Re: ВЪПРОСИ към хомеопати - 9

• 55 733
  • 738
  •   1
Отговори
# 210
А как мога да разбера дали дадено ХЛ действа (ако няма никакви видими симптоми) или не действа, или пък е антидотирано?

Много хубав въпрос...чакаме и отговора!

The results can be as subtle as deeper sleep, a feeling of well being, more energy or positive mood all the way to a dramatic improvement in your mental, emotional and physical condition.

# 211
  • И аз не знам къде...
Здравейте,
Хомеопатията може ли да въздейства положително на неврологични заболявания при малки деца?

# 212
  • София
Със сигурност.

# 213
  • Пловдив
Вижте как ми отговориха при запитване за Кл.хомеопат...интересното е че същите ми препоръчаха такъв за Пловдив преди няколко месеца??????????!!!!!!!!!!!!!!

Здравейте, г-жо Андонова,
За съжаление не можем да ви дадем подобна информация.
Не съществува регистър на практикуващите класическа хомеопатия поради законовата ситуация по отношение на хомеопатията в България, чието практикуване съгласно Здравния закон е разрешено само за лекари и стоматолози (дори без изискване да имат каквато и да било хомеопатична подготовка). Това, разбира се, противоречи на препоръките на Европейския съюз и нарушава правото на пациента свободно да избира своя терапевт и вида терапия, на която да се подложи.
Ако желаете, можете да се възползвате от препоръките на ваши познати, които ползват услугите на класически хомеопат в района.
С най-добри пожелания,
Хомеопатично общество

# 214
  bouquet запис

# 215
Топалова, изпратили са ти един съвсем политически коректен отговор... Официално не могат да ти кажат повече...

# 216
  • Пловдив
Топалова, изпратили са ти един съвсем политически коректен отговор... Официално не могат да ти кажат повече...

Е как да не могат като Писах,че преди са ми посочили конкретни имена и телефони!!!!!!!!!

# 217
Ако не посеченият по-рано списък не те удовлетворил, какво повече магат да направят хората при законовата ситуация, в която се намират?!
На тяхно място, ако два пъти един човек ми поиска списък, ще помисля, че иска да провери какво е развитието на нерагламентираната дайност... и ще изпратя политически коректен отговор...

# 218
  • Пловдив
Ако не посеченият по-рано списък не те удовлетворил, какво повече магат да направят хората при законовата ситуация, в която се намират?!
На тяхно място, ако два пъти един човек ми поиска списък, ще помисля, че иска да провери какво е развитието на нерагламентираната дайност... и ще изпратя политически коректен отговор...

Явно не си прочела всичко...писах,че искам препоръка за Ст.Загора и това е цитирания отговор.А за предишния път исках и ми отговориха за Пловдив!Различно е!
Интересна ми е политиката им...нима са ме подвели при избора на хомеопат?
 Peace

# 219
Вероятно в Ст. Загора няма такъв който да едновременнно лекар и класически хомеопат...

# 220
  • Пловдив
Кой е казал, че за Пловдив са посочили само такива?  Mr. Green

# 221
във Стара Загора няма нито един класически хомеопат

# 222
  • в матрицата
Според мен са ги подгонили яко хомеопатите, вчера се натъкнах, на подобен отговор , като на ХО

# 223
  • Пловдив
Имаше една хомеопатичка за Стара Загора, много я спрягаха тука по форумите, ама не се сещам сега името...  Thinking

# 224
  • Пловдив
Бенджи,препоръчаха ми на лични една жена.Трябваше ми за познати...

Благодаря все пак!

А кога ли ще ни подгонят всички...и нашите хомеопати ще вземат да се крият точно,когато ни трябват!

Общи условия

Активация на акаунт