Любов и наказание /Aşk ve Ceza/ - тема 26

• 51 948
  • 735
  •   1
Отговори
# 405
# 406

за щастие, сигурна съм, че цивилизовани хора има навсякъде... но да отричаш това   #CrazySad

http://www.youtube.com/watch?v=l_lo3TXioQQ   Sick Sick Sick

или си заровил глава..някъде си, или одобряваш  Rolling Eyes Confused

така е, но то се дава за пример, точно защото е потресаващо. Ако беше практика, едва ли щяха да го дават в новините.
И тук дават за какви ли не неща, които случват. Пенда, мерси за линка. ЗНам ги тия неща. И в Мардин преди година имаше една кървава сватба (пак за чест става въпрос), но такива неща не стават всеки ден, всеки месец и всяка година... Повярвай ми, много пъти съм ходил там, позволи ми да познавам нрави, обичаи и т.н. Преди по-малко от месец бях в Диарбакър, също... невероятно красив град с много исторически забележителности , приветливи хора, готино обслужване.. Жените всичките са тюрбанлъ...Това си е нормално за този край. По принцип ми е трудно да се оправя на улицата, защото всичко живо говори кюрдски, но... това е друга тема. Доста дълга, хах... Лека от мен  Sunglasses

п.п. между другото, възползвай се от новите оферти на Pegasus Airlines, които от 1 октомври летят вече от София до 14 турски града, включително и ВАН, за 64 евро (а до Истанбул е 33 евро само). www.flypgs.com Simple Smile Студено е там, но лятото... непременно смятам да отида пак. Красота и то невероятна  Simple Smile ако видиш този град, ще се влюбиш, наистина

# 407
сигурна съм, че знаеш, затова ми е странно, че отричаш  Rolling Eyes надявам се не одобряваш  Confused
тук говорим за филма, той показва тази страна всичко е с уговорката, че има и друга
мерси за съвета, обичам да пътувам  Heart Eyes
надявам се ме 'пращаш там' с най-добри чувства  Mr. Green, а не с оглед показаното в клипа   Sick

# 408
 HugДОБРО УТРО! НЕКА  И ДЕНЯТ ВИ БЪДЕ ДОБЪР И ПОЛЗОТВОРЕН! Hug

Hug Hug

# 409
Гледам снощи до късно сте обсъждали, а аз сега ще Ви изчета! Наистина много силна серия! Peace Peace

# 410
Добро утро ,дами!

Ще пия кафето в много голяма компания.

Снощи ми спира 4п. тока. Накрая серията свърши и по време на рекламите,
отново спря и  повече не пуснах компа.
Аз не съм харесвала Чичек ,но още в началото бях писала ,че е нормално да се влюби в Саваш. Живеят заедно ,млада жена, хубав мъж,напълно в реда на нещата. Тя няма странична забежка и пред очите й е само Саваш. Тя се страхува ,че може да бъде убита ,ако я върнат на баща й.Трудно е положението на Чичек.Разбирам я и й съчувствам. Дано не тръгне срещу Саваш и сина му.
Ясето снощи затвърди мнението ми ,че е голяма актриса.Самата сцена на свадата със Саваш предизвика силни емоции и при мен.
Все едно бях в стаята при тях.Щом Саваш се съблече разбрах ,че няма да си тръгне и ще успокои любимата си.

Bz,снощи не успях да ти благодаря за
голямото ти сърце.Гледайки филма си мислех, как записваш,как превеждаш ,като артистите говореха като картечници.

# 411
Добро утро! Hug

На жените около Саваш тотално им изгърмяха бушоните! Mr. Green Как ще се оправи момчето?! ooooh!

# 412
Разбирам Чичек - жертва е, разбирам я и за това, че се влюби в Саваш - нищо лошо не и е направил, само и е помагал, на сърцето не може да се заповяда. Ама да ме прощава - имаха уговорка със Саваш, че брака ще бъде фиктивен, че заедно ще се преборят с традициите, той  хиляда пъти и каза, че между тях нищо няма да се получи и тя му е като сестра.....ееее, аман! Нали уж е интелигентна, какво взе да се вживява в ролята на истинска съпруга! Sick Сега вместо да помага на Саваш, че и тя да се отърве от мъките, ще му пречи! Sick

А вместо да се прави, че се  страхува от баща си, да каже как той я е прострелял, какво го прикрива... Sick
А от страх от баща си ли нарича малкия Йомер копеле.... Sick Злобна излезе, и то много! ooooh!

Последна редакция: ср, 20 окт 2010, 09:35 от mimata67

# 413
Чичек се почувства по-силна откакто Явуз излезе от затвора. Не мисля, че заради страха от А.М., тя направи тези истерични изблици пред Саваш, просто не иска вече развод. Изобщо не й прилича на образованието дори, да изрича такива думи.
Да не би след случая с Ибрахим, и сега от това, че Саваш иска развод, Чичек да се е побъркала, крещеше и хвърляше, а и странно гледаше, сякаш си е загубила разсъдъка.

# 414
  • БГ
Я да сложа и един освежаващ чай, пък да се върна да ви изчета,че сте били на сладка приказка чак до зорите

# 415
И преди сме коментирали ,че жените са по-назадничавата част от турското общество. Те са и по-жестоки към себеподобните.
Наскоро гледахме филм с Мурат Хан и жена даде въжето на момичето ,без да й мигне окото. Аз си мисля ,че си заслужават положението на
втора ръка хора.Те не се уважават ,как да ги уважават мъжете?!
Има достатъчно и други примери. Чичек просто тръгна по пътя на ванските жени. Мразят и обиждат. Нали видяхте и Назан как се отнесе с Ясето при положение ,че месеци се кексуваше с Бора,а знаеше ,че има и друга в живота му.

# 416
  • на брега на Дунав
Добро утро, скъпи съфорумки!

БЗ, за всичко което правиш за нас, БЛАГОДАРЯ!

Да споделя няколко думи за снощната серия: Ясемин малко попрекали с нервните изблици, с тия обаждания по време на погребението.  Но пък и основания не и липсваха - толкова неща и се насъбраха наведнъж, че никак не беше трудно да "изпуши". Но пък това ни даде възможност да се насладим на чудесно изиграната сцена м/у  Ясемин и Саваш / Нургюл беше невероятна/ и най накрая да има малко "цуни-гуни" - любов, не само наказание.
Колкото до Чичек - много съм раздвоена /аз бях от малкото и адвокати до сега/. Наистина тежки моменти изживя, разчиташе на Саваш за морална подкрепа/ в този контекст си мисля, че той би бил по-съчувстващ с всеки друг - може би нарочно се държеше на разстояние, за да не и дава напразни надежди/.
Никак не ми хареса физиономията и /доста злобничка си беше/, когато вечерта Саваш си тръгна.
Не знам какво да очаквам вече от нея - сценаристите много разбъркаха нещата. Пък и анонсите, които показват за следващият епизод винаги са толкова объркващи - колко страници изписахме за това какво ще направи Ш. като разбере за Йомер - тя пък не разбра.
Все пак си мисля, ча Саваш каза на Чичек, че иска да се разведат и за това бяха тези крясъци, и тези гадни думи за "копелето" - явно думата мн. им харесва. Вярно е, че тя има защо да се страхува от това което ще последва след развода, но все пак нали си го знаеше от преди. Пък и сега брат и е до нея. В самия края я дават тъжна и смирена. Струва ми се, че когато Саваш и каже че "копелето" е негово, тя все пак ще се вземе в ръце. И  да си остана онази Чичек - влюбена и надяваща си, но непречеща в нищо на Саваш.

# 417
  Добър ден на всички ! Явно доста сме се развълнували снощи ???
Аз малко шегичка да внеса  hahaha :hahaha
Не знам какво са намислили сценаристите с Бешир но Саваш как и с цял отряд талибани ще трябва да се сбори??? То не стига всичко друго , ами
и супермен  трябва да играе

# 418
Анотация: Нургюл Йезилджай и ATV на популярния сериал с участието на серия 31 Любов и наказание трейлър епизод готови да последват разлика ddizi.com. Вторник, 26 октомври в 20:00 часа можете да гледате на последния епизод в любовта и наказание.

Özet: Nurgül Yeşilçayın başrolünü paylaştığı ve atv nin sevilen dizisi Aşk ve Ceza dizisinin 31. bölüm fragmanı ddizi.com farkıyla izlemeniz için hazır. 26 Ekim Salı günü saat 20:00`da Aşk ve Ceza son bölüm izleyebilirsiniz.

Какво ще рече това?

# 419
  • На юг от тук
След като изчетох всичко и аз да си кажа моето мнение.Серията беше динамична и много емоционална. Всички се опитваме да защитаваме героя, който ни харесва. След като изгледах филма, започвам да си мисля, че Ясемин трябва да се страхува от Чичек за детето си, а не от мама Корлеоне. За мен тя е АМ в рокля. Ибрахим каза на Явуз, че АМ я е карал да ги пренася/ за мен праха/, ако правилно съм запомнила предната серия. Тя издаде баща си не толкова да спаси Саваш, а колкото да му се хареса. Това е мое мнение. Мисля си , че по-нататък новият герой Хакан /дано не бъркам името/ ще се сближи с Ясето. Ще открият много общи неща в живота си. А може и дори да се влюби в нея. И все ме спохожда мисълта , че краят няма да е хепиенд за Яси и Саваш. И днешния живот във Ван си тече по старо му. Дано не съм права. #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт