Домашни рецепти за разкрасяване - тема 3

• 63 576
  • 384
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте момичета, можете ли да ми дадете съвет за домашна рецепта, която да помага в борбата с целулита по дупето  Tired Face ползвала съм козметични продукти, но не бях от постоянните и ест нямаше и ефект. Но сега съм решена да бъда по-активна. Искам да го махнааа   Weary Weary

# 256
Моето дупе и бедра поддържам с масажи,след къпане....с двете ръце тръгвам от коленете отзад нагоре ,като мачкам/щипя , но само с пръстите,но по-дълбокичко в мускулите  и стигам  почти до талията-ножата се зачервява силно,което е и целта на занятието... Simple Smile

# 257
Здравейте момичета, можете ли да ми дадете съвет за домашна рецепта, която да помага в борбата с целулита по дупето  Tired Face ползвала съм козметични продукти, но не бях от постоянните и ест нямаше и ефект. Но сега съм решена да бъда по-активна. Искам да го махнааа   Weary Weary

Най-добре е с антицелулитни масажи. Сама нищо почти няма да постигнеш, защото много друдно се масажира отзад, но ако ти е малко целулита можеш да пробваш. Пробвай това: http://vbox7.com/play:59ff9ad1#commentTop Незнам дали действа, но със сигурност няма да навреди  Peace

# 258
Някой да ми помогне:
Дали знаете как мога да прилагам върху кожата си, етеричното масло от чаено дърво?
  Sad

# 259
# 260
  • София
Някой да ми помогне:
Дали знаете как мога да прилагам върху кожата си, етеричното масло от чаено дърво?
  Sad

Не, не трябва да го прилагаш неразредено, защото ще си изгориш кожата.
Направи дермален разтвор, тоест трябва да го разредиш с някакво базово масло (например бадемово за суха кожа или от гроздови семена за мазна кожа).
Например 10 мл. базово масло (бадемово или от гроздови семена) + 3-4 капки етеричното масло от чаено дърво.

# 261
Някой да ми помогне:
  Sad

Направи дермален разтвор, тоест трябва да го разредиш с някакво базово масло (например бадемово за суха кожа или от гроздови семена за мазна кожа).
Например 10 мл. базово масло (бадемово или от гроздови семена) + 3-4 капки етеричното масло от чаено дърво.
Благодаря ти, а след като направя дадения разтвор....?  Embarassed

# 262
И аз си правя маската с мая с вода ,когато нямам мляко.
Скоро ще споделя рецепта за крем за лице - със зехтин,восък от пчелна пита и още нещо ...но първо ще запиша рецептата с точните пропорции.Имам колежка на 55 години ,използва я и има страхотна кожа ,без бръчки.

Не видях да е споделена, може ли подробности.  Praynig

# 263
И аз си правя маската с мая с вода ,когато нямам мляко.
Скоро ще споделя рецепта за крем за лице - със зехтин,восък от пчелна пита и още нещо ...но първо ще запиша рецептата с точните пропорции.Имам колежка на 55 години ,използва я и има страхотна кожа ,без бръчки.

И аз ще чакам рецепта за този крем дано и при нас да има такъв ефект, че бръчките почнаха да се личат вече

# 264
  • София
Някой да ми помогне:
  Sad

Благодаря ти, а след като направя дадения разтвор....?  Embarassed

Можеш да си направиш маска с хума например. Flutter
Една с.л. хума + около 8 капки от дермалния разтвор. Отстранява се малко преди пълното изсъхване с вода. Peace
Маслата се съхраняват на тъмно и хладно.

# 265
Чаеното масло аз го ползвам в розова вода няколко капки и с тампони вечер чистя лицето Wink

# 266
Здравейте дами.Понеже реших да спазвам лунната диета и искам да попитам някоя от вас спазва ли я и какво точно консумира през фазите на луната?Предния път главно в менюто ми имаше домати,краставици,ябълки,банани,портокали,сварени картофи и яйца.Някой който е запознат може ли да ми каже дали тези продукти са подходящи.Благодаря предварително и се извинявам ако поста ми не е за тая тема.

# 267
Кажете как ползвате Тривитаминол.

# 268
  • София
Аз си правя маска за коса(по-напред мисля че бях писала как я правя) Тривитаминол, ракия, оцет, зехтин, кисело мляко, жълтък. Доволна съм.
Вчера обаче реших че мога да сложа и в маска за лице. Спретнах си я по мой вкус Laughing Сложих хума, утайка от кафе, 1-2 капки тривитаминол и малко кайсиево масло. Не ме питайте как и защо я измислих. Стоях с нея около 10 мин. докато започна да изсъхва и влязох в банята. То се получи малко 2 в 1-хем маска хем пилинг Laughing ама ми хареса ефекта

# 269
tani_4_ka , на лицето не е ли опасно?! Аз като ползвах тривитаминол за косата, буквално започна да ми никне нова коса. Аз затова и спрях, защото ми е общо взето гъста косата и не търся този ефект. Но сега мисля пак, да я подхраня малко.

Общи условия

Активация на акаунт