Тема Незабравима (Unutulmaz) 92

• 26 175
  • 743
  •   1
Отговори
# 525
Добро утро, момичета:)
Чета, че пак се е заформил спор- Нихат или Серхан? Laughing Защо изобщо се опитвате да ги сравнявате, като са супер различни?
Серхан е по-нежен, изтънчен, красив, докато Нихат е лошо момче, с много по-първично сексуално излъчване. На мен лично в Листопад, макар и да не съм гледала много сериала, страшно ми хвана окото. Радвам се, че ще разнообразят "Незабравима" с него. Сблъсъкът ще е много интересен, точно заради факта, че двамата със Серхан са адски различни. Не мога да разбера тази крайна позиция по отношение на един мъж. Не ви ли се е случвало да харесвате повече от един ? Сигурна съм, че Еда малко или много ще се почувства привлечена от героя на Нихат. Иначе не би станала интригата. Ако се замислите и в живота почти винаги се получава така. Младо момиче, появява се първият- голяма любов, идеализиране, драми.....Появява се в същото време втори, задължително, за да ти даде тласък- или да видиш, че първия с нищо не е по-добър, освен това, че е първи или да го оцениш и да се кротнеш до него.

# 526
Чакайте да ви разкажа какво ми се случи вчера - бях на

РАЗХОДКА

Тръгна си лято с целия твой блясък...
Ние сме тук и продължаваме нататък.
Всеки по своя собствен път поел -
един се оженил, друг се развел.

Един се родил, друг завинаги заминал,
един срещнал любов, друг се разминал
и всички ние с времето хванати за ръка
се разхождаме ежедневно, просто ей така.

В градината на живота , на една алея
често се спираме и дълго говорим с нея,
със съдбата, която на пейка там седи -
пише, смята и за всеки ходове реди.

Днес за любимият си филм я попитах:
Ще почва ли? Можеш ли лошите да спреш?
Стях и нервно паднали листенца ритах,
а тя отвърна кратко:Чакай и ще разбереш.

После се наведе и продължи да пише,
пък ние с времето тръгнахме напред .
Вървим, а около нас на есен мирише,
хората бързат и търсят своя късмет...

# 527
Ради, наистина прекрасно пишеш. Аз лично обичам да чета точно такива нежни и финни стихове  bowuu   bouquet   bouquet   bouquet  

# 528
  • София
Чета, че пак се е заформил спор- Нихат или Серхан? Laughing Защо изобщо се опитвате да ги сравнявате, като са супер различни?
Серхан е по-нежен, изтънчен, красив, докато Нихат е лошо момче, с много по-първично сексуално излъчване. На мен лично в Листопад, макар и да не съм гледала много сериала, страшно ми хвана окото. Радвам се, че ще разнообразят "Незабравима" с него. Сблъсъкът ще е много интересен, точно заради факта, че двамата със Серхан са адски различни. Не мога да разбера тази крайна позиция по отношение на един мъж. Не ви ли се е случвало да харесвате повече от един ? Сигурна съм, че Еда малко или много ще се почувства привлечена от героя на Нихат. Иначе не би станала интригата. Ако се замислите и в живота почти винаги се получава така. Младо момиче, появява се първият- голяма любов, идеализиране, драми.....Появява се в същото време втори, задължително, за да ти даде тласък- или да видиш, че първия с нищо не е по-добър, освен това, че е първи или да го оцениш и да се кротнеш до него.

Папилота, разбира се, че е добре да вкарат герой с излъчването на Нихат. Тук всички сме единодушни! Разбира се, че няма лошо да те привлича. Няма спор тук - просто някои момичета по-разпалено защитават любимеца си. Това е всичко - не го приемай като спор. Аз лично много се забавлявам, стига да се зачита и чуждто мнение и да е добронамерено. Така, че пиши си, какво смяташ и мислиш и никой няма право да те съди за това.  Hug

# 529
  • София
Тарабас, много е образна твоята "Разходка"! И философска, в твой стил. Но, щом и в тази си среща със съдбата, опряхме за филма да питаме, много ще да ни е дошло чакането!  hahaha hahaha hahaha
 Страхотна си, както винаги! newsm51 newsm51 newsm51

# 530
  • Русе

Ради, радвам се, че вече нямаш проблеми с Нета! Мислех, че ни готвиш нов клип, а то...изненада?!...стих! Поздравявам те, много ми хареса "Съдба"! newsm74 smile3501 smile3521 newsm10

# 531
Привет и от мен Незабравимки Hug Hug Hug
От днес имам вече интернет и съм много щастлива newsm68 newsm44Дани, Роси, Боб-страхотни стихчета отново smile3501 newsm51 smile3501 newsm51

СЪДБА             

Живота ми беше уж подреден,
но в един дъждовен летен ден,
съдбата за мен друго избра,
какво е истинска любов да разбера.

Като цвете нежна и красива,
като слънцето изгаряща и жива,
като тайфун непокорна и дива,
ти нахлу в реалността ми сива.

Внесе в нея нюанси и цвят,
обагри с краски целия ми свят,
научи ме как истински да живея,
да обичам, да страдам и копнея.

Но същата тази съдба,
която душите ни две събра,
на тежки изпитания ни подложи
и по различни пътища да тръгнем ни наложи.

Разстояния и време ни делят сега,
но те не могат да убият любовта.
Знам го защото тя в сърцето ми още гори,
знаеш го и ти мила...нали...?!

Желая ви хубав ден и успешна седмица  love001  love001  love001

Ради, браво! Наистина много харесвам изискания и изчистен стил и на клиповете и на стиховете ти.  smile3501 smile3501 smile3501 newsm51 newsm51 newsm51
За теб[/color]

newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 532
Чакайте да ви разкажа какво ми се случи вчера - бях на

РАЗХОДКА

Тръгна си лято с целия твой блясък...
Ние сме тук и продължаваме нататък.
Всеки по своя собствен път поел -
един се оженил, друг се развел.

Един се родил, друг завинаги заминал,
един срещнал любов, друг се разминал
и всички ние с времето хванати за ръка
се разхождаме ежедневно, просто ей така.

В градината на живота , на една алея
често се спираме и дълго говорим с нея,
със съдбата, която на пейка там седи -
пише, смята и за всеки ходове реди.

Днес за любимият си филм я попитах:
Ще почва ли? Можеш ли лошите да спреш?
Стях и нервно паднали листенца ритах,
а тя отвърна кратко:Чакай и ще разбереш.

После се наведе и продължи да пише,
пък ние с времето тръгнахме напред .
Вървим, а около нас на есен мирише,
хората бързат и търсят своя късмет...

smile3501 smile3501 smile3501 smile3505 smile3505 smile3505

# 533
  • Русе
[img heught=380]http://www.bis.bg/fsh/7/4/a/a/e/35991/albums/0/a/c/12929/8/8/a/614620.jpg?v=0[/img]

Тарабас, както винаги чудесен стих! Ако от мен зависи,не бих те пуснала да се прибираш в къщи!
Виж,какви интересни случки стават по време на разходка?!
 newsm74 smile3501 newsm10 smile3521 newsm51

# 534
  • София
Я, вижте как я гледа Серханчо тая кака! Ааа, нещо не ми харесва в този поглед smile3516 Аз съм си го нарочила за Йозлемчето, а я го виж тоя палавник!

# 535

Логи4но!А  от това изре4ение може да стане прекрасна анкета!
... ''Сигурна съм, че Еда малко или много ще се почувства привлечена от героя на Нихат. Иначе не би станала интригата''....

# 536
Момичета, нещо за подсилване:

# 537
Я, вижте как я гледа Серханчо тая кака! Ааа, нещо не ми харесва в този поглед smile3516 Аз съм си го нарочила за Йозлемчето, а я го виж тоя палавник!

За мен тази актриса от "След дъжда" ми е много красива - като от стар италиански филм и мисля, че много добре стои до Серхан. Противно на всички мнения във форума в подкрепа само и единствено на двойката Серхан и Йозлем,  в края на Незабравима голямата разлика в годините м/у двамата много им личеше и ми стояха като улегнал мъж до ученичка (хлапе).

# 538
Айде и аз да Ви зарадвам с една снимка

# 539

Общи условия

Активация на акаунт