Кашичка или пюре, Юнче малко ще яде? - Тема 7

• 27 734
  • 740
  •   1
Отговори
# 540
ANDJELINA - направо си почвай второто шише. На листовката ясно пише- трайност 1 месец след отваряне на шишенцето!!!   Peace
Моята педи, каза, че няма проблем, но ще почвам новото  Hug

# 541
Ееее, ама и аз съм един заплес  doh Въпросче по-скоро към софийските мами - и онзи ден питах педиатърката ни за Синфлорикса и тя за пореден път ми казва, че я нямало, измрънка и още нещо, което не можах да чуя. Ние нямаме нито един прием дотука. При някоя от вас имало ли е въобще такова нещо? Доколкото си спомням никоя мама от София не е споделяла, че тази ваксина я няма.  newsm78

# 542
  • Пловдив
ANDJELINA - Ами да ти кажа честно не знам дали има проблем, но аз винаги спазвам това, което пише на листовката. С лекарства не смея да експериментирам  Hug

# 543
Ив, ето един цитат на мартеа за компреса:

Елиса, аз пак с бабините компреси, но ето един, който си правих през бременността и ме отърва от гнойна ангина без антибиотик - сваряваш яйце, разрязваш го на две, махаш жълтъците и на тяхно място сипваш захар. Налагаш половинките яйца отвън там, където се падат сливиците, след което връзваш памучна кърпа отгоре. Така спиш. През нощта ти става много дискомфортно, мястото някак си се затопля, но ефектът е учудващо голям. Този компрес съм го виждала в нета в следната разновидност - белтъците настъргани и смесени със захарта, разстлани върху кърпа, която пак връзваш на врата. Също съм срещала компрес с извара, но не съм ги пробвала. Успех, ще се оправиш!

Тони
, никога досега не е имало липси на ваксини при моята, обаждам се, насрочваме дата и отивам, установяваме на какво е ред  и тя вади и слага. Не я и питам има ли няма ли, пък и тя предварително не ме е питала за да набави , ако няма..Незнам защо така се получава при някой педиатри в страната newsm78

# 544
  • София
Въпросче по-скоро към софийските мами - и онзи ден питах педиатърката ни за Синфлорикса и тя за пореден път ми казва, че я нямало, измрънка и още нещо, което не можах да чуя. Ние нямаме нито един прием дотука. При някоя от вас имало ли е въобще такова нещо? Доколкото си спомням никоя мама от София не е споделяла, че тази ваксина я няма.  newsm78

При нашата педиатърка ваксината я има. Аз поисках да я отложим с няколко месеца и педиатърката каза, че лично според нея тази ваксина е безмислена и дори било по-добре да се отложи (след 7м. са само 2 приема, а след 1г. е само 1 прием). Пак казвам, че това ми го каза след като аз поисках да я отложим, тя я беше приготвила. Така че... не е голяма загуба липсата й.

# 545
Ееее, ама и аз съм един заплес  doh Въпросче по-скоро към софийските мами - и онзи ден питах педиатърката ни за Синфлорикса и тя за пореден път ми казва, че я нямало, измрънка и още нещо, което не можах да чуя. Ние нямаме нито един прием дотука. При някоя от вас имало ли е въобще такова нещо? Доколкото си спомням никоя мама от София не е споделяла, че тази ваксина я няма.  newsm78
Тонка, ние сме само с един прием на Пентаксим миналия месец, тогава д-р Азади сложи последната ваксина, с която разполагаха в поликлиниката, тогава бях писала тука. Сега в събота сме на контролен преглед и ще видим какво ще има и какво няма да има като ваксини и ще споделя  Simple Smile

# 546
На нас вчера ни биха първия Пентаксим и Синфлурикс наведнъж и сега сме с температура. Снощи почти 39 градуса, а днес 37,7, нормално ли е и на другия ден да има температура? Нещо взех да се притеснявам.

Не се притеснявай, до 48 часа след ваксинацията е нормално да има реакция.
Марету - извинявам се предварително, за това което ще кажа, не е с цел да те обидя  Hug - Операционни системи БГ производство няма  Crazy Дори да преинсталират, проблема няма да се оправи  Peace Това че уиндоуса е на български не значи че е произведен тук  Peace
Не, мила, не ме обиждаш ни най-малко. Намеквах за пиратски прозорец. Wink
Благодаря ви за отговорите за АМ. Изобщо не знам как ще реагира Никола, та той дори водата я плюва. Ами ако си остане гладен и пищи... жална ми майка.

# 547
Споко!  Ще го яде, къде ще ходи. Иво също е ял два пъти. Нищо му няма.

# 548
Благодаря, момичета!   bouquet И аз не знам защо се получава така, първия прием на Пентаксим го забавихме, че тогава нямаше и затова сега ходим веднъж да се мерим и после още веднъж за ваксина. Сега на четвърти трябва да ни е последния прием и каза, че после сме щели да оправим нещата всичко да ни е на една дата.

# 549
Здравейте,да се разпиша и аз набързо ,докато малката спи.
Тези зъби са някакъв ужас,нито часалки,нито ледени биберони с гел,нищо не помага.Сега гледам сте писали за дентокинд,ще пратя нашия татко да го купи.А той как се приема?! Едни викове са,едно чудо и всички пръсти в устата-миличката.
Честито на Краси за първото зъбче,дано и ние скоро се обзаведем с първо Mr. Green
С климатик сме през целия ден,вечер преди да легнем към 23.30 го изключвам и мисля,че за сега така е добре.Вечер като я храня /продължаваме да се будим 2 пъти за хранене/ темуратурата е  22 градуса.
Някой беше попитал за детските-още първо число на месеца ги получавам,не е имало забавяне до сега.
Ако може някой да ми прати  мейла  на Elisa,за да пратя там снимка на Буба,че в табличката ми е трудно да намаля снимката и става нещо огромно. newsm78
Варненските майки-да кажа ,че точно преди 1 седмица бяхме във Варна и бях забравила Деавита.Купих го от една аптека срещу Експресбанк /кръглата банка/ по Владислав Враненчик-имаше си го .Може да пробвате и там Peace
Чесито и на всички празнуващи. Grinning
Чао за сега

# 550
Цял ден ви чета на пресекулки, да видим какво съм запомнила.  Laughing

Морска, честит празник! Жива и здрава бъди и много обичана мама и съпруга!   bouquet
Лорка, честит ти рожденник, още дълги години да се радва на деца, внуци и правнуци!   bouquet

Марету, моето заклето кърмаче за съжаление отказва АМ. Сменяхме млека, правихме всякакви акробатики кой и как да го нахрани, обаче човекът си има принципи.  Laughing Последно го оставих преди няколко дни с Нутрилон, уж най-близко до кърмата, ама нъцки - 6 часа стоял гладен.  Rolling Eyes Направо съм се притеснила как ще се отбиваме, защото нямам намерение да го оставям сам да се отбие. Ама ще го мисля като назрее моментът.  Peace

# 551
Здравейте отново!
Искам да попитам, има ли някоя мама , която е премахнала нощните хранения с вода? Аз честно казано не вярвам и сме в спор с мъжа ми.Моя бебчо дори не пие вода ooooh!

# 552
Ох, аз май се разболявам Tired ooooh!
Тече ми носа, кихам и ме боли главата! Аман! Дано не е заразно. Взех един Осцилококцинум и ще видим накъде вървят нещата. Crazy

# 553
Eliza , и аз бях така преди 2 дни . Оправих се бързо и не заразих малкия ..... дано и твоето да е такова  Peace

# 554
Katerini-и на мен не ми се вярва да има,много ми е чудно,ако някой е успял,колко нерви и безсънни нощи е жертвал newsm78

Общи условия

Активация на акаунт