Декупаж-38 есенна

• 61 614
  • 729
  •   1
Отговори
# 600
Злати не си слушала на срещата  fight  Joy
1.Залепяш мотива и лакираш внимателно само него/няколко пъти/ - не цялата чиния!
2. Мотива покриваш върху лака с бяла боя
3. Нанасяш еднофазното кракле около мотива по цялата чиния / с гъбичка или с много мека четка да не остават мазки от четката/
4.Нанасяш основния фон - чакаш да изсъхне/може да му помогнеш със сешоар/
5.Нанасяш цвета в който искаш да са пукнатините....
От опит  Sick, ако нанасеш краклето върху фона и после друг цвят - стават много хубави пукнати, само дето са на гърба на чинията  Laughing

На всички момичета - продължавайте в същия дух - страхотни неща сте натворили!
Антомче, само не ги пали тези свещи, че ефекта е доста пиротехнически  Joy Щях да си запаля косата при един такъв експеримент!

# 601
Пипелолита ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!!!!!  много щастие ,здраве и късмет ти пожелавам!!!!!!!  bouquet  bouquet  bouquet

# 602
Привет сладурки   bouquet
Пипе, Честит Рожден Ден на патеричка, да си жива и здрава Hug
Джулис толкова романтично, след двайсет години брак и три деца .Да сте живи и здрави и все така красиви и млади, обичайте се!
Новичките творят и напредват с изумителна скорост, спирка нямат Peace
Илиева пукнатините са трепач, коледните неща също
Виванова паната са просто великолепни
Антомче тази година си на вълна свещи Wink много са красиви, неуморна си ей... Първа помощничка на дядо Коледа
Злати свещичките са чудесни
Гени много са красиви коледните неща. Всичко е изпипано до съвършенство
Вал, комплекта с розите е много красив  Peace детските пана са прекрасни също
Синева стилът ти много ми допада  Peace
Бонисофия шишето е станало чудесно, а и как иначе с такава учителка. Много добре се справяш

Момичета аз съвсем ви изпуснах края Embarassed но имах много тговорна задача за подарък за двама мъже - чужденци. Главата ми се пръскаше от мислене какво да бъде как да бъде, от толкова техники и мотиви на какво да се спра. Вечер не можех да заспя от мислене през деня парцал , ама така е изкуството иска жертви Laughing Е вече са готови, остана само едно шампанско но като го измисля тогава, има време до края на декември. Исках да ги направя по рано за да са добре изсъхнали.
Ето ги: от тук http://rakovinkata.snimka.bg/hobby/dekupaj-butilki-praznichni-sh … nski.520971.0.big до шапанското

# 603
  • София
Я и тия другите, дето не сме слушали, да попитаме  smile3506: как залепяте тия пусти салфетки в-у чинията без гънки??? Тя Виванова обясняваше, ама кой да помни .... Снощи изхабих куп салфетки и все се бръчкотят и накрая ми писна! Опитах и с вода .... то пък взе, че се скъса гадината .... абе, много се ядосах! Та, ако някой обясни ще му бъда мнооого благодарна  newsm51

Лек ден от мен, днес е петък и нищо, че времето  е намусено, усмихнете се, последен работен ден за седмицата!  smile3521

# 604
Раковинче, просто ме разби  Shocked Не мога да ти опиша колко съм впечатлена   bouquet Страхотна работа, невероятно въображение! Просто нямам думи  #Crazy

# 605
Rakovina ,   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Нямам думи..Страхотна изработка, страхотно идейно..и..много, много стилно.. Невероятна си.. Hug

# 606
Раковинка, просто перфектни бутилки - къщички! Благодаря ти, че сподели тази красота!

Илиева, наистина така бутилката изглежда много по-добре! Супер са станали пукнатините.

Виванова, много интересни пана!Браво!

Оркуд, хареса ми чинията ти! Това оризова хартия ли е?

За останалите от предните странички   bouquet  bouquet  bouquet

# 607
Профилчееее слушала съм аз, ама то кое по напред ... толкова неща се изказаха, че нямах толкова рам памет да запомня всичко  Joy следващия път ще си нося тетрадка за записки  Wink Благодаря ти за подробното обяснение, като свърша ще пратя снимки Simple Smile

Раковинка благодаря за хубавите думи, ама мойте свещички с твойта бутилка са просто една прашинка в нищото ... Невероятна красота ... тия къщенца са правени преди това и са сложени върху бутилката или си творила върху нея?

Бони и ти патенце, като мен в старанието да запомниш всичко си забравила повечето хахаха ама това с набръчкването ... голема мъъъъъъъъъъъка , аз кво ли не пробвах пръскам салфетката първо с лак за коса мажа повърхността с лепило после отгоре леко от ляво надясно започвам да залепвам салфетката и с една гъба потупвам и резултата е уникален нито бръчка нито дявол ... да ама трябва да минеш с лепило пак и после лак и т.н и тогава се получава сакатлъкаааааа хахаха слагам лепилото неразредено Ц200 и се получават бръчките, айде после с мокри пръсти дърпай насам, дърпай натам да изправиш лееееекоооо лееееко и оп тя се закъса  Twisted Evil и аз се нервирам и си викам .... и оставям бръчките Simple Smile)) неам нерви за изправяне ... не знам другите за големи мотиви как се справят ама аз голем зор виждам и затова си оставям малко гънчици все едно е ЕФЕКТ  Joy

Аааааааааааа сетих се да питам за релефа, той като изсъхне поддава ли се на вода? Или и него трябва да го пръскаме с лак за да не се отлепи?

Ами това от мен милички сега отивам да видя кво става с чинията и когато е готова ще снимам и ще пратя да изкажете мнение   bouquet

# 608
  • София
Страхотни сааа, ше взема и аз да пробвам нещо  Hug

# 609
Благодаря ти ellinna, не, това е салфетка  newsm78

# 610
Момичета, качих още малко снимки на някой от коледните неща..

Малко камъчета и още камъчета
Малко кофички.., кофичка 1, кофичка 2, кофичка 3
купичка, детайл
дъска за хляб
няколко пана
единично пано1,2, 3
Следваща серия пана 1, 2, 3
И едно пано
Малко коледни играчки
и снежен човек и..разбира се всички снежковци..

Има още доста неща, които не съм наснимала, но..не всичко е напълно завършено. Тия дни пак ще снимам. Невероятни красоти показвате, които действат много заразително и ентусиазиращо . Благодаря ви!

албумчето с декупаж

# 611
Ее момичета,работливи,три дена ме нямаше и сте се превърнали в коледни джудженца.Благодаря ви за хубавите думи,наистина се радвам че ви харесват.
Раковинче ,не знам какво да кажа-онемях пред красивите и толкова оригинални и толкова български  бутилки-ти си страхотен талант и се радвам че те познавам и мога да се уча от теб newsm20
Щурчо - коледно джудженце,браво на теб -всичко коледно е много празнично и красиво - и пана и кофички,и играчки ,а камъчета са супер сладурски
Илиева шишето и пукнатините са станали чудесни!
Виванова африканското пано ме плени,страхотно е .А коледните играчки са много ефектни.
Оркуд тази чиния е красива и много нежно изработения фон е прекрасен!Не знам как си го направила ,но е страхотен мраморен ефект
Антомчето - коледната фея - свещниците и особенно свещите са вълшебни
Бонисофия браво за това красиво шише!
А лепенето без бръчки - всеки сам достига до неговия си начин ,но  след повечко опити-аз лепя с неразредено ц200 - намазвам тънък слой ,леко съхне,поставям мотива -сух и не пръскам с нищо и внимателно с четката от средата към края изпъвам-става супер,но преди да продължа да правя фон или  каквото и да е около мотива го оставям хубаво да изсъхне-поне час ,също така много добро залепяне се получава със сухо лепило.

# 612
Здравейте момичета,
  bouquet  bouquet ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПИПЕЛОЛИТА ! НЕКА САМО ХУБАВИ НЕЩА ТОПЛЯТ ТВОЯТА ДУШАbouquet  bouquet

Поздрави на всички работливи пчелички!:)
bonnysofia- Шишетата ти са много сладурски, особенно онова с мечоцитеSimple Smile
GenoveveG- Цветята на черното шише ги резнах от една найлонова торбичка.  Експериментчето май взе, че се получи, залепнаха си почти идеално.
Виванова- паната ти са прекрасни!  bouquet
Rakovina- останаха ми очите в твоите бутилокъщички!:) Ще дойда да си ги прибера!:)
Щурчо - всичко , което си показала е невероятно! ПОЗДРАВИ!

Това от мен.http://esteia.snimka.bg/hobby/hobby.516457.21487166
 До скоро момичета!   bouquet

Последна редакция: пт, 19 ное 2010, 16:07 от Sineva

# 613
Забравих да ви отговоря за тапите на бутилките- коркова тапа и отгоре със силиконовия пистолет  правя разни завъртулки,боядисвам с много светла сребърна боичка ,малко брокат и лак .
Синева страхотна идея за цветята от торбичка,изобщо нямашше да се стетя,а бутилката с точките е много весела !

# 614
  • близо под тепетата
Девойки, може ли да ми препоръчате литература, свързана с декупажа?  newsm78 трябва ми стъпка по стъпка(все пак лека-полека искам да навлезна в това изкуство Simple Smile)

Общи условия

Активация на акаунт