, а това се отрази и на него, стана неспокоен. Слава богу този период прикючи, издържах 2 седмици така. Нещата се оправиха като почнах даго храня от шише - кърма или АМ и тогава започна да си яде през деня и да си има режим и аз се родих
и детето съответно се успокои. При нас това проработи, сега единственото събуждане е в 4 през нощта, тогава давам цица за успокоение за 5 мин и пак заспива.
. Е, сега й расте зъб, та сме друго чудо 
и ме е вдигнала от 5. Така де, от сън помен няма 
- за косопада спомага до толкова до колкото поддържа скалпа в добра форма - тъй като в него живеят космените фоликули и за тях е важно да са в добра среда.

да се буди и ядеше едно шише. Кърмих година косопад нямах, господ си знае работата нямам гъста коса и съвсем ще остана без нея.
По скоро я мята търсейки цица. Но и това наддаване, което уж и то можело да доведе до рахит. И още разни неща като симптоми бяхте дали и витамин Д не давам уффф. Сега ще го мисля. До кога може да се установи този рахит и как. Нали на ортопед? Но той мина прегледа...вече как се разбира?
Това не съм сигурна, че бих го пробвала пак
, та какви ли не неща съм пробвала, но на козметиките произведени в БГ не съм фен. Само за един смислен шампоан се сещам и той е на Лореал някакъв професионален се води, в малка тубичка и е към 25лв. Но нямам особени познания в областта - всичко е на принципа на проба-грешка. 
.
Хахаха само като се сетя. Не че и с този шампоан като се измих за първи път не смърдях на запъртък. И викам на приятеля дето ми каза рецептата: Абе тва смърди лошо. А той "Аз не ти ли казах, че се измива с хладка вода?"
Препоръчани теми