Есента е вече тука, но на Февруарче не му пука (20)

• 21 136
  • 731
  •   1
Отговори
# 510
Тук при нас има на Хер бебе и Ози, пробвах и от двете и не виждам кой знае каква разлика, та взимам от която ми хареса менюто за деня.

# 511
  • София
Мерси, големият много я гнетеше Хер бебе.  Peace

На февруарчето не му пука верно, събуди се и излизаме.  Mr. Green

Последна редакция: ср, 13 окт 2010, 14:40 от Ника

# 512
  • София
ДД!  Hug

Леле, побърках се тия дни! Това моето зверче е неуморно!  Crazy Рев, възклицания, срички, подскачане на коленца върху опора, гонене на играчки, скубане на коса (моята Mr. Green), искане на играчки, които са извън обхват, рев в кошарата, рев без причина, трудно акане, лесно, но обилно акане и съответно омазване, миене на дупе, миене на коса, омазване с пюрета, спане по 20-30 минути колкото само да презареди ииииии т.н., и т.н...  newsm19

Между другото почна много да ме хапе по време на сучене. Ама хапе силно (с венци все още) и опъва зърното като ластик, много болииии.  ooooh! И ме гледа с един такъв... очаквателен поглед.  newsm78 Пробвах каквото се сетя - дърпам гърдата и я "скривам", казвам "Не" с по-строг тон, обяснявам, правя се на сърдита, правя се, че плача, карам се и нищо. Или продължава да ме гледа с очаквателния си поглед, или направо ми се хили. Това дете вече ми се подиграва, докъде я докарахме.  Mr. Green Та не знам, ако някой има идеи, ще се радвам да ги сподели.  Rolling Eyes

Бела, стискам палци Жорко да е добре вече! Сиянче, на теб успешно пътешествие до София. Аз няма да споделям моя злощастен опит с дълги пътувания с Диди, но вярвам, че при теб пътуването ще е леко.  Peace Всички други сополанковци и сополанки да се оправят и да не тормозят по нощите майките си (бащите може  Twisted Evil ).  Hug

Любезна, строявай там когото трябва и се обзавеждай с кАмпютОр бързо! На тебе специално стискам палци за лесната адаптация на Динката в детската градина (и за лесната твоя адаптация към този факт...  Confused ).  Hug Много мечки и за съкровището ТинHug

Неви, жива те ожалих 100 пъти поне с твоето цедене и мъчното сучене и въобще поемане на храна от ЗмейчетоRolling Eyes Не знам какво да те посъветвам... Аз доста отдавна щях да бия отбой на твое място.  Blush Добре поне, че са ѝ се отпуснали от душичката няколко часа непрекъснат сън, та да живнеш малко!  Hug

Мяуче, дано по-често имаш работа като снощната, че ми липсваха дългите ти постове.  Mr. Green То намираш време на всекиго да кажеш по нещо, да успокоиш, пък и да подметнеш някой детайл от ежедневието и еженощието с двете мадами, в които аз лично на твое място трудно бих оцеляла. Че и работиш междувременно на всичкото отгоре! Не знам какво да кажа, освен да изцъкам звучно с език - тц-тц-тц...  Mr. Green

Слънчи, страшна песен си измислила!  Mr. Green И аз често се правя на маймуна пред Диди, че и песни пея, какво да правя. Ама това само за последните лъжички дажба (че ми се свиди да изхвърлям пюретата).  Mr. Green В тази връзка, Ника, предизвиквам те да си усложниш теорията с феномена Диди - въпреки че е захранена с плодово пюре, към момента не ще и да помирише такова, но зеленчуковите и месно-зеленчуковите ги яде та ѝ плющят ушите (вярно, макс 125-130гр изяжда - малки бурканчета). Кашите също ги харесва (целите 2, които съм ѝ предлагала  Whistling ).  newsm78

Далче, сгълчи го тоя ми ти инструктор! Поне панаир на душата да си направиш, ако не друго!  Twisted Evil

Бръмби, дано при майка ти всичко да се оправи! Praynig

И аз искам на фотоепилация. И на фризьор. И на масаж! И една вечер непрекъснат сън поне 8 часа Crossing Arms Ама нямааааа!  Crazy Mr. Green

# 513
  • някъде тук
Мяу от снощи не беше повръщал въобще ,обаче преди малко се опитах да му дам  малко варен картоф  и веднага повърна Rolling Eyes Притеснява ме ,че е ял сутринта в 8ч 100гр мляко  ,сега пак му дадох мляко и изпи 20-30гр.Ама май е нормално  да не му се яде,сега се чудя дали да предлагам каша или пак мляко по късно Rolling Eyes

# 514
slanchezara еми при нас ключът се оказа късното лягане,днес даже ще гледам към 22ч. да го сложа.
Бръмби много се чудех на Хер бебе,но реших да взема Ян Бибиян,че имат меню за алергични.Заради проблемите с неуточнената ни алергия избягвам определени храни(риба,телешко).Съжалявам за мамчето ти ,стискам палци за бързо оздравяване! Hug

# 515
Реших да драсна някой ред, та да не ме забравите Simple Smile

Малчо спи сега. Днес беше голям рев от сутринта. По принцип не реве, а само мрънка. Но днес със сълзи чак. Седи и си реве. Гушкам, пак реве. Не разбрах що. Не виждам да има подут венец за зъби... Дано като се събуди пак да е усмихнатия Дани.

А за кърмените бебета и пюретата не винаги е така. Дани все още го кърмя на поискване. Той е направо пристрастен към цицата. Може току що да е ял и пак няма да откаже да посуче. И цялото това сукане не му пречи да плюска всичко що му давам. Голямо прасенце се оказа. В началото като беше само на кърма беше малко под нормата на килограми, а откакто захранвам, мина над нормата. И затова стигнах до извода, че сигурно кърмата ми не е достатъчно хранителна.. в смисъл на засищаща.

Хайде много усмивки и гуш от мен за всичкииии Hug Hug Hug

# 516
Здравейте!

Честита месечинка на Сиянче-писанче и на останалите бебоци!  bouquet
Честит рожден ден на Кристинчето и майчето на Васито!   bouquet

Бръм, дано не е сериозно състоянието на майчето ти! Не ми е позната тая диагноза, не знам какво представлява, но й пожелавам бързо оздравяване!

Радост, Сиянче, дано при вас нещата да са наред! Hug
Бела, браво за чудесните мерки на Жори! Айде, да ви оставя проклетия вирус вече!  Hug
Слънчи, Иринка, разбихте ме с тез' големите постове! Конкурирате Мяу! Как успявате? newsm78

Аз вчера дадох на Алекс жълтък и й хареса. Тя е потвърждение на Никината теория, въпреки че не е кърмена на поискване, а под режим, но е захранена чак на 6 месеца. Пюрета яде плодови, а от зеленчуковите и месните харесва само 3-4 вида, на другите стиска устнички. И попарата не й е по вкуса, кашичките ги хапва. Мисля тия дни да й предложа кисело мляко и кисел. Поне успяхме да заместим вече 3 хранения и суче само сутрин в 7 и вечер в 21ч.

Снощи с Ники излязохме за 1 час и оставих Алята на свеки. Е, първо я изкъпах и приспах, та така, де. Слава Богу, спала е непробудно, Беше ми неспокойно, въпреки че бяхме на 300 метра от вкъщи.

Хубава вечер!

Последна редакция: ср, 13 окт 2010, 17:28 от Таньорчето

# 517
Привет-мривет!

Кристинче, честит рожден ден!
Пожелавам ти да получиш всичко, което сама поискаш от живота!

Честит рожден ден и на твоето майче, Далче!
Дълги години да е до теб и да ти помага с каквото ти е нужно, а ти да ѝ отдадеш заслуженото!

Честити месечинки, честити мерки от консултации и всякакви поводи!  bouquet

Толкова от мен, че не съм на кеф днес. smile3542

# 518
Момичета, включвам се пак с молба за съвет. Искаме да кръстим Алексчето и да се венчаем с Ники в някой от по-близките ни манастири- Дряновски, Къпиновски, Соколски или някой друг в Североизточна България, близо до Разград. Някоя от вас има ли опит и впечатления?

# 519
  • София
 wavey

Честит рожден ден, Кристинче. Пожелавам ти много здраве за теб и цялото ти семейство.

Брчъм, много неприятно. Дано всичко да се управи скоро!!! Стискам палци.

Хвърлям ви по едно око, но не мога да се включа много адекватно. Страни и неочаквани неща се случват при мен.  Един човек от миналото се появи и с гръм и трясък  разпила мисли, чувства и не знам къде се намирам..Оффф ooooh! Трябва а си подредя мислите и има нужда да се затвора някъде за 1 ден поне и да остана насаме със себе си. Преди така правех, като ме тормозеше нещо но сега няма как да стане Crazy.....пропуших и пропих

А и цикъла ми закъснява вече 4-ти ден и съм се притеснила Rolling Eyes До сега не ми е закъснявал и преди и след раждането.  Успокоявам се,че е от смяната на времето или може още да не се е регулирал след раждането а и предвид емоционалното ми състояние може и хич да не дойде... Спирам с моите глупост Stop

Всички болни да се оправят бързо Praynig

# 520
Ел, не ти завиждам за терзанията, мила! Hug Знам какво ти е... Пожелавам ти по-бързо да разсеяш съмненията, да си изясниш чувствата, да си дадеш отговори на глождещите те въпроси! И да ти дойде цикъла, за да не се трвожиш и за това!

# 521
  • София
ЮхууHug не ти е лесно. Аз на твое място щях да съм в истерия.  Mr. Green А Диди е неподвласна на теории.  Laughing Както и Дани на Весето.  Laughing
Котич, дано бързо ти мине лошото настроение!  Heart Eyes
el_P, дано успееш да си възвърнеш вътрешния мир.  Hug
Танче, може пък и да се спогодите със свеки и накрая да се разделите като близки приятелки!  Laughing

И аз наааай-сетне купих яйца от свободни кокошки, та утре и Макс ще бъде захранен с жълтък. Разходихме се 3 часа, ми то времето било страхотно, а аз го опаковах като пашкул.  Laughing

Бела, по време на разходката ни сега видях една позната - учителка в градина, тя ми каза, че масово последните дни са натръшкани от този вирус, а част от децата и с разстройство даже.  Hug Дано Жорката бързо се съвземе.  Praynig

# 522
Мяу от снощи не беше повръщал въобще ,обаче преди малко се опитах да му дам  малко варен картоф  и веднага повърна Rolling Eyes Притеснява ме ,че е ял сутринта в 8ч 100гр мляко  ,сега пак му дадох мляко и изпи 20-30гр.Ама май е нормално  да не му се яде,сега се чудя дали да предлагам каша или пак мляко по късно Rolling Eyes

Бела, ако педи не ти е казала нищо по въпроса с храненето, моята каза, че в такива случаи са важни течностите  Peace, които се дават през малки интервали, малки количества. През 5-10 минути по няколко лъжички вода или мляко. Сега е важно да не се обезводни, пък яденето ще си го навакса като му мине, бъди сигурна  Hug. Не бих те съветвала да даваш каша.
Утре ще сте по-добре  Peace.

# 523
Ел, само да ти кажа, че не си само ти така..  Hug

# 524
Добра вечер добри хора  Mr. Green

Сиянка  fingerscrossed Ще е ОК Павли, той е пич  Wink

Неви, стискам и аз палци Дейка да е вече така със спането  fingerscrossed

Далче, да ти е живо и здраво майчето   bouquet

Ел, Бръмби, скоро да си изясните чувствата и мисЪлите  Peace

Ние днес излезнахме уж за час и така 5 часа, добре, че бях взела манджата  Crazy Вчера бяхме на гастроентеролог за повръщането на Александра - предписа ни някакви хапчета и туй то. Дано се оправи  Praynig А и някакъв сироп даде, дето го няма в БГ, ако можеме някъде от другаде да го намерим, ама той пък, където и да го търсих все рецепта ми иска  Tired А каза, че е добър некъв...

Айде лека и спокойна вече  Hug

Общи условия

Активация на акаунт