ОКТОМВРИйското човече с ботушки крачи,студът не го плаши!

• 35 832
  • 753
  •   1
Отговори
# 585
Моя спи и е отбит. Напоследък преди да приключим, ме ползваше предимно само за биберон. Много отдавна спи по цяла нощ, а когато стане кърмата не му стига - яде каша.
АМ не близва. Прясно мляко не обича, киселото не знае за какво е. Яде го като десерт с лъжичка по малко след ядене. Новото ни откритие е крема сирене. Днеска само него яде Simple Smile
Дотам се изчерпваме със млечните продукти...
Браво на всички кърмещи, това си е здраве.   bouquet

# 586
Възглавница на дребното не слагам, мисля, че е рано. Ема започна да спи на възглавница към 2 години и половина-три.

Еди, как е малчо, оправи ли се?

# 587
Ронка, мерси, че питаш - намерихме му топките  Joy
Губи ги човека отвреме навреме но ни успокоиха, че няма нищо фатално и че може да изчака до година за диагноза от специалист.
Иначе е на антибиотик заради отита, но аз по-здрав и жизнен не съм го виждала.
За възглавница и аз не слагам.

# 588
  • София
ДУбрутруууу
вчера писах писах и ми заби нета Close, домързя ме да повтарям Rolling Eyes и затова днес Peace
искам първо да благодаря за всички  мнения за кърменето - ужасно са ми полезни - благодаря ви Hug ще мисля, кога и как - това са ми толкова ценни мигове, че ми се реве само при мисълта. все си мисля, че май на мен ще ми е по - трудно от колкото на него Crazy Confused Rolling Eyes
много болни напоследък - дано бързо се оправят Praynig
за възглавницата и аз не слагам ама той както спи и не знам къде да я сложа Crazy тази нощ по едно време го намерих положил глава на краката на татко си и почти  изпаднал от леглото там Shocked спи като да има таралеж в дупето Crazy
Мегс поздравления за памперса! щом сте започнали скоро ще го махнете съвсем Peace аз мисля с тая задача да се захвана на пролет - е га е проходил до тогава Joy Joy Joy, а и да е топло да се развява по дупе.
желая ви весел, спокоен и усмихнат ден и гушки за малките слънца Hug Hug Hug

# 589
Еди,и на Саши едната топка я търся нагоре,не седи в скротума,но не се качва към корема.
Да ви кажа моя калпазанин какво направи онзи ден,пусна телефона на баща си в кофата.По този случай имахме едно непредвидено купуване на телефон. Simple Smile Много е започнал да се тръшка и сърди,вика ни и ни крещи,когато не е доволен. :о  Пак са го погнали кътниците,вчера цял ден беше с горещи и алени бузи,даже реших,че пак се разболява,но се сетих,че по същия начин му избиха първите зъби.Дано и тези се покажат вече.ТАзи нощ се е будил само веднъж да цока,ама всяко негово въртене вече буди мен.Пробвам се пак да го слагам в креватчето,ама не е особено доволен.

# 590
Здравейте!
Ние се на крак от 6 и 30...Аз вчера пробвах да нахраня Елена в 20 ч с твърда храна - супа и кисело мляко, хапна си стабилно, и я приспах в 21и 30 като изпи малко АМ и не знам дали е от това ,но спа доста спокойно, буди се само веднъж да яде и мисля вече така да процедирам. Възглавница досега не слагах, точно поради причината, която е изтъкнала Атадарчето - толкова се върти, че не виждам  къде точно да я сложа тая възглавница. Но снощи и това пробвах - ами спа си на нея цяла нощ, без мнг мнг да се върти...Ще видим дали е било случайност всичко това  Laughing
Деси, и Елена от близо 3 месеца спеше при мен на спалнята, но от както сме тук в Стара Загора прилепих кошарката й до моето легло , махнах решетката и си я слагам в кошарата, не е имало проблеми, така хем ми е удобно да я обслужвам през нощта, хем не ми се катери отгоре и не се будя от всяко нейно мърдане...
Еди, радвам се ,че сте му намерили принадлежностите на малкия Laughing Бързо да оздравява!
Ронка, как са твоите дечица? Много гадно да се разболеят едновременно , съчувствам ти...
Янче, и аз така се успокоявам- че все някога ще почнат да спят тия деца...Само се надявам да не е като тръгнат на училище:)
Тук времето се очертава хубаво и ще сме по разходки днес...
Хубав ден на всички  bouquet

# 591
Tова с прилепеното легло е удобно,но при мен неприложимо.,че имам една рамка на леглото и ще стане дупка между матрака и бебешкото легло.

# 592
А, Деси, то и аз имам рамка на спалнята, но не се получава голяма дупка, а чаршафите я запълват.

# 593
А, Деси, то и аз имам рамка на спалнята, но не се получава голяма дупка, а чаршафите я запълват.
При мен разстоянието е доста голямо,докато започне матракът ,отделно самото креватче има издадени страници и до неговата подматрачна също оства разстояние и съвсем не става. Crazy Тази сутрин се събудих на края на леглото,свита на крайчеца на възглавницата,всичко ме боли. ooooh! А Змей Горянин легнал напреко и спи ли спи.... Crazy

# 594
  • благоевград
Здр. моми4ета   bouquet
Не съм писала доста време ама гледам за отбиване говорите та да кажа и аз 4е още се кърмим и мисля да 4акам Теди сам да се отбие . То нашето кърмене е само за приспиване тоест 2 пъти денем и 2 нощем. Още ми се буди през ноща  Confused ако не го правеше да сме се отбили вече понеже той не си търси ина4е . Още не иска да заспива сам макар 4е имаме напредък като е изморен и го гушнат заспива ...... ама не винаги .

За спането ,той си спеше с мен от родилното до 1 годинка тогава му купих матрак за леглото и го сложих вътре и о 4удо той не плака и от раз си започна да спи там /преди пищеше като го сложех/
Биберон  ни залъгалка ни за шише никога не е ползвал никога само натурален биберон приема  Laughing

За млечните продукти яде всичко най ве4е кисело мляко всеки ден , иначе е на обща кухня тоест всичко наше .

ето да ни видите колко сме пораснали - http://marenceto2.snimka.bg/other/tedi-na-1-godinka.542109.21610978

# 595
Привет в този дъждовен ден!

Ние се цокаме непрекъснато, дърпа блузите на майка и на свеки преди заспиване- пробва детето....а последното денонощие толкова я мъчат кътниците, че трудно спим...но се успокоявам, че ще пораснат и следващото "препятствие" ще дойде  Joy
Давам умерено млечни продукти, все пак не се знае какво е количествата сухо, растително съдържание има, колко антибиотици и колко хормони...поне знам, че аз не консумирам добавъчни съставки.  Но и до там ще стигнем, а не можем да ги избягваме постоянно.

Определено знае какво иска, бори се за него и се кара...държа кака и да не отстъпва винаги, да видим дали ще се научи, че не всичко и се полага.

Аз ще минавам на по-голямо работно натоварване, т.е. не се знае точно колко, но на по-голямо заплащане Simple Smile

# 596
Здравейте, честито на именяците,
аз тия дни не съм много в час, защото имам ужасно много работа и обучения  Tired
Марина не спи, реве, егати зъбите.
В събота щях да се побъркам, защото Марина покашляла и Майка по погрешка и дала 8 мл от нурофен-я вместо от едно сирочпе което пие. Та звънях по лекари, чудех се дали да ходим да и промиваме коремчето, но ни успокоиха, че нямало проблем, само се подриска. Даже не заспа диването. Но аз бях на ръба на нервна криза, аз рева каот магаре, майка вдигна кръвно, ще мре, а Марина фърчи напред назад, въобще не и пука. За първи път правим такава грешка с лекарствата, много е страшно.
Дребната е по цял ден на крак, става в 7 и ляга в 21:30 спи от 1 до 2 или до 3 макс, и не сяда въобще, вечер залита чак, но не сяда. Който дойде на гости и се хваща за главата, тя непрекъснато циркулира  hahaha
С дядо си излизат навън и ходят докато не и откажат крачетата, и тогава не спират да починат, ами се връщат  Twisted Evil
Той така навремето научи Никол да ходи, махнахме количката на година и три месеца, и никога не ми е искала да я нося по улиците, ходи с километри, аз спирам да почивам, тя седи права и ме чака. Та и Марина върви по нейният път Simple Smile
Ядем всичко, ама абсолютно, обожава лекарства, което не е хич хубаво. Но и давам едни огромни таблетки дъвчаща коластра, дъвче я та пушек се вдига, а Никол мрънка само колко големи били хапчетата.
Възглавнички Марина има три, супер тънки, които са по-скоро като подложки, слагам ги защото много се мята, и обича да гушка нещо, в случая свикна с възглавничките, иначе тя спи по корем с вирнато дупе, така че много няма нужда от възглавница. Но по цяла нощ обикаля леглото. А понякога така и издръчава главичката по дървените решетки, как не се буди не знам.
Айде лек ден на всички, в София пак е ужасно и мрачно Sad

# 597
Joya,защо сте се ошашкали толкова с Нурофена?

# 598
Деси, на кутията пише 5мл за деца на тяхната възраст и че ако се предозира незабавно да се уведоми лекар.
И понеже знам че панадола е лек и няма проблеми, ама ибупрофена не ми е много ясен и затова се стреснах много, и беше рано сутринта лекарката не вдига, звънях на бърза помощ за съвет, те ми казаха че няма проблем, ама не ми прозвуча сериозно , та се успокоих чак като се чух с доки.

# 599
То на всички медикамети пише така за предозирането,но все си мисля,че става въпрос за серизоно предозиране.Например да дадеш два приема вместо един за обозначения период или две дози,вместо една.За 3мл. няма проблем явно.
Джоя,обърни внимание дали Марина ти прави бронхилити след прием на Нурофен.Педката каза,че имало такава развитие на такава астма,след прием на Нурофен.Явно тези деца,които я правят,са алергични към Ибопруфен.

Общи условия

Активация на акаунт