ежедневие,
застинало в  безвремие...
Всичко изглежда некрасиво-
омръзна ми от толкова сиво!

Достатъчно сиви спомени-
това трябва да се промени-
необходим му е различен цвят
на моя ужасно посивял свят!

Ще намеря най- цветните бои
да оцветя сивите си мисли и дни-
оттам нататък е много лесно,
оцветявам наред и става чудесно!

Дани, поздравления!  newsm51 newsm10 smile3501 smile3521 Наистина умееш да пишеш и то много завладяващо. Искрено се надявам всички ние тук да сме твоите акварелни боички, с които да оцветиш сивотата си!    love001

# 366
Не бъдете скромни дами....Че какво ви е на вас, красота, обаяние,сексапил...Айде моля ви! Naughty А, и скромността е за хората, които нямат др. качества. Е, вие определено не сте от тях! С толкова добродетели във вас, достойно заемате  челните места.
Боже, хванах се да правя комплименти на жени..Това не ми се беше случвало...Да не си помислите нещо,съвсем нормална съм си!!! Joy Joy
Дамите са за това, да се подкрепят. Ако чакаме от български мъж комплимент, ще остареем... Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 367
Абе,дами той тоя хотел в Ава много малък и специален,нема цени,само със запитване  newsm78 newsm78 newsm78Ние като идем и това е.Ще си имаме частно парти там newsm03 newsm03 newsm03 Дали да не поканим и.........
Имаш предвид в тортата ли??? smile3503 smile3503 smile3503 smile3503 smile3503 smile3503

# 368

Уауу, частно парти..Басейн, коктейли, музика, и... Извинявайте,  билета ни еднопосочен ли ще е ?

# 369
Момичета,докато си правите тука графиците,аз съм вече на летището,а пък Кометка нали разкри и хотела в АВА,вече и резервация съм си направила,взела съм и стихосбирките,да чета на Хубавелко вашите стихове! smile3534(нищо лично)

# 370
 Поздравления Дани!

Ще намеря най- цветните бои
да оцветя сивите си мисли и дни-
оттам нататък е много лесно,
оцветявам наред и става чудесно!

Дай Боже всекиму!

# 371

Кометке аз по рождение съм си с боя червено -кестеняво и рижо та и аз незнам към кой спадам.Малко извън темата само да споделя,че преди демокрацията там едни годинки имаше едни изисквания към учениците от типа на без боядисани ,без грим -обици можеше но само треперушки/ за разлика от сегашните ученици /. Та моят мил директор редовно ме викаше на прозореца и ме проверяваше дали не се боядисвам .В интерес на истината на един мъж който изобщо неразбира от естествена и боядисана коса му бяха необходими няколко пъти проверка докато установи истината.И втория ми училищен куриоз бе че мойте обици бяха треперушки донесени от Турция не като руските и трябваше да ги сваля защото били дамски а не детски при което ми зараснаха ушите и ми се наложи да ги дупчат 2 път. ooooh!но това все пак си останаха хубави спомени. Hug

# 372

Спокойно, мили дами, има бунгала за всички!

# 373
Ох незабравимки,
изчака ни се чакалото за началото, 
но купона  тече в пълна сила 
Хапнахме от вкусотиите на пепел от рози, пийнахме от напитките на Кометка, толкоз снимки и клипчета изгледахме, че дали са били или не на летището  вече ни е все тая,но нали сме си любопитни дай боже да видим по-скоро

# 374
Благодаря на всички, за приятната компания, но е време да ви кажа:

Общи условия

Активация на акаунт