SUPERNATURAL - Saving people, hunting άλφα-things, the family business

• 21 618
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
Сега трябва да изтрия Дийн, ето, на нищо не прилича снимката, а сърце не ми дава...
Утешителната прекрасност какви очи има... леле мале...

# 661
  • Разпиляна във въображението
Как така малко фенки на Дийн?! Това къде? Кой и кога напусна стадиона, а аз пропуснах да гръмна шампанското?

# 662
Инче, прекрасен спящ Сам си пуснала Heart Eyes

Реши ли се въпроса със с-с-с-с-с-с и з-з-з-з  Whistling

Току що попаднах на нещо много забавно, поздрав за шекпшЛиферите  Laughing Mr. Green

# 663
Как така малко фенки на Дийн?! Това къде? Кой и кога напусна стадиона, а аз пропуснах да гръмна шампанското?

Обяснявам пак: малко са тези, които никога, ама никога не са се поддавали дори мъничко на чара на ‘другия’ брат Уинчестър. Сега как е? Е, зависи какви точно са условията за пълноправно членство на Маракана, допускат ли се малки 'прегрешения' и т.н.

... Реши ли се въпроса със с-с-с-с-с-с и з-з-з-з  Whistling

Г. Краули даде решение, което ме задоволява напълно:

Импалка, дано да не ти мине Praynig З-с-з-с-з-с Hug И силата ще бъде с в тееееб!!! Joy

Последна редакция: пт, 05 ное 2010, 16:20 от Impala

# 664
  • В средата на времето

Joy Няма бе, никой не напуска Crossing Arms. Само ми притичват между стадиона и градината. Пусти, ненаситни жени Whistling Joy

Току що попаднах на нещо много забавно, поздрав за шекпшЛиферите  Laughing Mr. Green

Grinning Това е готино. Звучи ми малко като "Ще те кажа на госпожата" Joy

Последна редакция: пт, 05 ное 2010, 16:29 от Izida

# 665
  • # супернатурална #
Импалка, сакън немой!  Naughty  Как така ще сме останали малко верните само на Дийн! "Ние сме на всеки километър и така - до края на света"  Crossing Arms.  Laughing

Ти си пиши, пиши-и, но аз чета Laughing ...

Аз пък чета и се смея, смея rotfImao
Като вземете ти и Дейна да се бутате при ултрасите Whistling Теб си те знаем....Дейна тука го раздава малко по-моногамно, ама (чакай да поиграя на натопи другарчето, тамън го няма Mr. Green) как мърка, м-м-м-ка и мляска по Самови снимки в ФБ  smile3534 Laughing
Ей на! И Изи днес лекичко поддаде, уж заради фанелката Rolling Eyes

# 666
  • В средата на времето

Shocked не съм бе! Grinning Червената фланелка ми привличаше погледа, не Сам Crazy Не мога да поддам аз. Все пак съм ултрас по сърце Grinning

# 667
Г. Краули,

Нали? Как можеш да не обичаш това, което обича любимеца ти, и което е най-важното за него. Ди-й-йн е Ди-й-н заради Сами и Сами е Сами заради Ди-й-йн. И от скромност този път – но само този – няма да се пльосна някъде там по средата, но по към по-ниския Уинчестър. Мяу!

Shocked не съм бе! Grinning Червената фланелка ми привличаше погледа, не Сам Crazy Не мога да поддам аз. Все пак съм ултрас по сърце Grinning

Не е, не е: 'правоверна' остана. Аз съм свидетел.

# 668
  • # супернатурална #
Ok, за Изито може и да се съглася (въпреки че ако се барнем аз и Сами в червено, кой ли ще и привлече очето, сисигурно неговото червено ще е по-червено) ама за онези двете кикимори... Whistling

# 669
Ok, за Изито може и да се съглася (въпреки че ако се барнем аз и Сами в червено, кой ли ще и привлече очето, сисигурно неговото червено ще е по-червено) ама за онези двете кикимори... Whistling

Ей, ама мноУ искаш да се напъхаш в неговата червена тениска и това си е Mr. Green .

Това е червеното на Izida (хм, нещо се запъва гифчето, а при мен си върви добре newsm78 )

'Кикимори' Joy Joy Joy ... , ама не мой с лошо  Joy Joy Joy ...

Последна редакция: пт, 05 ное 2010, 19:23 от Impala

# 670
  • # супернатурална #

Ей, ама мноУ искаш да се напъхаш в неговата червена тениска и това си е Mr. Green .

Не само в червената. И не само в тениската Rolling Eyes

"Кикимора" е вариант на "кокетка" в случая на "кокетка-мажоретка"  Wink

# 671

Не само в червената. И не само в тениската Rolling Eyes

Само в сребристия анцунг не искаш.

PS. Бавно, но загрях - това интервю явно е взето докато са снимали промотата за Сезон 6. Ех, тази evil червена тениска... ще я скъсам за секунди.

# 672
  • # супернатурална #
Е! Мога да превъзмогна себе си...Пък и той просто не е излязъл добре, може и да  мижа... Laughing

# 673
Даммм, ще мижиш, ще се ориентираш пипнешком… ясно ми е.

# 674
  • # супернатурална #
И по звука: "З-с-з-с-з-с" Joy

Общи условия

Активация на акаунт