Звездни компромати-82 част

• 58 633
  • 746
  •   1
Отговори
# 105
Опа май закъснях със 7 странички Flutter

и аззз

# 106
На Николинка, опссс- Николетка, никак не и отива да се занимава с обвързани мъже!
Че тя си е "на повикване" го знаят и малките деца.

Ама да разбиеш семейство, или в случая дългогодишна връзка..    Sick

Нищо де- и тя ще залезе, като Лияна предполагам.
И сигурно чак тогава ще усети  какво е да си от другата страна- искрено и го пожелавам!  Peace

п.п. Злобна съм, да..   Mr. Green

Последна редакция: пт, 22 окт 2010, 02:06 от Albo

# 107
Вики,приятен коментар,спирам Grinning Hug
Николета прави услуга според мен на Алисия.По-добре сега-когато е млада и красива-нека знае сега.Защото той си е такъв явно и някой ден можеше да е още по-тежко.А те двамата...нека си носят греха,него никой не може да изкупи.

# 108
На Николинка, опссс- Николетка, никак не и отива да се занимава с обвързани мъже!
Че тя си е "на повикване" го знаят и малките деца.

Ама да разбиеш семейство, или в случая дългогодишна връзка..    Sick

Нищо де- и тя ще залезе, като Лияна предполагам.
И сигурно чак тогава ще усети  какво е да си от другата страна- искрено и го пожелавам!  Peace

Аман от злобни жени! Аман!  ooooh!  Понякога имам чувството, че Николета е откраднала вашия мъж! Че чак и злобни пожелания, маскирани с искрена загриженост!

Чесно казано не ми пука нито за Николета, нито за които и да е било друг, ама вече се оляхте!  ooooh!

Злобни жени такива, не разбрахте ли, че в раздялата никога не е виновен само един човек! В това, че Алисия-Валери, Христина-Благой имат проблеми не са виновни само и единствено "другите".

За една раздяла са виновни много, ама много неща, ситуации, постъпки и хора! Ако вашия мъж ви напусне, не търсете вината в любовницата! Вината е комплексна!

# 109
А аз мисля,че просто повечето са съпричастни към болката на една непозната жена. Което,като се замислиш,е мило.

# 110
  • Tам през Атлантическия океан
Viktoria®, плюЙ да не ти се случва  Sunglasses а кое е комплексно и кой виновен само те си знаят  Wink

Да не е спам  Hug

Кефят ме като двойка  Grinning

# 111
Viktoria®, плюЙ да не ти се случва  Sunglasses а кое е комплексно и кой виновен само те си знаят  Wink

Кое да нне ми се случва? Печелила съм и съм губила мъже! "Крала" съм и са ми "крали" мъже! Но никога не съм смятала, че вината е точно и конкретно в единия от тримата! Хайде не бъдете наивни малки момиченца!  Laughing

Да не е спам: Наоми Кембъл слиза от подиума заради артрит
Арестуването на супер Бианка - видео  Whistling

# 112
  • Tам през Атлантическия океан
И на други звезди им се е случвало т.е. никой не е застрахован   Whistling ама такова пъчене и показност от страна на лиБовницата  само у наше село е гордост и PR  Mr. Green

# 113
И на други звезди им се е случвало т.е. никой не е застрахован   Whistling ама такова пъчене и показност от страна на лиБовницата  само у наше село е гордост и PR  Mr. Green
Peace
Мисля, че проблемът си е на Валери-провали се, като футболист и сега избива комплекси на друг фронт.
Не му върви в кариерата на момчето, има талант(поне така казват), но не му спори.........освен талант се иска и характер, но всеки търси лесното..........я вижте Бербатов, колко време му беше нужно, за да се климатизира в Манчестър Юн, 2 години, той какво направи..........да не тръгна по фусти, и да се себедоказва по кръчмите......... Naughtyне, тренира момчето, и работи над себе си.........А Валерката, ако го оставят в Парма да се радва.........както е тръгнал........скоро ще му залезе кариерката.........

# 114
# 115
# 116

На Николета й отива да се занимава с когото си иска! Опазването на нечий брак не е нейна грижа, а на участниците в него!
Пък за пъченето - някой видя ли тяхна обща снимка?
Пък и едва ли за някой вече е тайна връзката им ,могат да си пускат каквото си искат. На колко от вас, мъжете ви са имали предишни връзки и деца?Или вие нямате общи снимки с МилУто, само защото е бил обвързан някога?

# 117
Кристина Агилера в болница с разбита уста    http://www.bliasak.bg/news/p3_8597_0.html

# 118

На Николета й отива да се занимава с когото си иска! Опазването на нечий брак не е нейна грижа, а на участниците в него!
Пък за пъченето - някой видя ли тяхна обща снимка?
Пък и едва ли за някой вече е тайна връзката им ,могат да си пускат каквото си искат. На колко от вас, мъжете ви са имали предишни връзки и деца?Или вие нямате общи снимки с МилУто, само защото е бил обвързан някога?

Тя Николетка това и е професията, да пуска снимки с поредната си ГОляма Либов..........
Ти да не си и дружка?
Да си пуска снимки, тя се излага........ние освен да и се смеем, какво друго ни остава.............

# 119
Вдигате й още повече рейтинга, дерзайте! Mr. Green
Нали знаеш - лоша реклама няма!

Общи условия

Активация на акаунт