Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век" ( Muhteşem Yüzyıl)

• 85 761
  • 736
  •   1
Отговори
# 420

Може би това е възможност да се разбере повече за продукцията:

muhtesemyuzyildizi@gmail.com <muhtesemyuzyildizi@gmail.com>

http://tims.tv/muhtesem.htm

# 421
Благодаря, marman   bouquet

Хубавото на този сайт е че може да се чете на английски и няма нужда от преводач  Peace

# 422
В момент когато Роксалана казва на Сюлейман, че очаква първото си дете, той и рецитира цяла нощ стихове.

"В щастлив миг седяхме с тебе — ти и аз,

две форми и две лица — с една душа — ти и аз.

Полусянката на дърветата и песните на птиците

ни даряваха с безсмъртие — нас двамата,

когато слизахме в градината безмълвна — ти и аз.

Изгряват на небето звездите да ни видят възхитени,

да им се явим като прекрасен месец — ти и аз.

Нас двамата вече ни няма, в екстаз в този миг сме се слели,

на тълпата суеверна и зла ненавистни — ти и аз."

# 423
"И ще застанем с тебе двама на един и същи път,

ела, о сърце, да идем при приятеля.

И ще станем с тебе двама хора със една съдба,

ела, о сърце, да идем при приятеля.

Не ще се разделиме с тебе,

ела, о сърце, да идем при приятеля. "

# 424
Привет ,момичета ! Hug
АНИИИи, страхотни колажи!!!  HugОсобено с МУСТАКА.... ooooh! #Crazy Joy Joy Joy
Как ще го загрозят с тая голяма чалма, нашия убавец ooooh! Joy Joy Joy
Лу, Hug чудесни стихове,но като се сетя за едни други  ooooh! и само как ги рецитираше  ooooh! #Crazy ,чудя се   newsm78 тези как ли ще звучат в неговите уста. newsm78 Но...ще поживеем , ще видим...чакам с голямо нетърпение.
Изборът за Роксалана ми харесва ,не мога да преценя дали е сполучлив или не... Thinking

# 425
В момента чета романа на Загребелни.Когато за пръв път в книгата срещнах
описанието за външния вид на Роксолана пишеше,че е със сини очи.Сега на друго място пише,че са зелени.Дано по нататъка не станат черни.

# 426
nadejda2639 Joy Joy Joy JoyРазсмя ме!!!Наистина помня,че като четох е червенокоса и зеленоока Роксолана,ама знае ли човек!А във филма кой знае какво творчество още ще има! Wink

# 427
Ани, огромни поздравления за тази тема! А колажите ти са неотразими! Hug

Чета ви от самото начало, ще се виждаме и тук, а понякога и ще пиша, може би, но темата наистина ми е безакрайно интересна!

Искрени благодарности на Лукреция и всички момичета, които ни поднасят толкова интересна информация! Провокирахте ме да изчета доста неща за тази епоха и очаквам с интерес да видя как ще бъдат преподнесени художиствено всички тези исторически факти.

Не се съмнявам изобщо, че всеобщият ни любимец Халит Ергенч ще се справи великолепно с ролята си. А как ще се справи Неджля от "Листопад" с ролята на Роксолана ни предстои да видим. Надявам се да е на ниво - ролята й в "Листопад" съвсем не е лесна и елементарана, така че би трабвало да е натрупала добър опит с нея и с другите роли в игрални филми, в които се е снимала междувременно.

Очавам с нетърпение да започне филмът и много се моля и надявам да има добри турскоговорящи дами, които да ни осветляват за случващото се във филма! Простичко казано много ми се иска да има и тук една BZ като в ЛиН - тези, които го гледат ще разберат за какво става въпрос. Grinning

Последна редакция: пт, 22 окт 2010, 07:25 от alex_b

# 428
  • Plovdiv

Докато чакаме филма да се порадваме на семейство Ергенч!

http://www.ayakligazete.com.tr/haber/biyikli_dan_sonra_sakalli_.htm

# 429
alex_b,май всички дами ,които могат да превеждат са заети.

# 430
Ани, Пав, дали ако помолим много, много,много  Praynig всички заедно BZ тя би се съгласила да ни превежда "в ефир" както превежда ЛиН? BZ е невероятна и се справя толкова добре, че е напълно достатъчно да сме абсолютно наясно какво точно се случва!  Hug Филмът ще се излъчва в четвъртък от 20.00 ч. - дали и тя ще е свободна по това време и дали ще има желание и сили да се заеме и с тази благородна мисия заради нас?  newsm78  Не знам как точно да се обърнем към нея и да я попитаме..., но ако се съгласи ще бъде страхотно! Hug

# 431
Mar_tomova, хиляди благодарности за снимката на сем. Ергенч  newsm51  love001

Алекс, разбира се че ще се помолим на БЗ. Все пак шанса ни не е малък 50/50 че може да се съгласи  Laughing Той нека само да почне пък ще го мислим. Може и други да се появят. За сега е достатъчно някоя добра душа да превежда новините около Халит и новия му проект.

# 432

Как не се е обърнал Али към камерата...

ALİ BEBEK BÜYÜDÜ, HALİT ERGENÇ YENİ İMAJIYLA ORTAYA ÇIKTI !.. İŞTE AİLE SAADETİ !..

Halit Ergenç ve eşi Bergüzar Korel minik oğulları Ali ile birlikte Kanyon’da görüntülendiler.

Ali Bebek büyüdü babası Halit Ergenç de yeni imajıyla dikkat çekti !...

Ünlü oyuncular Halit Ergenç ve güzel eşi Bergüzar Korel geçtiğimiz günlerde küçük oğulları Ali ile birlikte Kanyon’u tercih eden isimler arasındaydı. Ayakligazete.com'un haberine göre, Num Num’da yemek yiyen Ergenç ailesi daha sonra Kanyon’daki mağazaları gezdi. atv'de yayınlanan Bitmeyen şarkı dizisinde Feraye rolüyle adından sıkça söz ettiren Bergüzar Korel kocası ve bebekleri Ali'yle gezmeye çıktı. Küçük oğulları Ali'yi kucağından düşürmeyen güzel oyuncu Bergüzar Korel makyajsız haliyle dikkat çekti. Halit Ergenç ise saçlarından uzun sakallarından vazgeçecek gibi görünmüyor. (Ayakligazete.com)

# 433

И ОЩЕ СНИМКИ....

http://www.ayakligazete.com.tr/galeri.asp?id=42

Последна редакция: пт, 22 окт 2010, 21:13 от Лукреция

# 434
Хайде на кафе!!!!!!!

Общи условия

Активация на акаунт