Звездни компромати-78 част

• 49 328
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
Бърз отговор, но и верен.   Party  Flutter

Николета

Последна редакция: чт, 30 сеп 2010, 19:21 от Алетеа

# 91
  • ...край Дунава

Маги Желязкова? Wink
Много ми харесва тук.

п.п. Не видях, че някой е писал преди мен.

# 92
с какво се занимава в момента Маги Желязкова?

# 93
Води предаване по Нова, всеки ден по обяд - Къщата на парите.

# 94
Искрено се надявам Алисия да запази достойнството си и да не участва в поредната махленска свада.

Ако изобщо има за какво да има свада.

Въпреки всичко, Николета винаги ще бъде харесвана, дали от Валери, дали от друг, няма значение. Както и за тях едва ли има значение че е била с кого ли не..Тя е просто много секси, а мъжете умират за такива жени. Това е положението.

# 95
# 96
Снощи  той нали целунал някакво момиче от публиката..Как не си е глътнала езика не знам..  Crazy

# 97

На мен ми е странно такова целуване на фенки?! И това дето им е сложил ръцете на задника си...Странно..  Rolling Eyes

# 98
Той се държи доста освободено, но така и трябва в крайна сметка хората са дошли да се забавляват, а някои късметлийки и с нещо друго си тръгват. Crazy

# 99
  • София
Бетина Жотева става говорител на Симеон Дянков
http://dnes.dir.bg/news/betina-zhoteva-7181196?nt=4  Rolling Eyes

# 100
И аз гледах едно клипче във фейсбук от снощи, доста страстно я целува фенката. А иначе имам много любим момент от концерт на U2, където Боно дърпа едно момиче от публиката, по време на  "One", лежат на сцената и в един момент са оградени от огнено сърце, той я целува много нежно, а тя се разплаква.

# 101
  • UK
Не е странно, той е певец, снима клипове, в тях се целува с всякакви жени, това си е част от професията. Simple Smile

# 102
  • In The Middle Of Nowhere
Това с фенките явно е масово явление з а привличане на интерес  Thinking Моят любимец обича да извежда на концертите си момичета, с които танцува след, което ги взема на ръце и ги отнася обратно в публиката. Сигурно би ги и целувал, но жена му го следи зорко като орлица от бенда  Laughing

# 103
black_angel1 , кой е този, който така се раздава Simple Smile?

# 104
  • In The Middle Of Nowhere
Брус Спрингстийн  Crazy Peace

Общи условия

Активация на акаунт