Професионални серии за коса - 13

• 54 616
  • 722
  •   1
Отговори
# 600
алена, май ме обърка с mamaden  Laughing Hug

Илианче, писах ти на лични.

# 601
  • в 1001-та нощ
Съжалявам   bouquet редактира  Hug

# 602
Аз все забравям да споделя ,че новият Kerastase Bain Nutri-thermique много ми допадна. Определено се усеща едно още по-приятно чувство на мекота и нежност ,супер бързо отпускане на косата още под душа. Косата остава много приятна и след изсушавене.

# 603
  • Пловдив
mamaden ,

правилно си се ориентирала, но е хубаво дълбокото хидратиране да започва преди терапията (протеиновата).

Hug но всички се учим постоянно ... като изпиташ въздействието на повечето видове продукти - ще можеш и сама да усещаш- кога от какво имаш нужда  Peace

мисля, че добре си подбрала маската абс. рипеър - за случая; на мен ми идва прекалено - явно наистина си с мнго суха коса, а и с твърдия ебел косъм - още по-трудно става

ще усетиш как в един момент ти идва в повечеи тогава посегни на хидратиращамасла и по-лека от абс.рипеър Wink))

какви други ползваш?

Разбрах аз, че хидратацията трябва да е преди протеиновата терапия, но късно Laughing, след като попрочетох малко информация във форума. Явно трябва да внимавам доста с протеините, наистина косъма ми е дебел и това май прави нещата по-трудни.
Освен абс.рипеар-а, имам още две протеинови които за сега няма да ползвам и на Лореал проф за боядисвана коса, пробвана веднъж...не бих казала, че съм впечатлена, може би момента не е бил подходящ.

# 604
  • в 1001-та нощ
аз ползвам балсама витамино олор и съм изключителнодоволна от него

хидратира ми добре и не отежнява; лек и приятен Peace

# 605
  • Пловдив
Бях прочела, че си доволна, вероятно е хубава серия, аз обаче е пробвах след протеиновите терапии, когато предполагам косъма е бил запечатан, и за това впечатленията ми не са обективни. Ще я пробвам след време пак.

# 606
  • в 1001-та нощ
бих я определила, като "неутрална серия",от която няма прекален ефект...ако прави наситена серия и искаш нещо леко за почивка - ето - това е - особено ако се ползва и боя  Hug

но трябва да се има предвид, че ползвами балсам без тмиване и коприна, макар и в минимални количества

мисля, че скоро ще "протеинирам"- ампула вита цимент - с няколко последващи приложения на продуктие от серията и ехо от реконструктри без отмиване (ефект на заглъхване...постепенно намалям протеина до край)

# 607
mamaden, забрави ги тези протеинови терапии и колко доволни са хората от тях. Моята коса също е изрусена, дебел косъм, не е къдрава, но е чуплива и природно суха. На мен протеиновите терапии не ми се отразяват добре. Правят косата ми още по суха и гадна (твърда). Това за предварителното хидратиране съм го чела сигурно хиляда пъти, но полза няма. Просто на моята коса тези продукти не и се отразяват добре. Има коси, които са с тънък косъм, меки и на тях може да им е добре, но на мен не. Протеини, както сама си разбрала вече, има в почти всички продукти и не е нужно да си взимаш продукти с конски дози протеини.
За хидратиращата серия на Joico нищо не мога да кажа. Ползвала съм само един продукт и той не ми хареса, но си мисля, че Joico Moisture Recovery Treatment Balm е хубав продукт и може и да ти се отрази добре - не знам.
Предполагам, че няма да си вземеш серията Oleo Relax (скъпа е и сега с това оплешивяване съвсем стана не атрактивна  Laughing ), но можеш да опиташ Liss ultime на Loreal. За мен тя е лореалският вариант на Oleo Relax. Също може да опиташ и Smooth Down на Redken.
Аз в момента съм спряла всякакви реконструктори и протеинови терапии и ползвам маската Smooth Down плюс Oleo Relax Fluide и съм безкрайно доволна.  Heart Eyes
Хубаво е да помислиш и за някаква нощна грижа.

# 608
Моми4ета има ли място в София от където да си купя продуктите на Joico???

# 609
Моми4ета има ли място в София от където да си купя продуктите на Joico???
Има, но аз не знам от къде. Casual знае и беше писала за цените на продуктите, ако не се лъжа.

# 610
.. и като заговорихте за това .. всъщност имате ли представа кои проф. продукти ги има в София и кои просто трябва да си се поръчват от интернет? ..  newsm78

извинявам се ако въпросът е задаван вече ..  Praynig

# 611
# 612
Аз имам  Simple Smile
Имам цялата серия All Soft на Redken. Единственото което прави тази серия при моята коса е омекотяване, но не екстремно. Не ми хареса серията, но държа да отбележа, че има доста хора, които я харесват. Според мен не е предназначена за силно увредени и сухи коси. С нея не може да се постигнат някакви забележителни резултати.

# 613
Вчера си слагах кокосово масло отмих с балсам и после два пъти със шампоан и нямах проблем с омазняване.
Изпробвах и шампоана и  балсама за боядисвана коса на Лакме после двуфазния и термозащитен пак на Лакме и всичко ми хареса .

# 614
  • в 1001-та нощ
.. и като заговорихте за това .. всъщност имате ли представа кои проф. продукти ги има в София и кои просто трябва да си се поръчват от интернет? ..  newsm78

извинявам се ако въпросът е задаван вече ..  Praynig

магазина на ул.Алабин 40 - срещу съдебната - има продукти на Лореал и Лакме - до колкото зная, и други, но не знам какво

също в един магазин до нас - за проф. козметика - намира се над Борово - там имам Лореал, Лакме, Рене Фюртерер и др. подобни

Общи условия

Активация на акаунт