Един триместър ми остана, за да стана януарска мама - 12 тема

• 25 139
  • 747
  •   1
Отговори
# 540
  • В две тъмни очички
Lady Guga Честит празник  newsm51 ,с пожелания за здраве,щастие , късмет и сладко и пухкаво бебче през януари!!!

# 541
Lady Guga Честит рожден ден! Нека да бъдеш най-щастливата майка и най-обичаната жена на света!

# 542
Lady Guga Честит рожден ден!   bouquet

Знаете ли в The Mall дали има детски магаини от рода на хиполенд?

# 543
Lady Guga, честит рожден ден!
Здраве, усмивки, любов и леко раждане през януари!   bouquet Hug

# 544
  • Варна
Ех, софиянки почнаха да се организират....
А от Варненките само една се обади........
Дайте и ние да се организираме!

# 545
Lady Guga, Честит Рожден Ден!!! Бъди жива и здрава, много обичана и усмихната, а през януари с едно прекрасно бебче на ръце  newsm67  bouquet  bouquet  bouquet

# 546
Ех, софиянки почнаха да се организират....
А от Варненките само една се обади........
Дайте и ние да се организираме
!
Ами хайде де. Аз съм ЗА.

Lady Guga. Честит рожден ден, много здраве, щастие и любов    bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 547
Лейди Гуга, честит празник! Желая ти много щастие!
И на мен вече много ми се иска да се запознаем, дано успея и аз да дойда на срещичката Peace
Напоследък не си пиех магнезия редовно и вчера вечерта имах малко контракцийки. Пих но шпа и легнах рано. Бързо ми мина.

# 548
 Lady Guga Честит празник! Много здраве, много радост и едно хубаво и здраво бебе!
 BebEshonDel - има Хиполенд, ако не се лъжа в Mall-а до Румънското посолство и Комсед в City Center Sofia.
 Хубав ден на всички!

# 549
Lady_Guga, честит рожден ден!
Да си жива и здрава, много усмихната, лъчезарна и щастлива!
Пожелавам ти много здраве и късмет, и спокойно бременеене до януари!  Hug
Весел празник!   bouquet

Бебешондел, за кой град питаш??  Rolling Eyes

Иначе в Пловдив на 11.11. ще отварят магазин ХИПОленд в Мол-а. Simple Smile

# 550
Лейди Гуга  newsm59 много здраве и късмет и януари с най-хубавия подарък Simple Smile

Бебешондел в Карфур 100% има голям детски магазин, но не помня дали е Хиполенд или Комсед  newsm78

# 551
Честит Рожден Ден и от мен Lady Guga!
Пожелавам ти много здраве, усмивки и положителни емоции! Безпроблемно бременеене, бързо и лесно раждане и едно прекрасно, здраво януарско бебче!
Весел празник!

# 552
  • Пловдив
BebEshOnDeL Цитросепт-а ти пила ли си го? Питам заради дозите, четох ,че е добре 3х15 капки,ама може да имаш други наблюдения. Влез и в темата за срещата на софийските мами
Аз пия бълг. аналог - Биоцитрин, даже сега го пих, преди седмица, 2 пъти  по 15 капки.
BebEshOnDeL виж в сайта им - имаха и карта на магазините.
Лейди Гуга, честит празник! Много здраве, късмет и да си все така усмихната!  bouquet Hug
Ами ние в Пловдив, няма ли да се организираме-ама ние сме малко, пишете ако искате.

# 553
Мерси, ще погледна.
На мен ми стига Гап, Некст и Старбъкс на едно- все едно коледа нова година и рождения ми ден  Crazy

# 554
  • В две тъмни очички
BebEshOnDeL Точно Хиполенд няма,ама кажи какво горе долу те интересува и ще ти кажа дали има от къде да го видиш/купиш там

Общи условия

Активация на акаунт