Каша, сок или пюре, МАЙчето ще избере?

• 21 871
  • 736
  •   1
Отговори
# 360
  • Sofia
Славче, миличкото Цвете - сега прочетох. Пиши как сте, като можеш  Hug Дано бързичко й мине  Praynig Имам подобна лъжичка от Габи и ми е най-удобната  Peace За разлика от една супер скъпа, силиконова и н'ам к'ва си на Chicco. Пък за Габи най-редовно си взимах от лъжичките в Coffee Heaven, з'то са дълги и много удобни за по-високите бурканчета с пюре  Peace
mira sm, педи ми е казала ТАМ да не пипам. И аз така само изплаквам, но не отварям много, пък най-малко да бърша с кърпички.

Момичета, да спомена, че днес към обяд с dudunski и Lux ще ходим до Джъмбо и после мислим да хапнем в Марсилията на бул."България". Ако някой има път, да се присъедини  Hug Иначе предлагам да си спретнем срещичка в МОЛ-а на Стамболийски в четвъртък или петък ???

Отиваме да будим бате с песен - Крисето от 7ч. припява  hahaha

# 361
  Добро утро!!! Едно кафе за събуждане да Ви почерпя..

Славче дано Цветенцето вече е добре Praynig
  Мира и аз не бутам много ,много там,само когато е акала и много се е изцаоала леко с мокра кърпа забърсвам и измивам.
  Крисчана радвам се,че вече сте по добре..
  Синя Птичка в началото трябва да с еобработват термично плодовете,поне аз така смятам.
  Весела разходка на Ани,Лукс и Дудински Party
 Таня тази нощ пак не е ставала,голям сън му удря,още си спинка от снощи от 21.30.Обаче привечер доста пръцка и се гърчи и мисля,че тиквата ни върна коликите,днес се чудя да й давам ли нещо ooooh!

# 362
ДУ!

Славче, дано бързичко й мине на Цветенцето. Hug

За лъжичките - аз си взех вече на Авент лъжичките, макар че тези ми изглеждат много удобни. За високите бурканчета на мен ми бяха удобни термолъжичките на Нуби.

За шушката (аз пък така казвам на срамните устнички  Wink) гледам много много да не бъркам там. И аз като Славчето, когато мия на течаща вода леко разтварям.

Мира, ама ти верно ли отиде с памперса при педиатърката! Laughing Добра идея, ама на мен нямаше да ми стиска. Blush

Чори, и аз пазарувах от Вис Виталис в Ритейл парк. Само че живея в другия край на Тракия. Все пак този магазин ми е по-удобен за транспортиране, отколкото големия.

Крисчана, а някакъв влагоуловител няма ли да свърши работа в новата къща. Все пак може би е по-добре наистина зимата да изкарате при вашите. Peace

Пловдивски момичета - хайде на среща. Четвъртък, петък в МОЛ-а?

# 363
˙·•● milkinis ●•· да не е нещо от Работодателя ти или не е възможно? На мене си ми ги преведоха за август /няколко дни имах/ още първите работни дни на септември /вторник или четвъртък/, а за септември - първите работни дни на октомври! Досега при мене са били точни винаги т.е. месец за месец. Следиш ли в НОИ докъде са ти нещата  Peace Дано ти преведат скоро дължимото  Peace

Няма как да е объркано нещо от работодателя ми, защото той ми е баща Simple Smile. А и имаме счетоводители, които обикновенно отговарят за тези неща и до сега не е имало проблем или забавяне някакво от тяхна страна.

На мен третият болнични ми изтича средата на Август и първите 2 седмици от август ми ги преведоха средата на Септември някъде. Обаче последните две седмици от Август, които всъщтост са вече самото майчиство още не са ми ги превели  Confused .

Дано наистина утре е денят ... и аз все чакам вторник или четвъртък да проверявам.  Praynig Praynig Praynig

Добро утро!Мерси.Хубаво изглежда кафенцето,обичам аромата му но не пия кафе по принцип.Който пие да се почерпи няма да си пийна да има за другите,които пият Simple Smile
 Явно НОИ си ги превеждат както си искат.И аз имам за август 10 дни и септемрви целия,но и при мен още и грам стотинка.Но при  мен никога неможеш да ги разбереш.Откакто  са почнали да ми изплащат нещо все или за 15-20 дни или за иколо 40-45 дни .Последно са ми превеждали на 2 септември за 20 дни и от тогава нищооооо .Дано вече като си е за месец майчинството са по точни и да не го разпокъсват така месеца,а наведнъж.Много е гадно така ние си правехме сметката че тъкмо ще ми ги преведат като бяхме заминали на гости, но уви изхарчихме парите на детето.Дано днес е деня но май и днес няма да е .
 Дано Цветето е по добре.
Да ви попитам :Ние си акахме редовно в началото всеки памперс беше наакан,след това по два стигнахмеи тук допреди 15 дни по един път на ден аки ,което е нормално,после на два дена веднъж и сега вече втори път на пет дена.,а си продължава да си яде кърмичка ама вече по 4 пъти за денонощие и като се замисля май че отогава стана така с акитата,дали затова ака по малко или.......?

# 364
  • София
Добро утро!

Благодаря на всички за поздравите за рожденния ми ден! Вчера беше много хубав ден. Милото си беше взел отпуск и цял ден бяхме тримата. Габи беше много послушна, а аз получих подаръци и цветя.  Grinning

Мира, аз ако забележа, че между срамните устнички се е събрало повечко, преварявам тетра и лекичко без да отварям много почиствам. Но по принцип избягвам да пипам там. И на мен педито беше казала да не мия, но аз се посъветвах и с друг педиатър и тя каза с тетра да промивам 1-2 пъти седмично.  Peace

За НОИ (като бивш техен служител) мога да кажа, че за да се бави плащане най-вероятно проблема е работодателя. Разбира се всеки може да отиде и да направи справка.

Милкинис, наддава ли добре? Може би не му е достатъчно млякото.  Thinking

Аз четох, че за подобряване качеството на кърмата, а и като имуностимулант може да се пие Колактив. Това е коластра. Но ми е интересно какво ще кажат по въпроса Змеичето и Бръмчето, че и аз се замислям дали качетвото не може да се подобри?

# 365
 Златна напълно е възможно.Аз миналата зима давах на Явор Колактив3 на Аквасорс тя се натрупва в организма.Сега започнах пак да давам.Има много теми за Коластрата и изобщо продуктите на Аквасорс PeaceСмятам,че и да не помогне със сигурност няма да ти навреди.Сега даже разтвярям една капсулка и капя на таня в нослето като й хъри.но още не смея на нея да давам през устата.

# 366
Добро Утрооо и от нас

Милкинис, аз от юли до сега са ми пуснали някакви 70лв, за подигравка, а съм осигуряване на 1200лв  newsm78. Работодател е мъжа ми-няма грешка newsm78

Злати, аз съм чувала за колактив и грийн енерджи. Имам кофти херпеси по устат и знам че ми е паднал имунитета.
Изи, Миленка, дайте жокер за кърмачки

Дано бързо мине на Цветето

Приятно изкарване на срещата   bouquet

# 367
Ох,тази задна хрема не минава и това си е  ooooh! Вече трета седмица.Изпръсках цял Стеримар.През деня почти няма сополи,но през нощта е нещо страшно то не е хъркане не е чудо.Някои казват,че е от зъби,но не вярвам много...Въздуха в стаята не е сух 18-19 градуса е през нощта,но ръцете не са студени,значи й е добре така.Следобяд отиваме на док,защото консултацията наближава,та дано се оправим до тогава.

За майчинството и аз още чакам.Тъпото счети ми е подава декларацията на 21 септември чак.Имам да взимам 20 дни от август и целия септември  #2gunfire

Славче,дано няма нищо сериозно на Цветето  Praynig

mikelita Лили,мноооого си хубава  Hug

Последна редакция: вт, 12 окт 2010, 10:32 от vivere

# 368
Добър ден  Grinning,

днес пак мрачно, пак вкъщи. Уффф........А хич не искам да се висим по МОЛ - овете, че там хора, вируси.....Ние засега(за щастие) успяваме да се опазим, въпреки баткото, който ходи на училище.

Вчера Илиян беше като че ли малко по - неспокоен от друг ден и се чудя дали не го мъчи коремчето от захранването, но може и да си въобразявам. Ще видим днес и утре как ще е.

Славче, дано ви мине бързо  Praynig

Силве, поздравът е чуден.

Крисчана, супер е, че са ви минали спазмите. Пазете се и май наистина е по - добре да поизчакате да поизсъхне новото стрителство и тогава да се нанесете за постоянно. Вероятно това лято ще дръпне влагата. Освен, ако не е нещо от дограмите  newsm78

Хайде, приятен ден и разходки на всички  Wink

# 369
здравейте и от мен
Много пишете няма време да ви изчета  Simple Smile
Първо искам да честитя на всички празнуващи на патерици
Относно майчинството аз си получих парите за август още на 2-ри септември, а за септември на 5 октомври, нямам забавяне

# 370
  И досега съм нямала забавяне от НОИ,всеки първи вторник или четвъртък на новия месец имам превод.
  Таня се събуде,яде и пак се одрямва да спи,дали не спи прекалено това дете ThinkingИ тук е мрачно,но не е студено,като се наспи ще излезем.

# 371
Добро утро на всички в този дъждевен ден  Tired

Моето дете снощи яде 4 пъти от 1 до 6 - рев и чудо никво спане  Tired какво и става незнам

Ох и в това време ще изкрейзаме у нас  Rolling Eyes МОЛ-овете от сега ми писнаха  Thinking

# 372
  • София
Имам един въпрос: Ако при захранването новата храна предизвика повръщане или разстройство или друго, продължавате ли да давате вече въведените храни или спирате изцяло захранването?  Thinking

# 373
ЗДравейте, току що се врънахме от лекар. Цветето е по-добре, не е вдигала температура пак. Аз дадох още една дозичка Панадол към 5ч като папка (така превантивно). Доки каза, че не съм я простудила, не е настинала или нещо такова, просто е някакво вирусче, което лети лети из въздуха и неизбежно. Каза, че дори да няма болен човек в обръжението й може някой просто да се чувствал отпаднал (просто вируса да не го е съборил). Каза да продължим с Панадола, изписа вит С и й взеха кръвчица (вместо на 6 месеца, й пусна кръвната картина сега). Каза че тя била най показателна Simple Smile Малката преди малко заспа и сега отивам да пийна едно кафе и после ще ви чета по-подробно (ако не се събуди хахахахах).

Целувки и прегръдки на всички Simple Smile

# 374
Уини, и аз купих Бъмбо, но Еди нещо не го кефи да стои в него.  Thinking Всъщност, кефи се, но след няколко секунди почва да се огъва назад, нарочно, и понеже облегалката му е висока, за гръбчето е ок, имам чувството, ще падне направо... та не го слагам вече. Малко ме е яд, щото тук са доста скъпи, а засега само го прескачаме изкъщи. Дано скоро влезе в употреба.

мира, нишките са от банан основно. От круши, аз лично, никога не съм виждала нишки в акото. Но, знам ли, може да има някакви специални сортове. Peace По принцип не е нищо обезпокоително, но и моята реакция беше такава, като видях за пръв път подобно нещо в акото.  Grinning

Славче, от зъби Е възможно да се вдигне много висока температура. Когато Мишел изкара горните два зъба, вдигна почти 40 гр!! Но, за 1 ден, еднократно. Ако при вас високата Т продължи повече дни, вървете на доки.

вивере, и при Еди е същата работа с хремата. Нищо не му тече от носа, стои си вътре и го дразни. В повечето случаи не може да суче... дърпам секретите уж, но все нещо остава вътре.  Rolling Eyes

хабиби, вероятно зъбки?  Thinking

Злате, много зависи каква е причината за повръщането или разтройството. Ако е от новата храна, спираш нея, а с вече въведените можеш да продължиш, не е проблем. Но, ако е вирус, тогава е все едно какво даваш.  Confused

Общи условия

Активация на акаунт