На море в Турция - all inclusive, тема 12

• 83 097
  • 738
  •   1
Отговори
# 120
Почнах бавно и полека да преглеждам /за кой ли път/ хотелите в Анталия и този път реших, че страшно много ми харесва CRYSTAL SUNRISE QUEEN. Миналата година ми допадна, но не чак толкова, че да го наредя сред фаворитите си, а просто като една възможност за далечното бъдеще. Сега обаче ми изглежда много привлекателен. Имам обаче неприятното усещане, че цената му не беше от ниските. За мен всичко, което е над цената на Делфин Делукс е много, но това е защото за тази цена получихме всичко, което искахме и не мога да си представя какво по-добро могат да ни предложат Laughing.
Е, това в рамките на майтапа, разбира се. Естествено, че има хотели, които предлагат перфектна и преди всичко луксозна почивка, така че по-високата цена е съвсем оправдана. Тях обаче ще ги гледам само на картинка, пиейки коктейл край басейна на някой от Делфините. Wink

Последна редакция: нд, 09 яну 2011, 15:35 от Мaрги

# 121
# 122
От миналата година следя темата ви с интерес и се радвам, че пишете активно и споделяте.
Решили сме с приятелско семейство да почиваме в Турция в края на август. С избора на хотел съм ангажирана аз, но ми е много трудно да се ориентирам( толкова много хотели споменавате, че след няколко страници забравям кои съм харесала).
Ориентирала съм се към Анталия. Ще се надявам с ваша помощ да направя добър избор.
Ще сме с двама тийна на 15 год.

# 123
Deniya, лично мнение, но щом сте с тийнове, ориентирайте се към хотели с (повече) анимационна програма или най-добре клубен хотел. Има такива които предлагат тийн клуб - нещо като мини клуб но за тийнове  Wink

# 124
И ние почнахме да се оглеждаме за оферти.
Мислим отново да ходим  на aqua fantasy - Кушадаси.

# 125
  • София
Някой ходил ли е средата на юни в Кушадасъ? Може ли да ми подскажете как са температурите на въздуха и тези на водата в аквапарка?

# 126
Перфектни ,не са такива жеги като в Анталия по това време,но е горещо -въздуха 36 градуса,водата в морето 26-27 поне, в басейните 24 ,а малките дето са по 40-60 см като чайници ставаха след 11ч

# 127
  • София
Направо ме успокои, благодара много Simple Smile

# 128
Кушадасъ средата на юни е прекрасно ,виж познати бяха след 10.09 и казаха,че басейните били студени,без отопление и не ставало за децата да ползват басейн.
Още не мога да се ориентирам в цени и хотели то тук няма и цени де в Трипадвайзора се опитах да проверя 1-2 хотела даде ми ненормално високи цени нямах впечатление,че са чак такива в тая верига примерно..  Tired
Ще изчакам близка да провери в Германия наколко оферти и да видим бълг. агенции какви предложения ще дадат.

# 129
И аз отсега се оглеждам, но евентуално края на август, но понеже детето е на 3 год. ми се ще да е по-близо до летището, за да не пътуваме много и с автобуси, да има достатачно забавления и за него и за нас. Ако имате впечатления от такъв хотел (комплекс), моля споделете. Може и на ЛС

# 130
Мaрги ,
Aquatour бяха пуснали мнооого изгодни last minute оферти за него миналата година  Peace
Освен това, ако сте в него, имай в предвид, че някои от стаите не били обновени (по спомен от казаното от Галактик) - настоявай да сте в обновените такива на рецепция  Wink

ПП Аз сега за сега се ослушвам за някой от Делфините, но ние обикновено с last minute резервираме...  ooooh!

svetlu6ka ,
Разгледай хотелите в Лара или Конду. Аз лично препоръчвам Miracle - писано е доста за него, реални снимки и т.н. можеш да погледнеш на 1-ва стр.  Hug

# 131
Ще изчакам близка да провери в Германия наколко оферти и да видим бълг. агенции какви предложения ще дадат.

Мога ли да ти помогна с нещо?  Flutter

# 132
Благодаря Татяна!С насоки освен къде да я пратя-в бюро на ТУИ или къде и какво да проверява тя е в Карлсруе.Предполагам,че има много агенции въпроса е дали всички продават на негермански туристи  Grinning И кои вериги да гледаме,защото това ,което ти избираш в повечето случаи ми харесва,но тук не съм го виждала и чувала.

# 133
Всички приемат негермански туристи  Wink  И не е необходимо да се ходи в агенция, всичко може да се свърше и онлайн  Wink - имам предвид, да се проверяват цени. Кажи ми какво търсиш, кой период, колко човека и възрастта на децата, и ще погледна ако искаш  Wink

# 134
  bouquet
3 семейства
първото с дете на 3
вторите две с деца на 14 и 5 , държим на развлеченията за деца,основно пързалките ги интересуват период 24 август- 09.09 нещо такова може да тръгнем на 25 примерно ,но на 09-ти да се прибираме,аз исках да видя Паломата дето ти ми показа миналата година Кактуса евентуално ако е Анталия обаче не знам как ще намерим полети...
Благодаря

Общи условия

Активация на акаунт