Новите ни козметични похождения 12

• 56 626
  • 691
  •   1
Отговори
# 495
  • Belgium
къде мога да намеря ружа с листенцата Hug

Ружа е на Body Shop, в Българяи го няма  Peace

# 496
  • USA, Steak State
polinka_mi Лу ти е отговорила. НО потърси в онлайн сайтовете. Тук е 22$, представям си все пак каква надценка ще има дори да го откриеш с доставка до БГ.

# 497

Синичкият, много хубаво ми мирише. Laughing

# 498
# 499
  • София
Я да видим как ще се разберем. Биодерма Себиум АКН отива към коша.  Crossing Arms Или ще се опитам да го пробутам на милото, той ползва крем през зимата.  Crazy Колкото ми харесва Биодрермската Мицеларна вода Себиум, толкова не ми допадна този крем.  Crossing Arms

# 500
  • USA, Steak State
Руми, това кремче ли е или измиващ продукт, че днес съм станала от сляпата си страна и недовиждам?

# 501
  • София
Въпросът е към мен, нали?   Mr. Green Крем е, за мазна кожа с АХА киселини и съответно лек излющващ ефект. Да видим  Flutter

# 502
  • USA, Steak State
Въпросът е към мен, нали?   Mr. Green Крем е, за мазна кожа с АХА киселини и съответно лек излющващ ефект. Да видим  Flutter

Лично аз друга Руми оттук не познавам, или поне не знам да се казва така.  Mr. Green
Това излющващ ефект нещо.. не ми допада като звучене. Simple Smile

# 503
  • София
 Hug Просто тук малко хора ме знаят по име.  Wink Абе да, странно звучи, ама ми го похвалиха. Ще се отчета, какво ми се е случило с кожицата.  Mr. Green

# 504
# 505
  • София
Ооо страхотен лак,откъде си го взе/поръча?

# 506
*dreamer* , не знам как са другите аромати на марката , аз за първи път ползвам , но е много траен , влюбена съм в него  Heart Eyes

# 507
  • USA, Steak State
Цветовете са

# 508
  • София

Ооо супер,откога съм ги запланувала тези пигменти и фдт-на,сподели впечатления Simple Smile

# 509
  • Belgium
Ооо страхотен лак,откъде си го взе/поръча?

*Bubble* взех го от размяна тук във форума. Иначе можеш да поръчаш от сайта им или e-bay  Peace

Общи условия

Активация на акаунт