Дъжд от нови попълнения очаква ЯНУАРСКАТА дружина

• 32 785
  • 734
  •   1
Отговори
# 570
Катеноче, Честитоооо! Да ви е много здрав големият юнак Константин (много хубаво име  Heart Eyes) Много да ви слушкат с как Ксю и много обич и щастие да цьари във семейството ви  Hug  bouquet

Благодаря Ви много за честитките за Андреа  Hug

# 571
Kате, честита мила рожба! Да е здрав и много успешен малкият Константин.  baby_neutral Hug

Честито и на именниците и техните семейства.

Хмммм, пише ви адвокат Тодорова  Grinning Последната събота успешно най накрая успях да мина и трите изпита и да се титуловам вече. Много съм щастлива и доволна.
Иначе пак сме го закъсали здравословно. Преди две седмици бяха на АБ и двете фукли. После 4 дни бяха на ясла и сега втора седмица се гледаме вкъщи. Нини е с бронхит в лявото крило на белия дроб и й даваме пак АБ, че хриповете станаха плашещи. Яна държи фронта и ще се оправи със сироп. Мамка им също е на АБ, с което се сдобих с гъбички и сега половинката не иска да се гушкаме, та съм и изнервена, и на сухо. Днес децата така ми скъсаха нервите, че им дадох чай с валериан и ги натръшках по леглата, налях си чаша мавруд и си пуснах сръбска музика.  Crazy А и кой знае как съм звучала по телефона, че Мимозе кат ме чу и дойде да ме види. Ама не можа да се включи с марвудчето, че тя се е хванала с някакъв Дюкан и пичът не дава да се пие. Будала!  Crossing Arms

Нощният памперс го слагам, но е сух. Просто нямам време и енергия да пера матраци, чаршафи и одеала. Така, че за сигурност. И аз веднъж й казах: ми с памперс си  бе, моме, върши си работата и не ме занимавай в 5 сутринта с глупости. Такъв поглед и коментар пожънах, че вече си ставам без коментар и експедитивно.

За играчки - още нищо не съм купувала, не съм и гледала. Просто нямам време. Но Мия ме зарадва с това Джъмбо в нашия вилает. Peace А и Яни не ми помага с избора - тя иска льо и гашки (колело и играчки).

Моите деца си падат по компютри. Затова и лаптопът ми има около 10 клавиша. Гледа се детско на поразия. Сега вече и Инката се запали по Покойо.  Та така- Нини гледа за папа и Покойо, Яни пише "машно" (домашно) и после почват да се карат за играчки и крещят, после Калина опухва Яна, Яна я бута да си седне на памперса и после пак си играят заедно след като се нареват. ... Мисля да си купя още мавруд.  Naughty

# 572
Кате, честито. Да ви е здрав малкия Константин и много да ви радва.А на теб бързо възстановяване.  bouquet  bouquet  bouquet

Люси, честит имен ден на Андреа.  bouquet Пожелавам й прекрасно детство, изпълнено с много смях и игри.

Адвокат Тодорова, честито. Много професионални успехи ти желая. Hug

# 573
Тед, честито  bouquet
Честит имен ден и на Андрея, малко на патерици Hug
Мацки, кажете ми нещо хомеопатично за задна хрема или изобщо за хрема.

# 574
Кате, честито! Нека бъде здрав малкия юнак!  Hug
Честит имен ден на вчерашните именници   bouquet
Адвокат Тодорова,   bouquet
Духче, много ви е хубава къщичката, браво на майстора!

Аз ще се похваля, че купих подаръка от Дядо Коледа - бебе имитация на baby born, за сега толкова - след някоя друга година ще е от истинските, че и аз да си играя, много са ми забавни тези бебета  Blush
Подготвих и коледния календар... За днес задачата е да ми помага да чистим, а изненадата е... частица от игра (ще ги събираме до Коледа, когато ще получи и основната част, за да играем) и една дървена играчица за елха (вчера получи малка елхичка, която сама да си украсява и всеки ден ще получава по една играчка).

# 575
  • София
Кате  -  честито! Да ти е жив и здрав малкия юнак!  bouquet  bouquet

Люси- Честито и на Андрея със закъснение!  chef  chef  chef Да расте здраво и будно дете!

Адвокат Тодорова-   bouquet Как намираш сили за всичко не знам Hug

Духче- браво на Вашия татко. Peace

Не знам какво ще купувам за Коледа ,за рождения ден. newsm78 Сияна искаше от дядо коледа жълт химикал  и вече го получи.Намери го в нещата на баща си и веднага си го присвои. Whistling Веднага го разглоби ,да види какво има вътре.
 Заведохме я в Джъмбото- тя каза нищо не искам от тук, много шумят играчките #Crazy #Crazy Предложих и къщичка за кукли- тя каза не Naughty
Искала къща за моливчета Laughing Laughing Също- спящ дядо коледа - дето нищо не прави.
Сега се запали по Jungle bells - Иска дядо Коледа , който пее тази песен. Ако някой знае някъде да има такъв ,моля Ви пишете ми. Може да пее и Twincle , twincle little star. Praynig

# 576
Честито Теди,много професионални успехи. Ето към кого ще се обръщаме като я закъсаме Joy
Радвам се,че ви харесва къщичката. Тя беше дървена,но Боби заяви,че дървената ще я духнел Вълчо и баща му я облепи с тухлички. Сега пък иска да разглобява тухличките. Сега щели да правят пощенска кутия и улуци и капаци на прозорците... поне се забавляват двамата пък аз си почивам Blush

# 577
  • В сънния Люлин, прибулен...
Мари, нещо ми се върти, че беше поръчвала от iHerb. Аз съм си взела ето това, но дойде скоро, не сме имали повод да го пробваме. Разчитам, че в сайта има много висок рейтинг от хора, които са го поръчвали. Иначе за в Бг някой друг да каже. Peace

Теди, ти си изключителна  Heart Eyes Невероятно много ти се радвам и ти желая много бъдещи успехи!   bouquet
Духче, много мило ми стана с вашето семейство  Heart Eyes

# 578
  • София
Мари-  аз ползвам много Коризалия.  Peace

# 579
Теди, честито, много професионални успехи ти желая  bouquet

Мари, аз правя много промивки със Стеримар, пръскам сребърна вода със спринцовка в нослето и Коризалия давам.

# 580
Честита нова радост на Катёнок  Hug
tedsan -  професионални успехи !

# 581
Мари - според моя опит, за хрема помагат само времето и инхалатор (инхалации с физиологичен разтвор плюс евентуално малко адреналин)

Теди, браво Hug

на катето младежът е голям хубавец Grinning

ето една статия, която на мен ми беше интересна

ние имаме купен календар с бонбонки, щото мама няма сили за друго Embarassed ама днес купих цветна хартия да правим елхички и гирлянди от крокотака Simple Smile

# 582

аз ползвам Коризалия, ако хремата е много упорита 3-4 дни 3 пъти на ден по 1 капка в ноздра Тобрадекс (но това вече не е хомеопатия)- и двете имат голям ефект при нас

# 583
  • до една звездичка

... ако хремата е много упорита 3-4 дни 3 пъти на ден по 1 капка в ноздра Тобрадекс...

Тобрадекс-а не са ли капки за очи за конюнктивит, или аз нещо бъркам?  newsm78

# 584
Дега капки за очи са антибиотик + кортикостероид, но някои си правят експеримети и ги слагат в носа.
При нас е голям студ дано да завали сняг,че много ми е сиво и мрачно навън.

Общи условия

Активация на акаунт