Листопад (Yaprak dökümü) - Тема 48

• 34 684
  • 765
  •   1
Отговори
# 300
  • Варна
Гледате ли шоуто.

# 301
# 302
Харесва ми как се смее Феникс Светкавицата ....  Joy Joy Joy

# 303
  • Варна
Харесва ми как се смее Феникс Светкавицата ....  Joy Joy Joy
И на мен  Joy

# 304
Лично на мен ми харесва мнооого повече от представянето на Инджи.Много симпатична и мила,въпреки,че не ми е любим персонаж от сериала.

# 305
На мен ми изглежда малко щура и нестандартна натура с този откачения смях  smile3532 smile3532 smile3532

# 306
  • Варна
Как се зарадва Бену  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Много е сладка  Grinning

# 307
Браво на екипа на Слави, много приятно я изненадаха.Много е сладка-

# 308
Ама какво значи, че Лейля заслужавала повече от Неджля. И двете са допуснали грешки, разликата обаче е че едната се поучава от тях, успява да се изправи и да продължи напред, а другата си тъпче на едно място и си мисли, че без Оуз света свършва.

# 309
  • В тъмната гора.
Ооооо стахотно, много хубаво я изненадаха, много хубаво протече гостито.
Така съм се радвала пред телевизора, вдигнах цялото семейство на крак е те да гледат.
Много хубаво...браво на Слави....страхотно.

# 310
  • Пловдив
Браво на екипа на Слави, много приятно я изненадаха.Много е сладка-
Много мила и затрогваща беше сцената между Емилия и Бену Hug Hug Hug - искрено се изненада и зарадва на тази среща. Като цяло актрисата е много позитивен и весел човек, напълно противоположен образ на Фикрет... Което още веднъж доказва, че е страхотен професионалист и си изпълнява ролята перфектно  bouquet

# 311
Много ми хареса Бену при Слави ... особено изненадата . Ама Джеврие дори не я споменаха  .... сега в края на пети сезон ще й го върне тъпкано ...
 Странно аз ли не разбрах или в последните  2-3 серии няма да участва Бену. Ще я изкарат от филма малко по-рано. Аз мога да напиша сценария за последните 2 серии. Джеврие ще успее да ожени Таксин за Рейхан ... алилуя!! hahaha hahaha hahaha hahaha Така й се пада като не спомена нито майка си, баща си или свекърва си ... аа  hahaha hahaha hahaha

# 312
Много готина Бенну!!! Славчо се лигавеше, но тя се представи супер. Дори, когато не се смееше с глас очите и се смееха. Толкова естествена.....  Във филма изобщо няма шанс да се представи такава каквато е, перфектна артистка!!!  Heart Eyes

# 313
Слави, Слави,    Simple Smile  newsm44 Слави, Слави страхотно интервю направи.
Браво, този път  беше по обстойно и ни помогна да научим повече за актрисата.
А за изненадата нямам думи-Бену много се развълнува, че я върнаха отново в детските години с тази приятна среща

# 314
Бену беше много естествена  Peace Права коса също й отива много  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт