FrontierVille 4

• 35 928
  • 750
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Някъде четох, че Pioneer Toy Factory ще е активна до ... някоя си дата, правилно ли помня или бъркам? Ако е така, някой дали знае кога изтича?

Edit: отговорих си

Последна редакция: чт, 06 яну 2011, 22:47 от mimeime

# 526
  • Варна
Здравейте, току що обърнах внимание че на последната мисия от новогодишните 12 мисии , ми изписва че остават 7 дни и 4 часа до края на мисията ...
това според вас означава ли че имам още седем дни за да ми пораснат дърветата , та белким излезе някоя мечка ?
нали на прозорчето от където се избират мисиите пише че са до 07,01 ....
или срока да се отворят е 07,01 , а последният срок за изпълнение е след 7 дни .... голяма чуденка ми е

# 527
  • варненка от София
Дааа, явно са продължили срока на коледните мисии, което мен ме устройва супер. А иначе има още нови новогодишни мисии. Интересни нещица има. Хайде народе на мисиитееее.....

# 528
Аз искам да попитам за новите мисии,какво трябва да се направи за да се вземе календара.Той е в колекцията за Нова година newsm78

# 529
  • варненка от София
Аз искам да попитам за новите мисии,какво трябва да се направи за да се вземе календара.Той е в колекцията за Нова година newsm78

Ами пише, че при различни дейности извършени и ще дава нещица от новогодишната колекция, но до този момент не ми се е паднало нищо.

# 530
Двама съседи ми бяха изпратили колети. И в двата имаше календар.

# 531
  • в една мансарда точно под звездите ..........
На мен пък от тези колети ми се паднаха исканите неща от бисквитената къщичка и така успях да я завърша!

# 532
Аз имах 10 колета.но в нито един нямаше календар,а сега вече колети не могат да се изпращат.Има ли друг начин да се получи този календар? Rolling Eyes

# 533
Кажете ми как да си разширя фермата.Минала сам и петте мисии за разширяване и не мога да си купя земя.

# 534
Имам едно предложение относно новата колекция - всеки, който намери някакъв елемент да казва откъде го е намерил

# 535
  • варненка от София
Ами и при мен един календар скокна от специалните пакети, но друго за сега не съм виждала, аза една част от мисиите ми иска чашата да имам, ама нъцки...

# 536
http://telme-bg.com/frontierblog/?p=394
с 1 дума искат активност за получаване на елементите, но дано поне да направят шанса за получаване по-голям ... Praynig

# 537
Съвсем се отчаях,пише че шанса да се спечелят неща от новогодишната колекция е 1 на 200 Cry Трябва много търпение Praynig

# 538
Вие да видите 2рата част на 6тата мисия  Twisted Evil

# 539
Вие да видите 2рата част на 6тата мисия  Twisted Evil
Виждали сме я. А който не е- тук ша я види.

Общи условия

Активация на акаунт