Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 93

• 23 120
  • 765
  •   1
Отговори
# 630
Вени, сладки сънища. Благодаря за поздрава!

# 631
  • Русе

Има ли смисъл да говорим и да пишем при такова изпълнение!
Ако Ниса не ги бе спряла...какво ли щеше да стане?

Дениз, Семра, Ахмет или както решат да го кръстят след 9 месеца  hahaha hahaha
Party Party Party  Те предстоят!

# 632
Как се коментира това............

Значи на това се казва "нормално работно приятелство"... Боже, ако така се гледахме с колегите  newsm03 newsm03
... със сигурност щяха да ни изритат от вкъщи...

# 633
  • Русе
Каламици,ако се сверяваш с мен ,си с 15 мин . назад!  love001

# 634

С един ден щяха да изпреварят събитията и вместо във вилата на леля Живка в двореца Арсланлъ Crossing ArmsИ нямаше да чакаме още една серия Peace

# 635
  • София
smile3524 vesela1, pepa71, kalamitsi, r0z0wka, moxito, kometka76, lucymi, manpla, valdes60, ELENA75, BoBoYana, mariq_72 (+ 3 Скрит/и) и 15 Гости преглежда(т) тази тема.

Мили дами/няма господа/, съжелявам,но ви напускам!
Лека и спокойна нощ!
Вени, лека нощ мила! Оттегляш се на заслужена почивка след двусменно дежурство! Почини си и до утре!   love001

# 636

Вени одеве го слушах страшно много ми хареса .Лека и спокойна нощ. Blush Heart Eyes

# 637
А какво не може да изрази това лице..............

Божеееее, този младеж е неповторим и незабравим... Oha! Oha! coolcool coolcool newsm74 newsm74 smile3544 smile3544 smile3544 smile3517 smile3517 smile3517 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 638
Бобо,откъде я извади тая торба със снимки,бе джанъм newsm78 newsm78 newsm78
Една и от мен,да не остана много назад

# 639
Здр.! Тъй като напоследък по-рядко се появяваш във форума, как  изглеждаме отстрани?Нормално ли е вси4ко?Или отлоненията се задълбо4ават и прогресират? Ама, 4естно и обективно!
Честно и обективно, просто сте похвално последователни. А какво по-хубаво от това? Иначе форумът нямаше да има този вид!
ОК! Благодаря! Похвално последователни! Но, как стоим откъм психиката!Нищо не казваш за нея! Напълно филмирани сме!
Аз затова исках само 2 сезона! Вси4ко щеше ве4е да е в историята! Вие, не, та не-трети сезон!
Оставям настрана убийственото 4акане, от което се скапахме съвсем!

# 640

С един ден щяха да изпреварят събитията и вместо във вилата на леля Живка в двореца Арсланлъ Crossing ArmsИ нямаше да чакаме още една серия Peace
Браво!

# 641
Време е и за нещо от мен, нещо голо и неприлично красиво! Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

# 642
# 643

Момичета, аз също ви пожелавам спокойна нощ! До утре...

# 644
А какво не може да изрази това лице..............

Страхотно!

Общи условия

Активация на акаунт