Разлика във възрастта 20 години

• 50 289
  • 635
  •   1
Отговори
# 180
Е, мисля многократно се уточни - какво да му мислят мъжете ни - като разликата ни е малка и заедно ще си мерим кръвното - и ще е доста по-поносимо от това аз като баба да му сменям на него вече памперсите.

# 181
  • София
микеле, ти по-добре избягвай подобни черни мисли  Grinning
Щото сега да седна да му мисля дали няма да ме блъсне кола навън, дали няма да ми падне полюлея върху главата... Ако има да стане - ще стане. Просто шансът това да се случи не е толкова голям. Но виж, да те тресне инсулт на 70 никак не е изключено, нали?!

Вижте момичета, симпатични сте ми всички, спорим си тук... Ясно е, че каквото и да си повтаряме, всеки си има позиция по въпроса. И на мен лично ми е все тая кой с кого си ляга и на каква възраст е. Важното е хората да се обичат и да са щастливи. Но при положение, че аз се заглеждам по 20-годишни момчета, моля ви - не ме питайте за мъже над 40 години  Mr. Green  Hug

# 182

Не. Не се заглеждам по възрастни мъже. Точка.

И аз много приказвах, но като ми дойде на главата, смених плочата  Mr. Green
Никога не казвай никога!

# 183
Вижте момичета, симпатични сте ми всички, спорим си тук...

Супер си беше дискусията, хубава тема  Grinning
Напускам ви за съжаление, че моят син е буден вече и иска разходка.
Беше ми приятно!

# 184
Вижте момичета, симпатични сте ми всички, спорим си тук...

Супер си беше дискусията, хубава тема  Grinning
Напускам ви за съжаление, че моят син е буден вече и иска разходка.
Беше ми приятно!

Баща му стар ли е вече - та да го изведе  Joy

# 185
Баща му стар ли е вече - та да го изведе  Joy
Стар е и е милионер, ама персоналът има свободен ден  Joy

Уф, наистина трябва да ходя вече. Иначе с теб, Вили, винаги можем да си спретнем готин спор..
И то без да има баннати!

# 186
микеле, ти по-добре избягвай подобни черни мисли  Grinning
Щото сега да седна да му мисля дали няма да ме блъсне кола навън, дали няма да ми падне полюлея върху главата... Ако има да стане - ще стане. Просто шансът това да се случи не е толкова голям. Но виж, да те тресне инсулт на 70 никак не е изключено, нали?!

Вижте момичета, симпатични сте ми всички, спорим си тук... Ясно е, че каквото и да си повтаряме, всеки си има позиция по въпроса. И на мен лично ми е все тая кой с кого си ляга и на каква възраст е. Важното е хората да се обичат и да са щастливи. Но при положение, че аз се заглеждам по 20-годишни момчета, моля ви - не ме питайте за мъже над 40 години  Mr. Green  Hug

ааа избягвам ги тези мисли, просто изведнъж ме осени идеята, какво би било ако... и бля, бля, бля  Laughing В крайна сметка всеки решава за себе си, колко възрастен да е партньора му. Хайде сега да почнем да дъвчем темата "за" или "против" разликата във възрастта  с двайсет години по-млад партньор  Mr. Green

# 187
  • София
steluka, надявам се да не ми дойде до главата, защото все пак си имам мъж, който обичам.
А и без бой вчера си признах, че на по-млади години имах краткотрайна връзка с мъж, по-възрастен със 17 год. от мен. Бях с него от чисто любопитство. Колкото да се похваля, че съм била с улегнал мъж и опитен любовник  Crazy Глупава и дори детинска история от моя страна. Само дето после с нищо не можех да се похваля  Wink Не съм си правила илюзии, че ще създам семейство с този човек. Кой знае - може от тогава да съм се отвратила така от по-възрастни мъже.

вили, усещам че Лили-Лу не е с възрастен съпруг. Просто го раздава доста по-толерантна и широкоскроена от нас. Казвам го с най-добри чувства  Peace

Хайде сега да почнем да дъвчем темата "за" или "против" разликата във възрастта  с двайсет години по-млад партньор  Mr. Green
микеле, имаше и такава тема преди  Peace Всъщност имаше тема за голямата разлика в годините изобщо.
Колко кръв се лееше, колко оскубани коси имаше  Joy

# 188
Баща му стар ли е вече - та да го изведе  Joy
Стар е и е милионер, ама персоналът има свободен ден  Joy

Уф, наистина трябва да ходя вече. Иначе с теб, Вили, винаги можем да си спретнем готин спор..
И то без да има баннати!

Знаех си аз, че има нещо гнило  Joy
 Peace

Разбира се, че не е с 20 години по-възрастен, ако беше - можеше друга песен да пее.

# 189
Еми Немо, някои мъже наистина чакат любовта на живота си, не се женят за първата дропла, само защото стават на 30+  и трябва да са семейни Tired

е никой мъж не се жени за първата ... или поне повечето Wink .. ама така казано все едно е чакал в някой манастир на пост и молитва  hahaha hahaha а то сигурно ги е сменял шантонерките до 55 години и като се е наиграл ...  Party Party па се кротнал с най-младата .... ееех как си мечтаят нЕкои женици за товаааа  Joy Joy

за детето ми е малко мъчно . Confused ... че после съучениците му как ще го кодошат  Confused

# 190
та въобще - всяко разсъждение в тази посока и опит, който познавате, ще ми е много полезен. Не че ще си променя решението, но поне ще мога да го осмисля от друга гледна точка ooooh!

И защо питаш тогава - да знаеш какво те очаква. Никой не знае.  Сигурно доста са ти наговорили против.
Познавам такива, макар  не точно - той ги сменя за все за по-млади.  Възрастта на девойките се върти около 20, неговата се повишава. Но пак има мющерии.  Известни такива застаряващи плейбои се въртят из заведенията. Общото е, че имат пари, освен опит.
Всъщност,  дали неуспелите възрастни мъже предизвикват такива реакции в младите жени.

# 191
Еййй, докъде стигнахте - до 20-30 годишен брак, че и до пелените, момичето за връзка пита с човек който я привлича (а щом е така сигурно не е някой дето едва се тътри с бастуна).
Между другото, наскоро докато чаках в спешното докараха мъж на 33 с инфаркт...

# 192
На мене пък ми писна да слушам за разликата в годините. Било неразумно, било обречена връзка, единия бил си пропилявал младостта. А аз да питам, по-добре ли е да си прекара младостта по студентски купони, да се чуди с кого да си легне, да се събужда с поредното момче, което повече да не й се обажда, да улети по някой 20 и няколко годишен, който да я зареже с разбити чувства, защото изведнъж му се доживяло? И какво ако след 2 години се зарежат? Та нима живота приключва? Не е ли важно не колко трайна е връзката, а колко пълноценна откъм емоции и опит? И да се зарежат, смятам, че опитът, който идва след такава връзка е много по-ценен. Защо пък винаги трябва да гледаме 20 години напред? А какво ще стане след 20 години, ако се хване с човек на нейната възраст? Ще го хване кризата на средната възраст и ще изперка нанякъде с някое кабрио да гони мацки по плажа. Различна история, същия резултат, ако го гледаме така.

Peace

# 193
Абе да ти кажа доста по-добре звучи да си ходи по купони и да се забавлява между лекциите, отколкото да тича да дундурка бебе и да пере гащите на баща си вкъщи  Wink

# 194
о, зависи много.. може да пере гащи, ама може и да не пере гащи. не знаем май точно в кой тип е 40-годишния екземплар. пък и забавленията на студентски град не са много забавления, поне според мен.

Общи условия

Активация на акаунт