Дано да няма нищо но като гледам не от суха лигавица както си мисли педито. 

Но процедирам така пръскам с физиологичен разтвор и след това дърпам с помпата, обикновено това решава проблема и после поне няколко часа не ми хърка и не се дави, определено най-изразено е това състояние рано сутрин. Надявам се да не е нещо сериозно, на нея й се появи след като аз изкарах нещо като лек вирус с хрема и гърло. Давах и по една ампула вит. С за няколко дни и не я товарих с друго. Аааа сетих се да те питам, откакто имате тези секрети имате ли и слуз в акито ( вие на кърма ли сте само)? При нас имаше връзка.

Ние бяхме взели и на сестра ми детето(малкото) и беше голяма лудница
с три деца си е приключение
Но пък е толкова хубаво,че чак се размечтавам вече 

Ако се познавахме можеше и децата да запознаем 

че се схващат като спът и лежат и като се събуди мойта се разтяга и притреперва някое краче.
. Няма да го ям повече,но имам проблем спи не спи днес се събуди като бяхме на разходка(гладддд )...мислех ,че съм си върнала кърмата като протекох онзи ден, но не.Помагайте какъв чай се пие за да имам кърма??????? Не мога да ям по 5 пъти на ден нямам толкова време тя папка пак по на час и половина денем, тази вечер глалдна си заспа милата ми
Нахраних се мъжката после на вечеря чак ми стана тежко. Сутрин имам мляко денем не какъв е проблема ???Консултантки от ЛЛЛ
помагайте всичко нужно да си върнем млякото без да се тъпчем и преяждаме ????
.На вън на детето ще му е доста по-добре
.
.Незнам какво ще правя зимата ,когато ще обличам повече и по-дебели дрехи
.

Препоръчани теми