Тайната на дългата и здрава коса - 80

• 76 052
  • 720
  •   1
Отговори
# 630
  • Sofia
Моми4ета курсът с тривитаминола колко време да продължи ,4е да не стане авитаминоза и колко време се по4ива????На вас расте ли ви косата от него ??Доволни ли сте??

Около 2 месеца мисля, че е достатъчно. Тъй като аз правих 1-2 седмици почивка след първия месец малко повече ще я правя този път. Общо взето я правя 2 пъти седмично, докато изразходам 2 шишенца тривитаминол като слагам по 2 с.л.

# 631
Освен Екстази никой друг не се включи по моите въпроси... Тези от вас с по-мазна коса, кажете повече мнения омазняват ли ви се още повече косите и има ли значение какво масло ще слагам - Жожоба, Кокосово, бадемово и т.н.?  newsm78 И ако слагам етерични масла трябва ли да махна зехтина или стимуланта на Икаров или нямат общо и мога да слагам всичко?  newsm78

Djona, Маминката, бихте ли казали откъде се купувате хининова вода, по колко слагате, отмива ли се и ефектът против косопад ли е или има и друго ползи?

# 632
Бърборанка, аз съм със суха коса, но според мен няма проблем да си слагаш масла и не бива да те интересува какво правят останалите. Ако виждаш, че едно масло ти се отразява добре, то слагай си го, но ако забелязваш, че не ти действа добре - спри го.
Бях чела, че има подходящи масла за по-мазна коса и такива, които не са много подходящи, но в момента не мога да се сетя къде го бях чела. Спомням си, че се споменаваше като подходящо масло за мазна коса ореховото.
Възможно е човек да е алергичен към някое масло и това също не бива да се подценява.

# 633
Бърборанка аз също имам мазна коса със сухи краища.Правя си маската с триватимонол,като слагам освен него бадемово маслоз,зехтин и масло от ший.След като си измия косата,след купената маска си обливам косата с вода и оцет(в 0.200 мл водна чаша слагам 2 с.л.оцет).При мен действа,а и при всички тук във форума.Това всичко съм го чела тук и го изпробвах.Но ти самата трябва да опитваш,докато най-накрая откриеш кое ти действа най-добре на косата.

# 634
Аз също съм с мазна коса. Вече втори месец правя маска с тривитаминол, стимулант на Икаров, бадемово масло, масло от авокадо, кокосово масло и масло от гроздови семки. Не съм забелязала да ми се омъзнава повече от преди косата, но аз я мия на 2 дни въпреки всичко.   Peace

Tonichka , благодаря ще разгледам сайта на hennafox   bouquet

# 635
Бърборанка аз също имам мазна коса със сухи краища.Правя си маската с триватимонол,като слагам освен него бадемово маслоз,зехтин и масло от ший.След като си измия косата,след купената маска си обливам косата с вода и оцет(в 0.200 мл водна чаша слагам 2 с.л.оцет).При мен действа,а и при всички тук във форума.Това всичко съм го чела тук и го изпробвах.Но ти самата трябва да опитваш,докато най-накрая откриеш кое ти действа най-добре на косата.

а може ли един малко тъп въпрос, но просто не съм наясно - защо обливаш косата си със вода и оцет  Thinking и има ли остатъшна миризма на кисело?

Освен Екстази никой друг не се включи по моите въпроси... Тези от вас с по-мазна коса, кажете повече мнения омазняват ли ви се още повече косите и има ли значение какво масло ще слагам - Жожоба, Кокосово, бадемово и т.н.?  newsm78 И ако слагам етерични масла трябва ли да махна зехтина или стимуланта на Икаров или нямат общо и мога да слагам всичко?  newsm78

Djona, Маминката, бихте ли казали откъде се купувате хининова вода, по колко слагате, отмива ли се и ефектът против косопад ли е или има и друго ползи?

дано не ми се убидиш, че се включвам непитана Laughing , но бих споделила, че една приятелка ползва хининова вода- купува си я от аптеката към 2 лв мисля че беше и си я втрива в корените след къпане без отмиване (поне така ми каза де  Laughing) сложила си я е в едно шишенце с помпичка и си я впръсква в корените редом с масаж Simple Smile  Hug Peace за растеж на косата го прави, но честно казано не виждам да има ефект на неината коса, а и на мн други, за които знам че я използват, но това дали е от неправилна употреба или от непостоянство не мога да кажа дано някои др се включи, който я ползва и да ти сподели  Peace Hug  bouquet

# 636
Ползвала съм хининова вода сигурно години наред, но никакъв ефект, освен, че пресушава косата и ми я правеше гадна

# 637
кой ги произвежда тези скъпи витамини Vitaslim Beauty ? не намирам сайт освен български ...

# 638
Бърборанка , хининовата вода си я купувам от аптеката, не е скъпа.
Аз си я втривам в корените с масаж, но после си суша косата със сешоар, не знам дали не развалям ефекта .
Ползвам я от около месец и ми прави впечетление, че когато си сложа от нея - омазняването ми не е така силно и фрапиращо на 2-я ден, май има и леко изсушаващ ефект, но не съм сигурна.... Нека споделят и други, които са по запознати.
А е ползвам с идеята за растеж....  Laughing
Сега ще започна да е слагам и след маската с тривитаминола  Wink

Само да споделя сега си направих маска с тривит. + масло от жожоба + 1с.л. ром, малко по -късно ще споделя за резултата по съсипаните ми крайща  на косата   Grinning

# 639
а може ли един малко тъп въпрос, но просто не съм наясно - защо обливаш косата си със вода и оцет  Thinking и има ли остатъшна миризма на кисело?
Аз съм го правила за блясък.  Mr. Green Може да се направи и с вода и лимонов сок. При мен не е оставала миризма на оцет.
Правенето на обливки се отразяват изключително добре на боядисани и порьозни коси.

# 640
  • в 1001-та нощ
конкретно за маслата - маслото от гроздови семки регулира омазняването и се препоръчва и за нормална и мазна кожа, но и другите масла няма да я омазнят - защото после измиваш  Peace

а може ли един малко тъп въпрос, но просто не съм наясно - защо обливаш косата си със вода и оцет  Thinking и има ли остатъшна миризма на кисело?
киселото затваря люспите на косъма, той става пригладен и така отразява светлината - води до блясък

# 641
  • в.преслав
И аз сега се наклепах-тривитаминол,кокосово масло,жълтък и уиски.Малко постна ми е "манджата" ама това имам в нас в момента.Ще поседя така 2-3 часа,а след като я измия ще си сложа една ампула от бамбуковата серия на Алфапарф.
   Този път много бързо ми падна боята,ама по-добре,че тази новата фризьорка ми обърка цвета и ме беше направила едно патешко жълто  Sick
   И отново да кажа-и аз съм с мазна коса,която мия през ден,но си ползвам маслата и стимуланта на Икаров редовно.Тази маска с тривитаминола я правя от 2007г. и не съм видяла промяна в омазняването.Даже мисля,че сега положението е много по-добре от преди.

# 642
 Алена, тъй като скоро наближава следващата тема, предлагам да се премахне информацията, за продуктите, от които са доволни само малка част от потребителите, тъй като това е много субективна и подвеждаща информация. Още повече, че примерно аз съм крайно недоволна от някои продукти, от които други са доволни    bouquet

Мисля, че не е нужно да има каквито и да е имена на продукти

# 643
МНОГО благодаря на ВСИЧКИ за отговорите!!  Hug  bouquet

B&C
, а дали има такъв ефект като слагам оцет/лимон в самата маска, защото аз така правя и да ти кажа не знам от него или от цялата маска косата ми винаги има страхотен блясък и лъскавина. Иначе оцет/лимон и (кис. мляко) слагам за да регулира омазняването и реално не знам за бласък, за омазняване или и за двете действа.  Laughing

Алена, май в аптекита не съм виждала маслко от гроздови семена. Ти на Икаров и от аптеки ли го купуваш?  newsm78

За хумата някой беше питал. И аз напоследък много се замислям дали да не пробвам маска с нея. Една позната ми каза, че на нея много й помагала срещу косопад (а аз в момента се боря с такъв).  Thinking

# 644
Бърборанка, да  Simple Smile
понижава pH-то на маската. Аз преди си правих маска само от чист зехтин и не съм слагала оцет, но след това съм си обливала главата с вода в която е имало оцет или лимонов сок.

Общи условия

Активация на акаунт