Преди година новина за наш'то юлче долетя

• 22 106
  • 738
  •   1
Отговори
# 210
Ние също сме на петкратно ядене като петото често е с малко настояване от моя страна, но бебка си наддава нормално и затова не се притеснявам.
Вие слагате ли бебоците си в люлка - чудя се дали не натоварват гръбначния стълб, тъй като са в полулегнало положение. На нас ни подариха такава и се чудя дали да слагам бебка или да изчакам прегледа при ортопеда другата седмица - той да каже.

# 211
  • в 1001-та нощ
аутизмът и за мен беше много болезнена тема ...тук вече няколко пъти пиша и трия....няма идеално добри и крайно лоши средства ....

искам детето ми да се социализира в ясла, градина, училище....не искам да преживее колклюш, заушка или едра шарка....

говорих с лекари - считат, че е възможно да се отключи - ако има генетична обусловеност ... но като се замисля ....това към което сме предразположени - може да се отключи и на по-късен етап от стрес ...и какво ли не ...

майчината тревога ...ще ни следва....важното е поне да вярваме, че всичко ще е наред ....

# 212
  • в 1001-та нощ
Ние също сме на петкратно ядене като петото често е с малко настояване от моя страна, но бебка си наддава нормално и затова не се притеснявам.
Вие слагате ли бебоците си в люлка - чудя се дали не натоварват гръбначния стълб, тъй като са в полулегнало положение. На нас ни подариха такава и се чудя дали да слагам бебка или да изчакам прегледа при ортопеда другата седмица - той да каже.

в началото слагахме на дъното пелини да е по-като легло и не толкова седнало

# 213
Добро утро!
Честито на всички,които празнуват месечинки трети или четвърти!   bouquet
Аз се включвам само да пожелая един много хубав ден и една много хубава седмица на пук на лошото време. И да мислим само за хубави неща ,а не за болести и усложнения. Забавлявайте се с бебешорите и само позитивизъм!

# 214
  • IT
Добър ден,
Микеле също е на смесено хранене, но не изяжда по толкова много май на едно ядене, даже съм сигурна че не яде. Нали го мерих по едно време след всяко ядене, за да видя колко кърма яде и колко АМ. Еми когато 'трябваше' да яде по 130 мл. той ядеше и по 80 на ядене.  Колкото иска толкова, не мога да го насилвам. А за трите му месеца съм забелязала че в началото на всеки следващ около датата му на консултация има седмица в която яде по-малко.

Честито на бебоците с месечинки, да са живи и здрави!!!!

# 215
Е то по тази логика дали е достоверна информацията на майките, които наблюдават регрес на децата си точно след поставяне на ваксина  newsm78 Как точно ги наблюдават през другото време? Боледували ли са по време на бременността? Какви лекарства са взимали? и т.н. въпроси ми идват в главата на прима виста. Като се събира информация по даден въпрос дали е по-добре да се вярва на сериозни и независими издания или на субективното мнение на някого?  newsm78
Дали са сериозни и независими тези издания, а?  Laughing Толкова са независими, колкото аз съм самолет, но нейсе.

От друга страна точно заради ваксините от лицето на земята са изчезнали някой от най-смъртоносните болести. Това е факт!
Това изобщо не е така, болестите не са изчезнали благодарение на ваксините.

Аз изобщо не искам никого да убеждавам в нищо, нито да споря. Не хвърлям твърдения с ужасно убедителен тон, просто уточнявам някои неща. Информация и ЗА, и ПРОТИВ ваксините се намира, с превес на тази ПРО ваксините, по обясними причини. Така че вярвам, че тук хората са интелигентни и достатъчно грамотни, за да могат сами да вземат решение  Peace

# 216
Аз докато се запиша вие ще започнете нова тема Laughing и ние се храним 5 пъти на ден точно на 3 часа ,но вечер с огрооомна пауза като си хапне към 9 ;9и 30 вечер та чак до 7и 30 ;8 сутрин Hug а иначе вече сме на 160мл. 180 мл там някъде много е лакома ...шишо бакшишото на мама Joy Joy Joy вече сме 6 400кг. и 63 см.

# 217
Ooo,ние ядем по 7 пъти почти винаги..и по 150 мл,изяжда ги и за още пита  Simple Smile

# 218
Ние сме на 6*150 само кърма(изцеждам се и давам,голям зор е но какво да се прави като не суче от гърда:(((,но има дни в които се храним и по 5 пъти.

# 219
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Олеее като ви чета по колко изяждат вашите бебеоци  Mr. Green пу-пу все такъв апетит да имат. Аз нали уикенда се цедях и оставях на майка ми или размразявах и добих що-годе идея колко яде нашия калпазанчо: ами яде на 2 часа някъде около 8 пъти по 80мл средно, на някои хранения и по 40мл  Thinking и ми се струва, че го мързи да яде  hahaha  сукне колкото да се "залъже" и не ще повече и след малко пак е гладен.И да допълня, че като реши, че няма да яде обръща долната устничка, гърчи нослето и се дърпа или направо си ми дава игнор и се обръща на другата страна  Crazy Голяма чуденка ми е как да го накарам да яде повече, гладен ли да го оставям повечко време (че сега кърмя като циганките както някой беше казал  newsm47) като се размрънка и бам цицата, та дали да не го оставям малко да поогладнява повечко  newsm78, режим ли да му правя...ама как да стане като той не слуша мен, а аз него  Crazy, или чай да му давам  newsm78
Идеи?

# 220
Кърмата според мен е различно, защото е май по-лека храна. Не знам защо така си мисля. Иначе и ние сме на 5 хранения. От 24:00:00 до 9:30 е само на кърма. Суче, колкото иска, но то няма кой знае колко Simple Smile Иначе бях започнала да го дохранвам със 150 или 180 мл.(и да вметна, че търсеше още) Но както казах докторката ни скастри. Каза, че на него вите години (3 меасеца) най-много можело 140мл., защото им се разширявал стомаха. И било по-добре да го храня по-често отколкото по много. Е да ама как да стане по-често ??? Направо полудявам. Той яде час, после ми се кикоти и гърчи час и половина и заспива ама точно преди следващото хранене...и трябва да го оставям да спи по 15 мин. Уффф много ми е зор с режима на този Калоян - луда ме прави малко. Та сега го дохранвам с 90мл. - 5пъти на ден яде пак. Ще видим колко ще наддаде така за месец.

# 221
Предварително се извинявам ,че ще задам страничен въпрос.
Има ли мами от Овча купел (Овча купел 2 в частност) ?

# 222
  • Stavanger, Norway
Пет хранения  Crazy Ние сме твърдо на 10 хранения на денонощие  Mr. Green От шише като го оставяме в неделя хапва между 90 - 140мл на хранене  Peace Най- ми е смешен като му давам някакви капки с кърма от шише - изцоква набързо всичко и главата рязко към гърдата и ако не презаредя веднага се надига рев  hahaha Не може да има празно  smile3521

# 223
Предварително се извинявам ,че ще задам страничен въпрос.
Има ли мами от Овча купел (Овча купел 2 в частност) ?
   Имаше до преди година и половина.  Grinning
   Ако искаш да потърся темата за майчета от Овча Купел?  Simple Smile

# 224
   Нямам представя по колко изяжда бебката.  newsm78 Засега не се и замислям особено.

Therisa ,защо искаш малчото да яде повече?Мислиш ли ,че не му е достатъчно това,което поема?

stone2009,не ти завиждам с това спазване на режим.Не завиждам и на детенцето..... Rolling Eyes Hug
  Имам чувството,че така още повече се объркват нещата.Лично мнение.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт