Един триместър ми остана, за да стана януарска мама - 12 тема

• 25 139
  • 747
  •   1
Отговори
# 570
  • в Надежда-та
Биричке много хубава булка си  Heart Eyes още веднъж Ви пожелавам много семейно щастие!!! А снимката със сока е направо трепач  Mr. Green
newsm10 smile3521

# 571
Lady Guga,честит рожден ден и от мен!
искам да ви попитам какво мислите за това да си кръстиш първото дете на починал човек?

# 572
Е прежаднялата снимка със сока, ако не в този форум, къде другаде да я кача??  Laughing
Бременна му работа... мрях от жажда по време на снимките...  Crazy Това ми е втория сок...  Rolling Eyes

# 573
Lady_guga честит рожден ден. Жива и здрава и едно сладко и здраво бебче на финала
Относно това да кръстиш първото си дете на умрял човек - аз знам, че не е хубаво, но защо не знам.

# 574
  • София
Биричке  Hug страхотна си!
Лейди Гуга   bouquet честит рожден ден! Бъди много здрава, много щастлива и обичана! Hug

Аз се връщам от ЖК - бебка е 1,100кг  Shocked и според доки утре влизам в 29 гс.  newsm78 Даде ми направление за кардиолог. Някоя от софийските мами може ли да ми препоръча кардиолог за мен? Пусна ми и третите кръвни изследвания + урина. Бебка се движеше и трудно я "хвана" за да и чуе сърчицето  Crazy  В 35 гс. ще ме прати на консултация с алерголог, тъй като имам алергия към упойки и разни други такива  Rolling Eyes Най-хубавото е че бебка отново е главично разположена - май така най-много и допада, защото и на последните 2-3 прегледа си беше така  Heart Eyes

# 575
 Joy Joy Joy 39!!! страница! 39!!!  Joy Joy Joy

човек да не мръдне на почивка за ден-два и вие изписвате 39 страници! е, не обещавам да го прочета  Grinning

Обаче не се сдържах и видях Биричката като булка!!!  Grinning Красавица! Да сте много щастливи!

за добро утро и настроение да споделя поредния лаф на моят мъж! ставам аз няколко поредни сутрини към 5-5.15 и натоварена с раница, обективи, апарати, триножник тръгвам към плажа с надеждата да снимам хубав изгрев (за зла беда залезът е в обратна посока и няма нищо ефектно за снимане на запад)... след това в същия вид се появявам на закуска, а любимият измърмори кисело: "всички със сладките си женички, само аз с морския пехотинец"  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Последна редакция: пн, 25 окт 2010, 13:39 от Agent Provocateur

# 576
  • ул. "Мечтание"
... а любимият измърмори кисело: "всички със сладките си женички, само аз с морския пехотинец"  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Хахахахахахаха!
Той да не е гледал настрани, като те е избирал!  Joy Joy Joy

# 577
  • София
Лейди Гуга ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН  newsm51

Пожелавам леко раждане, много здраве и късмет и една румена сладка бебека януари   bouquet

shikozna добре дошла   bouquet

Fleur:) бодитата с мишоците са страхотни, бързо клюкай от къде са  Laughing

Бира с таратор страхотни сте   bouquet Изключително сте красиви и стилни, пу пу всичко най най  Heart Eyes

Котлен камък в софийската вода няма, така че минерална преварена според мен ни върши перфектна работа  Peace

снуки радвам се, че с бебчо всичко е наред  Simple Smile

# 578
Lady Guga Честит рожден ден и от мен! Здраве, щастие, много късмет и здраво, хубаво януарско бебче! newsm51

# 579
Биричке, честито!
Моята кума кръсти детето си на починалия си баща. Тогава специално се допитахме до свещеник дали има нещо вярно, че не е хубаво. Той каза, че това е просто суеверие и да не се притеснява да кръсти дъщеря си на дядото Peace

# 580
Варненки, и аз съм много за срещата, още повече че преди 2 седмици сме се разминали с част от вас на лекцията на ЛаЛече в Майчин дом.

Lady Guga, Честит Рожден Ден!!! Бъди здрава и много щастлива с бъдещата си рожба.

Shikozna, добре дошла!
За кана Брита знам от медицинско лице, че не е подходяща за деца под една година, не си спомням  точните причини. Иначе и аз сега се каня да купя такава за батето.

Бира с таратор, отивам да те гледам.Simple Smile)

# 581
 Момичета, помогнете с мнение - порязах се на цедилника за чинии, който е метален, на нещо стърчащо, приличащо на пиронче. Тече кръв, промих го със спирт и после с малко йод, но дали има опасност от зараза, не се вижда да има ръжда. Ако някой има повече познания по въпроса моля, споделете!

# 582
  • ул. "Мечтание"
Момичета, помогнете с мнение - порязах се на цедилника за чинии, който е метален, на нещо стърчащо, приличащо на пиронче. Тече кръв, промих го със спирт и после с малко йод, но дали има опасност от зараза, не се вижда да има ръжда. Ако някой има повече познания по въпроса моля, споделете!

Обади се на ДжиПи-то си, ще ти каже най-добре.

# 583
  • Пловдив
Биричка страхотна булка си - и пак да Ви пожелая много щастие.
( и ние в този ресторант си правихме сватбата преди 2 години и DJ почти същия, при нас беше Дидо).

# 584
Здравейте мамчета.
Доста сте изписали Party
Lady Guga Честит рожден ден и от мен!
Аз тези дни не съм писала обикалям по институциите ще си сменям личната карта,книжка.Голямо чакане  ooooh!
Биричке отивам да гледам снимки Simple Smile
Agent Provocateur твоята половинка е голям майтапчия hahaha

Общи условия

Активация на акаунт