FarmVille - 34 тема

• 34 855
  • 735
  •   1
Отговори
# 255
  • Bapнa
Туко що си взех синия медал от дрехите, пуснали са още дрехи със стотинки.

И аз  Mr. Green
Оххх, тези двата рибона : Employee of the month и Best of the rest са ми много зор - само на жълт съм, всички други рибони съм взела, а за Fabulous Foreman ми остават само 4 до син медал....  Crossing Arms

# 256
Здравейте Simple Smile някой знае ли какво се пада от яйцата на тези супер кокошки? Thinking

# 257
Здравейте Simple Smile някой знае ли какво се пада от яйцата на тези супер кокошки? Thinking
http://www.fvnation.com/?page_id=280

# 258
Изкупих всички възможни дрешки с койнс, но стигнах само до червения рибон. Трябват ми още 14 за синия. Какво да правя - пола ли да си сменям? Хич не ми се прави, ама ако трябва ...  Rolling Eyes

# 259
  • София
Мисля, че без смяна на пола няма да стане, поне докато не пуснат още дрешки. Споко, пак ще си смениш пола след това, дрешките си остават  Simple Smile

# 260
Със смяна на пола си взех синия медал  Peace .

Едно въпросче към bialk, казваш че бота обира животните извън сградите, как тогава се вадят бонуси от конюшнята и кончета, яйца и т.н. от другите сгради  newsm78

П.П. Осабоу прасето може да се изпраща като подарък за кратко време  Peace

# 261
Готово! Ми то не било чак толкова лошо да си жена  Hug

# 262

Едно въпросче към bialk, казваш че бота обира животните извън сградите, как тогава се вадят бонуси от конюшнята и кончета, яйца и т.н. от другите сгради  newsm78

Верно! Не бях се замислял върху това newsm78 Ще пробвам белтед с бик да видим какво ще излезе.

# 263
Готово! Ми то не било чак толкова лошо да си жена  Hug

Аз пък бях мъж сутринта  Laughing

# 264

Верно! Не бях се замислял върху това newsm78 Ще пробвам белтед с бик да видим какво ще излезе.

В тази връзка  - на някого да му се намира линк за бик? Че не мога да открия на стената в момента, а в основната ферма не ми се върти...

# 265

В тази връзка  - на някого да му се намира линк за бик? Че не мога да открия на стената в момента, а в основната ферма не ми се върти...

Дано успееш да го вземеш
http://apps.facebook.com/onthefarm/track.php?creative=lonelycow& … 9f376a&ref=nf

# 266
Взех го, благодаря! Сега го поставям при белтед и да видим какво ще родят.

# 267
Някой иска ли от новите кончета ? Оказаха се доста плодородни  Joy

# 268
Тея супер кокошки не правят супер яйца Rolling Eyes

# 269
Оффф самоизтрих си поста  Laughing Наново го пускам...  ooooh!

Падна ми се супер кокошката, дето е 20 кеш в маркета - от златно яйце  Peace

Промених малко парка си от лятно-пролетен на есенно-зловещ  Mr. Green Ама няма много интересни неща де... пък и място нямам! Сега и преди...

Общи условия

Активация на акаунт