Кашичка или пюре, Юнче малко ще яде? - Тема 7

• 27 734
  • 740
  •   1
Отговори
# 465
Смотан лаптоп  newsm45 и на този не мога да редактирам файлове MS Office , някой ползва ли лаптоп , който не е закупен от БГ, моя е от UK... Не мога да ползвам MS Office иска ми някакъв код или парола, не знам какъв е ,къде да го търся....   #Cussing out и сега не мога да попълня табличката  smile3512

# 466
moje li nqkoi da mi prati parola za po6ata. Mersi:))

Много моля и за мен паролката   bouquet

# 467
Смотан лаптоп  newsm45 и на този не мога да редактирам файлове MS Office , някой ползва ли лаптоп , който не е закупен от БГ, моя е от UK... Не мога да ползвам MS Office иска ми някакъв код или парола, не знам какъв е ,къде да го търся....   #Cussing out и сега не мога да попълня табличката  smile3512
Ив, и нашия лаптоп е от UK и аз също не мога да ползвам MS Office, всъщност можеше да се ползва само първите три месеца, защото за толкова време си бяхме закупили пакета и като изтече този период не може да се ползва, а трябва да се плати отново, та мисля че и при теб проблема може да е подобен  Thinking

Ох, а пък ние с бебка тази вечер сме си сами  Sad, нашия тати отиде на концерт на WASP

# 468
Преинсталирайте си лаптопите с операционна система наше производство и ще ви се решат проблемите. Joy

# 469
Ив, и нашия лаптоп е от UK и аз също не мога да ползвам MS Office, всъщност можеше да се ползва само първите три месеца, защото за толкова време си бяхме закупили пакета и като изтече този период не може да се ползва, а трябва да се плати отново, та мисля че и при теб проблема може да е подобен  Thinking

Ох, а пък ние с бебка тази вечер сме си сами  Sad, нашия тати отиде на концерт на WASP
хм...странно...не си спомням дали съм ползвала програмата тогава  newsm78, трябва да разпитам дали не може да се оправи...
марету май така трябва да направим...
Ох, мен пък сериозно взе пак да ме боли гърлото...  ooooh! аман вече.....,

# 470
  • Варна
Здравейте!
Днес си имам много хубави новини, нашия тати ще си е тук още цял месец. Crazy А тази вечер успя да забели пишлето на Теди, друго си е мъжката работа.  Embarassed
Протектор за матрак взехме от Карфур, но не мога да кажа, каква марка е. Имаше всякакви размери. Доволна съм, не спарва.
Ние купихме такова столче за хранене. На Теди му харесва в него, слагам го да свиква вече.
В цяла Варна нямало Диавид. Другата седмица ще се прибираме до Силистра и ако не забравя ще взема,имам неотворена опаковка, а няма да я ползвам, за някоя мама от Варна, ако има нужда.
За какво е тази таблица в пощата? От там ли ще се вземат снимките за колажа или да се изпращат на мейла, който Елиза е дала?

# 471
Добър вечер и от нас!
Марету, Блу бърд, Милкуз, мерси за загрижеността и съветите! Давах снощи 2 пъти Панадол. Първата доза не му смъкна температурата. Не можеше да заспи милото и съвсем се превъзбуди. С хиляда мъки след втората доза заспа, някъде след 1.00 (а обикновено заспива към 9.00-10.00). Имам и Беладона 30сн но бях забравила за нея - ако вдигне пак Т, ще дам от нея. .Май и той на синфлорикса реагира, понеже на това краче му се появи зачервено твърдо топче.
Днес няма температура, но пък ака доста начесто. Докторката каза, че до 2-3 дни от ваксината е нормално да има такива реакции. Ох, една ваксина, а все едно болно дете гледам пак...
На мен не ми казват да не го къпя след ваксина, но вчера пропуснахме. Днес мога ли вече да го къпя?
Мими Бо, не се притеснявай излишно!
Чери, а преди като си му я мерила, колко му е обичайната Т?

# 472
Здравейте! да  ви питам за табличката само снимки ли ще качваме и кога ще попълваме резултатите от консултациите

# 473
  • Пловдив
Пепси, снимките за колажчето ги пращаме на Елиза, тя даде адрес, на който да пращаме. А табличката в пощата ни е за данните на бебоците- как наддават на консултациите, ръст, тегло и снимка можеш да добавяш  Hug

deluxsa - мисля, че ако решиш може още сега да си вкараш всички данни  Peace

Хи,хи - с Алексова сме писали заедно   Laughing    Hug

# 474
Лулу, 24 ч не трябва да се мокри мястото Hug

Табличката в пощата е за мерките, а който иска може да си качи и снимка.
За колажа се праща снимка на посочения от Елизка маил Peace

Болните бързо да оздравяват Praynig

Ванишка ме изпревари, хихихихи

# 475
Хайде и ние сме в отбора с първото пробило зъбче  newsm68 Силно се надявам всичките да ни излизат леко, без да създават проблеми

# 476
И на нас вчера ни биха последните гадни ваксини, беше доста неспокоен, но не е вдигал температура и къпахме същата вечер  Heart Eyes Сега на петия месец само ще се теглим и мерим  newsm44
И аз тръгнах да качвам снимка и данни в екселската таблица, но гледам, че само снимки имаше и се въздържах  newsm78
Лека вечер мамчета и бебоци   sleepuu

# 477
Хайде и ние сме в отбора с първото пробило зъбче  newsm68 Силно се надявам всичките да ни излизат леко, без да създават проблеми
Честито зъбче на малката Симонка  Heart Eyes

# 478
  • София
Feichkata , честито ви зъбче tooth

# 479
Честито чъбче на Симонка.
ivv83 ако ми изпратиш снимчица и данните : дата на всяка консултация с кг.  и см. мога да ги нанеса заедно с моите данни (сложила съм само снимка).
 Е от нас лека нощ мамчета и бебочета!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт