Giada - точно както казваш уригвам я винаги, но понякога след 2-3 часа пак връща чак през носа и излиза
Разбира се че го следя ако е много кисел никак не става и пак си е в мен. Преди малко 1 час рева неутешимо, въпреки че беше в мен
та реших, че може да са колики и му дадох вълшебните капки - след 15 мин вече беше заспал в ръцете ми и го сложих в креватчето - вече 40 мин спи САМ ТАм
Тъпото е, че винаги заспива, когато не трябва - е сега трябваше да сме навън ..... а да го събудя -
никак не обича. Та сега ще го чакам.
. Сополи няма - освен сутрин, малко и засъхнали. Но според е нормално да ги има, все пак трябва по малко да излизат по този начин.
И то благодарение на добрият вибриращ шезлонг. Ех, този гений, който го измислил ще го позлатя.
Купила съм една Био гайя и мисля да я подаря на някого, не е отваряна.
Докато като си реве по други причини, различно е. Примерно Дани понякога реве силно точно преди да заспи. Бил е буден, спокоен, играл си е и отведнъж - рев голям. Тогава знам, че му трябва 5 минути гушкане и е заспал. Но с коликите не е така, ако си го боли, и гушкането не помага

. Когато имаш време ще пишеш тук и другите имаме нужда от добри съвети за отслабване.

. Когато имаш време ще пишеш тук и другите имаме нужда от добри съвети за отслабване.