В коремчето на мама бебенце расте, което щъркелът през МАРТ ще донесе - 5

• 35 872
  • 743
  •   1
Отговори
# 675
Magica de Spell искам да ти благодаря за гимнастиката която си намерила. Вече втори ден я правя и се чуствам добре. newsm10 newsm39 smile3501
За нищо, аз чакам да ми пристигне топката, за да почна по-сериозно  Simple Smile

# 676
  • София
Предлагам официално да забраним публикуването на храни в темата  Mr. Green , защото (казах ли ви, не помня) аз съм вече + 10 кила  ooooh!

# 677
Simple Smile
Здравейте, доста сте изписали  Laughing
Някой да сложи на първа страница и на мен едно синьо щъркелче за нашето юначе  Blush.
За количката като че ли повече ще му мислим - едни мами казват че едни са добри, други мами - други колички. Та ще видим.
Ako допълвате първа страница и аз да си поръчам едно розово щъркелче за нашата принцеса  Simple Smile
mistela, за количката различията идват от изискванията на мамите - дали държиш да е лека /ако ще ти се налага да я носиш по стълби/, да е маневрена, да е с определени размери, че да се събира в багажника на колата и т.н. Така че като си определиш своите изисквания, ще ти се изясни коя е количката за теб  Peace Аз за моята държах да е с летен и зимен кош в едно, че да не се чудя къде да складирам, да е маневрена и да се бута лесно и да е с висока дръжка, за да не ми се налага да се навеждам, за да я бутам. Но повечето мами искат леки колички и другото не им е приоритет.

# 678
Добро утро мамчета.Добре дошла и на новото попълнение.Лека и безпроблемна бременност  bouquetДнес е лошо времето,май ще си стоим вътре на топло Sad

# 679
  • Пловдив
Добро утро и от мен     food010
като сме се заговорили за покупки, да ви питам, за какво се ползва шезлонгът? Видях го наскоро у 1 прителка, тя си държеше бебчето като новородено през деня в него, да спи. Сега бебето е на 4 м и нещо и каза, че вече не го ползва. Само за това ли е, или има и друго приложение  newsm78 Не може ли бебчето да си спи в легълцето, или да си го държа при мен през деня, примерно? В линка, който е дала v.m.kovacheva шезлонгът е към 44 паунда, множко ми идват, ако ще се ползва само 3-4 месеца  newsm78

И за помпите за кърма, тия дни си говорих с друго момиче и тя ме убеждаваше, че задължително щяла да ми трябва и да си купувам предварително, защото отначало бебето не можело да суче добре и трябва да се изцеждаш. Единствено нямало да имам нужда, ако нямам хич кърма, това ми прозвуча малко крайно.  Rolling Eyes Така ли е наистина?

# 680
Предлагам официално да забраним публикуването на храни в темата  Mr. Green , защото (казах ли ви, не помня) аз съм вече + 10 кила  ooooh!

Съгласна съм. Никакво публикуване на храна !  Blush

за шезлонга моя син  до 6-7 месеца израстна там, сега пак мисля да взема, че предния от експлоатация се разпадна. Удобен е за мъкнене, като ходехме на годсти ние си пиехме  кафето а той си седеше вътре да не се чудя къде ще се завърти и да не тупне от дивана или да не го друсам и люлея на ръце, побутвах шезлонга и готово.  Mr. Green Като заспеше перфектен мини креват, като се наспи вдигам го и става на столче. Отначало нямах стол за хранене, беше перфектно стплче за захранване. Сгъваше се и ставаше компактен. За някой е безмислена покупка, но за мен беше много удобна вещ.  bowuu  Използвахем шезлонага до 1г и 6 месеца поне използваше го като мини столче.

# 681
  • Варна
Добро утро и добре дошли на новите мами  smile3525 newsm51, леки оставащи месеци!
Относно шезлонга да попитам , ако имаме кошче, неможе ли то да се използва вместо шезлонг  Thinking понеже вкъщи няма много място и незнам къде ще събирам всичко. Дори сега се замислих че като се сложи количката в коридора и ще се минава едва едва Sad

# 682
Добро утро и от мен  newsm51
И добре дошли на новите мамчета   bouquet Hug  bouquet

тони бонбони
кошчето върши почти същата функция.Аз го ползвах със сина ми и за хранене , разнасяне напред назад , и сега мисля да не купувам шезлонг , а пак него да ползвам Laughing Но определено шезлонга и кошчетата са много ама много удобни както е описала и Thomasito . За активната гимнастика няма да купувам една приятелка каза,че ще ми даде,но се чудя дали да я взимам , че много неща се струпаха , а нямаме толкоз пространство!
Хубав и спокоен ден на всички!

# 683
  • София
Добро утро! И аз днес съм ранобудна. Simple Smile

За шезлонга напълно споделям мнението на Thomasito. И за мен беше полезна и удобна вещ и мислим да купим отново. Не сме го използвали чак след година, но определено добра работа вършеше. Ако кошчето има различни позиции на облегалката, може спокойно да замести шезлонга.

# 684
  • София
Мммм, днес си имаме рожденик Simple Smile

bzepic, честит Рожден ден миличка, да си жива и здрава, много, много обичана и само хубави неща да ти се случват  bouquet

# 685
Привет! Връщам се от преглед, доки каза 100% МЪЖ  Flutter

Нямам време да чета назад, че имам много работа, надявам се в събота да наваксам.

Поздрави на всички  Hug

# 686
bzepic Честит Рожден ден и от мен.Бъди винаги усмихната и само хубави и позитивни моменти за напред!  bouquet  bouquet newsm51

# 687
  • Пловдив
Викичка и Тони бонбони, под кошче, имате предвид кошчето на количката ли. Т.е. при количките, които имат по 2 коша, използвате този за новородено, така ли? А ако количката е комбинирана, става ли? Или е някакво друго кошче  Blush
И у нас е тесничко и не знам къде можем да ги сместим всичките видове столчета, кошчета, гимнастики и т.н.  newsm78

bzepic , честит рожден ден и от мен, да си жива и здрава, много обичана и много щастие на цялото ти семейство    smile3525

# 688
bzepic честит рожден ден!!! пожелавам ти много здраве, щастие, късмет!!! smile3525

# 689
  • Варна
Bzepic   baloni newsm59  party023  Gift Много здраве, щастие, любов, късмет и най-сладкото, здраво и пухкаво бебче около термин  newsm51

Commelina, аз си харесах няколко колички, които са комбинирани - зимна, лятна и кош за новородено, който става и за кола и вместо шезлонг. Затова попитах и мамите, имащи опит. За мен всичко е ново и трудно ще реша кое е правилно и фукционално. Бих се радвала да се разходим заедно по магазините   bouquet Вкъщи също е малко мястото и затова няма как да имаме от всяко нещо.

Общи условия

Активация на акаунт