Звездни компромати-80 част

• 49 595
  • 748
  •   1
Отговори
# 465
  • Перник
А видяхте ли на Антония Петрова пръстените? Циганките се кичат така- 1 бял, жълт и 1 тъмно жълт и все различни камъни Sick

hahaha
Не съм й фенка, но преди години - десетина /леле, как лети времето/ съм я виждала - съгражданки сме, беше много, много хубаво момиче, и в тълпа нямаше как да не я забележи човек.

# 466
А видяхте ли на Антония Петрова пръстените? Циганките се кичат така- 1 бял, жълт и 1 тъмно жълт и все различни камъни Sick

hahaha
Не съм й фенка, но преди години - десетина /леле, как лети времето/ съм я виждала - съгражданки сме, беше много, много хубаво момиче, и в тълпа нямаше как да не я забележи човек.
Хаха сигурна ли за красотата, аз съм й съученичка, не знам да е била неземна хубавица Wink

# 467
  • Lost in a fairytale ...
Коя е Антонина? Това са снимки от промоцията на новия и албум ...  Rolling Eyes

# 468
Модел, и фолк-певица. Братовчедка на Коцето и Лияна.

# 469
Тия цялата рода са талантливи  Simple Smile

# 470
  • софия
звучи като диагноза  Joy

# 471
Братовчедка на Коцето и Лияна.
Не е братовчедка. Била е гадже на Константин преди години.

# 472

Братовчедка ли? До колкото знам с Коцето бяха гаджета по времето на този клип, в който и тя участва. Целуват се и т.н.  newsm78

http://www.vbox7.com/play:5d88b032

# 473
Опс, обърках ги, те са като едно голямо семейство Blush Joy

# 474
# 475
Опс, обърках ги, те са като едно голямо семейство Blush Joy

Сигурно и те се бъркат вече кой какъв е на другия  Joy

# 476
Антония как се гримира... като за цирка. Роклята е супер-страхотна, много ми допада, макар че такива обувки не харесвам и те си пасват с роклята (поне по цвят, ако не по друго), но гримът, прическата, маникюрът и изобилието от пръстени са й в повече. А "фотосесията" мога да й я направя мааалко по-добра с моята сапунерка.

# 477
# 478
Е как бе, без лента накъде?!?  Laughing

# 479

Парис няма ли силикон?  Rolling Eyes

Коцето с каква прическа е бил.  Laughing А харесва ли песента (тази от линка по-горе)? Мен ме грабна сякаш, би ме разчувствала в определен момент. Обаче да не я пее Коцето, а някой с повече глас.  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт