Тема Незабравима (Unutulmaz) 92

• 25 181
  • 743
  •   1
Отговори
# 225
  • Русе
Божичко,какви снимки! #Crazy Знаех си аз, изненадите винаги валят в малките часове на деня?! Значи, Нихат навлиза веднага!Хммм,доста интересно става!
Момичета,аз ви писах,че снимат на летището и че там са Харун с Яамур. Ами ако това е бил сценарий на някой фен?! Пак ли ще ме биете? smile3506  Повече няма да пиша какво съм чела,обещавам! Praynig smile3521

# 226
Добро утро и от мен мили момичета!::Simple Smile))     

# 227
Добро утро !Хубав неделен ден ви желая!

# 228
Чудно ми е този новият екземпляр, поради каква причина ще се насочи към Еда - от стремеж към увеличаване на броя на  женските си завоевания или наистина се влюбва?  Предполагам, че не само е усетил тяхната любов, но знае и за Ямур. Предстои ни да разберем!

Добро утро !

Исис, предполагам просто, че го приема като ново предизвикателство. Мъж, който не знае да губи. Ще бъде интересен сблъсъка с Харун. Жалко, че пак ще провокират ревността на Харун, а бих искала да е обратното, но да видим. Може би са намерили красива половинка и за Харун. Да я видим тогава Еда. А и не знам в тази ситуация къде ще е Мелда. Сестра й отново с двама, тя пак сама.

Хубав ден на всички ви ! Hug
Много се радвам на новите снимки, все пак нещо се раздвижи.

# 229
  • Русе
Чудно ми е този новият екземпляр, поради каква причина ще се насочи към Еда - от стремеж към увеличаване на броя на  женските си завоевания или наистина се влюбва?  Предполагам, че не само е усетил тяхната любов, но знае и за Ямур. Предстои ни да разберем!

Добро утро !

Исис, предполагам просто, че го приема като ново предизвикателство. Мъж, който не знае да губи. Ще бъде интересен сблъсъка с Харун. Жалко, че пак ще провокират ревността на Харун, а бих искала да е обратното, но да видим. Може би са намерили красива половинка и за Харун. Да я видим тогава Еда. А и не знам в тази ситуация къде ще е Мелда. Сестра й отново с двама, тя пак сама.

Хубав ден на всички ви ! Hug
Много се радвам на новите снимки, все пак нещо се раздвижи.
Като знам колко манипулативна е Мелда, може точно тя да насочва Арас към Еда! Хем да й е свободен терена за Харун, хем да му докаже че Еда не го обича както тя него. Получава се повторение както при Толга, но Толга беше честен и открит. Арас ще бъде лисица като Мелда, предполагам.

# 230
  • София
Добро утро дружина славна smile3525 newsm51 smile3525Най-после светъл и красив лъч .....проби гъстата облачност.Щастлива съм от всичко прочетено newsm10 smile3521 smile3503 smile3501 newsm51Скоро ще е ...скоро
Благодаря за инфото ...което сте постнали,за красивите снимки ,клипове ,рими.Всички сте чудесни Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes.Пак ще сме много на хорото и ще го играем със страст и разбиране
Кой ще го води ли  newsm78Разбира се Хубавелко....отпочинал и още по зашеметяващ #Crazy Laughing Heart Eyes

# 231
Той ще бъде Арас, така ли ? Интересно какво значи името му.
Уинона, може и да си права.
Макар да не прилича на мъж, когото могат да манипулират.
Предчувствам страхотен сблъсък с Харун.
Нихат, поне както го познавам от листопад, ако е подобна ролята му на богат тузар, изобщо не е така емоционален като Харун, а пресметлив във всеки ход, с една дума , надявам се и тук да е играч.
Не си го представям чак толкова влюбен в Еда , /дано/колкото да се докаже, да спечели.
На такъв тип ми прилича. Чудесен актьор е и той. Наистина чакам с нетърпение да ги видя един срещу друг. Ще е страхотен сблъсък.

боб, да се стяга Харун. Peace
Цялата ни дружина е зад него, ама да видим.
Може и да оредеем. Току вижте някоя харесала повече Алтънкая. Шегувам се.  Wink

# 232
Добро утро!
Пускам Ви обратното отбояване  newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68, а след като си напиша домашните за утре съответно за 2 и 4 клас, ще съм при Вас  smile3503!

"Надеждата умира последна,
любовта - никога!!!"

# 233
  • София
Поздрав за всички  bouquet  bouquet  bouquetЕто това ...народните танци  са вечни и непреходни.Не могат да бъдат подвластни на ...мода и други ...лигави течения

http://www.youtube.com/watch?v=tsm7yvRatTo
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 234
Добро утро и приятен ден!

# 235
  • София
Добро утро!
Пускам Ви обратното отбояване  newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68, а след като си напиша домашните за утре съответно за 2 и 4 клас, ще съм при Вас  smile3503!

"Надеждата умира последна,
любовта - никога!!!"

newsm10 newsm10 newsm10 smile3501 smile3501 smile3501 smile3521 smile3521Много сладко отброяване Laughing Heart Eyes Laughing

# 236
Започвам обратното отброяване!  newsm68 newsm44 newsm68

Това обратно отброяване е страхотна идея! Браво!

# 237
  • Русе
Поздрав за всички  bouquet  bouquet  bouquetЕто това ...народните танци  са вечни и непреходни.Не могат да бъдат подвластни на ...мода и други ...лигави течения

http://www.youtube.com/watch?v=tsm7yvRatTo
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Еее, Боб! С прибежките напред се справих. Виж, връщането ми куца - обърквам стъпките?! hahaha  Нужни са лични репетиции,на твоя територия! hahaha

# 238
Дами, вчера стана дума за македонски корени - аз нямам такива, но кръвта ми кипва, когато чуя тези ритми и няма сила, която да ме удържи да не съм първа и докрай на хорото. Каламитси, от сърце за теб! И за всички вас във форума.

Снощи бях на една страхотна сватба! Не се пуснах от хорото! Дори по едно време виех опашката!

# 239
  • Русе

Ей,че хубава снимка! Естествена, без позиране! Разкош! #Shocked #Shocked #Shocked #Shocked #Shocked #Shocked #Shocked #Shocked #Shocked #Shocked

Общи условия

Активация на акаунт