Тема Незабравима (Unutulmaz) 92

• 25 196
  • 743
  •   1
Отговори
# 660
Да се изкажа и аз за любовта. Първо, разликата в годините няма никакво значение, когато двама души се обичат- има голяма любов и при разлика от 20-30 години. Дори и когато жената е с 15 г. по-визрастна - познавам такива двойки, които цял живот са заедно и се обичат.
Второ - бях чела една сентенция, че дългата раздяла разпалва силната и истинска любов и гаси мимолетната. Познавах една жена, на която 3 г. след брака им с голяма любов, мъжът остана при една командировка в Белгия, а комунистите разбира се я пуснаха едва, когато тя се пенсионира,
30 г. си пишеха любовни писма и си говореха по телефона, очаквайки деня, в който ще се срещнат отново. И когато тя замина, ни писа от Белгия, че като видяла мъжа си на гарата сърцето й щяло да изхвръкне от щастие.
Така че любовта на Еда и Харун също може да издържи изпитанието от една 5-годишна раздяла.

# 661
Така е Вени. Гледам балкона не е много празен, а никой не пише. Да се чудиш   каква е причината?   Thinking

# 662
Имам малко работа и отново ще се върна при вас...Ще подготвя  новата тема и ще я пусна....

До по-късно   Hug

# 663
Добър вечер
Мили момичета, благодаря ви за огъня и прекрасния дух, който потдържате в темата   
Да поздравя ибалтова - Добре дошла - радвам се че си отново сред нас, не си ни забравила, а може ли да ни забравиш - и ние сме незабравими - и дано почне вече hahaha hahaha Hug Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet
Роси - с по малките числа календара наистина ми харесва и се усмихвам - благодаря ти.  bouquet  bouquet
Вени,  много хубаво си я написала тази "Приказка за три сестри''   - всичко сътворено от сърце винаги се получава хубаво - прекрасна е.   
Тарабас, а за твоята "Разходка" и за "Пожелание"-нямам думи - точно, ясно и магично - личи от къде ти черпи музата  newsm78 newsm78
Мокси, благодаря ти за страхотни оформления  и снимки - също и на Ради и другите момичета за снимките, клипчетата и коментарите, тъкмо мислих да ви предложа да си хапнете от една торта наречена "Фантазия", ядох вчера и наистина беше фантастична, и ето ти си предложила - благодаря, пускай по всяко време такива серии от снимки - виж как действат на музите на момичетата newsm78 newsm78
Благодаря ви:

малка почерпка и от мен:

# 664
Да се изкажа и аз за любовта. Първо, разликата в годините няма никакво значение, когато двама души се обичат- има голяма любов и при разлика от 20-30 години. Дори и когато жената е с 15 г. по-визрастна - познавам такива двойки, които цял живот са заедно и се обичат.
Второ - бях чела една сентенция, че дългата раздяла разпалва силната и истинска любов и гаси мимолетната. Познавах една жена, на която 3 г. след брака им с голяма любов, мъжът остана при една командировка в Белгия, а комунистите разбира се я пуснаха едва, когато тя се пенсионира,
30 г. си пишеха любовни писма и си говореха по телефона, очаквайки деня, в който ще се срещнат отново. И когато тя замина, ни писа от Белгия, че като видяла мъжа си на гарата сърцето й щяло да изхвръкне от щастие.
Така че любовта на Еда и Харун също може да издържи изпитанието от една 5-годишна раздяла.

Привет, Мармалон - това по точка втора говори само за едно - било е съдбовна любов. Но за съжаление по-често се случва когато е далече от очите, е далече и от сърцето. Аз поне научих така урока. Горчи и боли!

# 665

newsm10 newsm10 smile3525  Мармалон, чудесно изказване - какво тук значи някакво си ЕГН, когато  прехвърчат флуидите !!!  
36 години е разликата между Чаплин (1889 г.) и Уна О'Нил (1925г.). Чаплин пише: "Ако бях срещнал Уна или друга такава жена по-рано, никога нямаше да имам никакви проблеми с жените. Чакал съм я цял живот, макар и да не съм го съзнавал." Чаплин и Уна имат 8 деца. Той става баща на последното, когато вече е над 70.

# 666

newsm10 newsm10 smile3525  Мармалон, чудесно изказване - какво тук значи някакво си ЕГН, когато  прехвърчат флуидите !!!  
36 години е разликата между Чаплин (1889 г.) и Уна О'Нил (1925г.). Чаплин пише: "Ако бях срещнал Уна или друга такава жена по-рано, никога нямаше да имам никакви проблеми с жените. Чакал съм я цял живот, макар и да не съм го съзнавал." Чаплин и Уна имат 8 деца. Той става баща на последното, когато вече е над 70.

newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10

# 667
  • Варна
Здравейте, момичета! Hug
На невероятните ни поетеси- най- сърдечните ми адмирации- Тарабас   bouquet - велика както винаги, Ради   bouquet- голяма работа е това момиче, разностранен талант и скъпата Вени, дето с всяко свое творение удря джакпота- браво, само така!       bouquet  bouquet  bouquet
Много се зарадвах, като видях, че има начална дата- скоро, скоро, скоро... Party И веднага ме налегнаха едни

Размисли

Вече нов играч има на терена-
сърцето на Еда ще превзема,
всичко възможно ще направи
за любовта на Харун да забрави!

Дали ще се окаже противник достоен,
от истинска любов към Еда запленен,
дали ще бъде истински джентълмен-
изглежда готов на всичко-твърде боен!

Мъж, който не приема"не" за отговор,
който в честен двубой ще даде отпор
на искрената и силна любов на Харун-
ще го видим това в следващия рунд!

Предстоят интересни интриги,
може би ще паднат всички вериги,
но борбата ще е люта и голяма
светът отново да стане за двама!

Какво към новия е привлякло Еда,
защо участва тя в тази нова игра,
дали Харун напълно е забравила
и на нови трепети се е оставила...

Или иска да запълни неговото отсъствие
и затова търпи новото присъствие
като участва в сложен любовен филм
с бледото подобие на предишния й любим!

Че той да бъде забравен е изключено,
любовта им едва ли е приключила-
чувствата бяха твърде силни и изгарящи,
а болката и сълзите- твърде парещи...

Любовта се изправя срещу съдбата,
но каква ще е на този сблъсък цената-
ще продължи ли борбата да щастие,
ще се преодолее ли всяко препятствие?!

Че любовта ще победи-няма съмнение,
тя за душата е пречистващо изкупление,
прощава грешките,стои над всяка суета-
най-великото и градивно чувство на света!

Последна редакция: пн, 04 окт 2010, 21:32 от danidorina

# 668
Ади, твоят поздрав с цветя, напитки и лакомства винаги е на макс!!!
А  клиповете ти са с твоята запазена марка за високо качество. Чудесна си!!

Последна редакция: пн, 04 окт 2010, 21:06 от Isis

# 669
       Размисли
Вече нов играч има на терена-
сърцето на Еда ще превзема,
всичко възможно ще направи
за любовта на Харун да забрави!

Дали ще е противник достоен,
от любовта си към Еда запленен,
дали ще бъде истински джентълмен-
изглежда готов на всичко-твърде боен!

Мъж, който не приема"не" за отговор,
който в честен отбор ще даде отпор
на искрената и силна любов на Харун-
ще го видим това в следващия рунд!

Предстоят интересни интриги,
може би ще паднат всички вериги,
но борбата ще е люта и голяма
светът отново да стане за двама!

Какво към новия е привлякло Еда,
защо участва тя в тази нова игра,
дали Харун напълно е забравила
и на нови трепети се е оставила...

Или иска да запълни неговото отсъствие
и затова търпи новото присъствие
като участва в новия любовен филм
с бледото подобие на предишния й любим!

Че той да бъде забравен е изключено,
любовта им едва ли е приключила-
чувствата бяха твърде силни и изгарящи,
а болката и сълзите- твърде парещи...

Любовта се изправя срещу съдбата,
но каква ще е на този сблъсък цената-
ще продължи ли борбата да щастие,
ще се преодолее ли всяко препятствие?!

Че любовта ще победи-няма съмнение,
тя за душата е пречистващо изкупление,
прощава грешките,стои над всяка суета-
най-великото и градивно чувство на света!
Дани, ти си талант100, как ясно си представила всичко !!  smile3525 smile3525
                                    smile3501 smile3501    smile3525

# 670
Кого ли се опитва да набере Серхан,а!!!!     

# 671
Кого ли се опитва да набере Серхан,а!!!!     
Сигурно моли за помощ,човека... hahaha hahaha hahaha

# 672
Направо да завидиш на Еда!     

# 673
да с този ТОРБАЛАН до него,сигурно му идва да скочи зад борда!

# 674

Общи условия

Активация на акаунт