*SportsDirect--19*

• 60 399
  • 775
  •   1
Отговори
# 390
Някой питаше и обещах да споделя за апреските на Camri. Вчера ми пристигнаха, за баткото ето тези, за мен тези и за мъжа ми тези. Хубави са, топли, изглеждат удобни. Детските са точно, мъжките като че ли са маааалко умалени - мъжът ми носи 8-ца, аз му поръчах 8.5 и той каза, че са му точно и една идея по-големи щяха да са още по-добре. Дамските пък са обратното, леко уголемени - аз нося 5-ца, поръчах 5.5 и са ми доста свободни, та ще плета чорапи да уплътнявам Simple Smile (шегувам се, с по-дебел чорап става, но 5-цата щяха със сигурност да са ми добре). Дано съм помогнала.

На баткото поръчах и ето тези Airwalk и са много приятни, кожата е набук. Поръчах му 13-ка, тъй като той сега носи 12 и да са му добре за пролетта, че не стават за студеното сега, мисля, че са леко уголемени, вероятно и 12-ката щяха да са му добре и на пролет, но така е по-добре.

Мила понеже и аз днес си поръчах дамските апрески,но се съмнявам дали няма да са ми тесни горе понеже ми е широк прасеца,та може ли да ми измериш горе диаметъра и ако може реална снимка на ботушките? Praynig

# 391
Довечера ще премеря и ще пиша, за снимка - ако успея. Доста широки са горе, така че предполагам няма да имаш проблем, но ще ги измеря.

# 392
Момичета Благодарение на една мила мама получих първата си поръчка от СПОРТА и съм просто очарована! Heart Eyes

Ето ми ги нещата: http://www.sportsdirect.com/head-7011-trek-boot-mens-183285  номер 9, много са хубави. Аз ги поръчах на 25 лири! Никак не се чуствам прецакана! Simple Smile Мъжлето, когато се прибере, ще мери и ще казва дали са удобни! Стелката е 29см.

Мила, би ли измерила стелката пак. 29 см. са много за размер 9, че и аз поръчах на мъжото, а предните му маратонки на Head пак са 9, но са 28 см. Виж дали стелката се вади, че да можеш да измериш по точно.

# 393
  • София
Момичета Благодарение на една мила мама получих първата си поръчка от СПОРТА и съм просто очарована! Heart Eyes

Ето ми ги нещата: http://www.sportsdirect.com/head-7011-trek-boot-mens-183285  номер 9, много са хубави. Аз ги поръчах на 25 лири! Никак не се чуствам прецакана! Simple Smile Мъжлето, когато се прибере, ще мери и ще казва дали са удобни! Стелката е 29см.

Мила, би ли измерила стелката пак. 29 см. са много за размер 9, че и аз поръчах на мъжото, а предните му маратонки на Head пак са 9, но са 28 см. Виж дали стелката се вади, че да можеш да измериш по точно.

С извадена стелка е 28.5см, от началото на палеца до петата! Но не е по малко! Thinking А на мъжа ми му лепнаха! По наши размери е 42/43

# 394
подозирам аз как ще се окажат уголемени и всички ще търсим размяна с по-малък номер  Wink
моля ви, ако на някого съм пропуснала да отговоря, да ми пише, че се обърках вече  Embarassed

# 395
  • София
Тъѝ като съм новобранец в меренето на стелки да кажа:

Още първия път свалих стелката!

28.5 см, излиза с нормална линия!

След това смених два шивачни метъра и на двата е 29см.

Толкова си е! Но на мъжа ми пък станаха а е 42/43 №. Каримора го взехме 9.5 умишлено а тоѝ се оказва 28.5см. и слава Богу, че 9-ка щеше да е малка.

Хубавото е, че доста поръчахме Хедки и може да си ги разменим. Аз от сега пазя място за 9-ка от същите за които говорим. Да уредя свекъра! Mr. Green

П.С Ако разликата е 0.5см не е фатално. Това е зимна обувка и ще се носи с чорапи! Hug

Ако мога с още нещо да помогна съм насреща!  bouquet

# 396
  • София
Kиkи, ти ме уби! #2gunfireКак стелка 29 см. на ук 9???Явно са уголемени.Здраве да е!Ще им поръчаме и много дебели чорапи. Joy Joy Joy

# 397
Doro, ти от тук  http://www.fieldandtrek.com/Products/Default.aspx?DescriptionFilter=head   ли поръча и до БГ или УК? Аз нямам потвърждение за регистрацията си. Ти получи ли такова?

Това съм измерила на 10.10
Мъжа ми има тези http://www.sportsdirect.com/head-7011-trek-boot-mens-183285 размер 9 (43) Малко са уголемени според него. На обувката пише-27.5 см. и толкова я измерих. Май според мерките не са уголемени.

Последна редакция: ср, 20 окт 2010, 17:05 от sasi6

# 398
да, от този сайт поръчах, към български адрес, прие ми поръчката, сега оставя да я пратят.

иначе самата регистрация си минава и без да е нужно да получиш мейл. явно той си остава за твоя информация и не играе по-нататък  Peace

# 399
  • Пловдив
И аз ще се пробвам към български адрес... пустите му Хедове  Joy

# 400
И аз ще се пробвам към български адрес... пустите му Хедове  Joy

Искам и аз Praynigмоля ако някой има желание да ме включи нека ми пише Praynig

# 401

2. http://www.sportsdirect.com/karrimor-cougar-boot-mens-182004 -  № 9.5 . Голям зимен ботуш изглежда! Стелка 28.5см

Kиkи, тези стават ли му на мъжа ти?Каква е кожата?

# 402
Момичета, някой може ли да ми измери колко сантиметра е 6 на Каримор Hug

# 403
  • София
Аз да попитам при поръчка от Спортсдирект до английски адрес каква е по-точно процедурата? Аз съм се регистрирала, направих поръчка и получих мейл за поръчката. За потвърждение на регистрацията какъв мейл трябва да получа?

# 404
  • София

2. http://www.sportsdirect.com/karrimor-cougar-boot-mens-182004 -  № 9.5 . Голям зимен ботуш изглежда! Стелка 28.5см

Kиkи, тези стават ли му на мъжа ти?Каква е кожата?

Да, всички модели му заспаха!  Simple Smile Тоѝ твърди, че Каримора си е кожа. Сега следва тестване на дъжд и сняг, но на първо четене всичко е много хубаво!

За мерките Пак мерих и пак същото, но важното е, че мъжа ми носи 42.5 и колкото и да е стелката са му ок. Ще снимам утре да покажа нагледно, че ...вече не вярвам на очите си!

Последна редакция: чт, 21 окт 2010, 07:21 от Kиkи

Общи условия

Активация на акаунт